КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00
Искам и тук да го споделя и да призова за една празнична нагласа! Не се връзвайте на розови и безцветни провокаторчета, планирайте си празника и мислете за предстоящата синя феерия

И така, днес вече официално и последният детайл около крайморската екскурзийка е уточнен. Билетите са закупени и грижливо прибрани при другите важни документи. Скромното бургаско хотелче потвърди резервацията и очаква развълнуваните си гости, които мислят да се изстрелят натам по хладовина, още към 8-9 сутринта. Трите шалчетата (по едно за всяко странично огледало, третото на врата на собственика) са препрани, сгънати и също чакат своята радостна вечер в Бургас. Стари познати ще очакват столичните си гости след мача, като на тях ще се падне тежката и отговорна задача да изберат най-веселата кафана в цялата Морска градина. Също така, ще е хубаво ако времето позволи да топнем екзалтираните си тела в морето, но това не е задължителен момент, по-скоро би било сладка добавка към очертаващия се празничен уикенд. Единствената дилема е коя от петте сини тениски да получи честта да бъде носена насред Лазур, но това май е бял кахър.Надявам се противниците ни също да отиват с нагласата за празник и положителни емоции, без задни мисли и планове за золуми и провокации. Ако се налага ще се маризим, но предпочитам това да не се случва. Иска ми се сини и зелени да станат свидетели на хубав, спортсменски мач, а победителят да е заслужил купата само и единствено на зеления килим.
Както каза Синьо Сърце - "Поехали!"
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

1. Последните мачове 5-2 и 2-0 за Левски
2. Преди месец и нещо беше публично заявено, че лицензът изведнъж е оправен
3. На Левски са дадени 3/4 от билетите или повече
4. В публичното пространство се тиражират слухове, че няма как Левски да не спечели
5. От самата Варна долитат някакви подобни мнения, че едва ли не и техния отбор нямало да се напъва.
Трябва много да се внимава какво точно ще се случи на терена и извън него. Аз лично ще хвърля един поглед върху коефициентите за купа на Черно море, защото познавам стила на ченгетата и не им вярвам. Та, бъдете с по-малки надежди
2. Преди месец и нещо беше публично заявено, че лицензът изведнъж е оправен
3. На Левски са дадени 3/4 от билетите или повече
4. В публичното пространство се тиражират слухове, че няма как Левски да не спечели
5. От самата Варна долитат някакви подобни мнения, че едва ли не и техния отбор нямало да се напъва.
Трябва много да се внимава какво точно ще се случи на терена и извън него. Аз лично ще хвърля един поглед върху коефициентите за купа на Черно море, защото познавам стила на ченгетата и не им вярвам. Та, бъдете с по-малки надежди
Много комплексарски народ сме. Жалка история. Омразата ще погуби тази държава, да знаете! В темата са се изказали какви ли не индивиди, фенове на отбори извън финала. Пожелавайки лицемерно успех на Морето. Всъщност изливайки злобните си душички и омразата им към Левски. Пука им за Морето. Обединяват се около разни уговорки, съдии, просто да им е по-леко, ако Левски вземе Купата. Но въпреки "убедеността" им в уговорките, вътрешно се молят Левски да не вземе Купата, а не че им пука за Морето. Дребните душици писаха същите простотии и за финала с Берое, как е уреден, пък ако не е, съдията щял нещо си... Е, съдията тогава всъщност изгони пресилено Йовов. А те забравиха за "уговорките", радваха се за "калъфките"... Но това е нормално за дребният и тесногръд комплексиран човек. Ясно е, при синя победа в събота, ще ни надуят главите за "уговорките", а при зелен, ще забравят за тях. Омразата е водеща сила тук, за това циганизацията на държавата ни расте всеки ден.
По-добри сме, ясно е. Дано си изиграем мача сериозно, без издънки, да си вкараме положенията и ще вземем купата. Само Левски!
По-добри сме, ясно е. Дано си изиграем мача сериозно, без издънки, да си вкараме положенията и ще вземем купата. Само Левски!
CHELSEA
Tepkobek написа:luxorus написа:Tepkobek написа:luxorus написа:Шампионите-зелени
вицешампионите-зелени
Носителите на Купата-зелени!
Хау!
Все ми се струва ,че ще позеленеете от яд след финала![]()
![]()
Да попитам АКБ ФОРЕСТ за морето ли са ???
Кои са тия АКБ ФоресТ
Понеже си фен на Олимпик Тетевен -няма как да знаеш кои са..................отворко!!!
Пише се без "Т" накрая бе гусин милиционер!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
Водата е около 20 градуса - ще се натопите 

hajitsu написа:Пожелавам успех на Черно Море!
Ами пожелай им го в техния форум!
CHELSEA
luxorus написа:Tepkobek написа:luxorus написа:Tepkobek написа:luxorus написа:Шампионите-зелени
вицешампионите-зелени
Носителите на Купата-зелени!
Хау!
Все ми се струва ,че ще позеленеете от яд след финала![]()
![]()
Да попитам АКБ ФОРЕСТ за морето ли са ???
Кои са тия АКБ ФоресТ
Понеже си фен на Олимпик Тетевен -няма как да знаеш кои са..................отворко!!!
Пише се без "Т" накрая бе гусин милиционер!
Добре че е без ,,Т,, иначе можеше да сте история вече само................
А ти си гусин...............Банев или Танев ??? С ,,Б,, или ,,Т,,
glarus_ds написа:hajitsu написа:Пожелавам успех на Черно Море!
Ами пожелай им го в техния форум!
ЩО бе!Този твоя ли е?Тук е темата тук пожелава-забрана ли има?Аман от докачливи фенове...Благодаря на колегата че забравих.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Daniel Levski
- Контакти:
Надявам се да бием в този финал. Няма да е леко защото и Морето иска купата, но мисля,че на този етап ЛЕВСКИ е малко по-силен. А тези които пишат глупости във форума си е за тяхна сметка, ясно е,че са дребни душици.