Супер Сесил разби бивша №1 за четвърта поредна победа в Пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Супер Сесил разби бивша №1 за четвърта поредна победа в

Мнениеот Alexx » 27 май 2015 13:42

В този спорт националността няма значение. Така,че нито я упрекван,че избрала Казахстан, нито пък сега умирам от радост,че спечелила мач.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 май 2015 14:41

Alexx написа:В този спорт националността няма значение. Така,че нито я упрекван,че избрала Казахстан, нито пък сега умирам от радост,че спечелила мач.

Подкрепям те напълно.
Гришо като е българин, голяма работа. Та той вече едва говори български... Да, аз си го подкрепям, но той не играе за България, а за себе си. За България играе само за Купа Дейвис.
Това се отнася и до останалите.
А Каратанчева не е предател. Кого е предала? И как? Всеки си гледа интересите. Някой се радват на победите й, други не. Колкото и да не е, след като отпред е флага на България, донякъде това си е победа за нашия спорт. Всеки си преценява как да го приеме.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 27 май 2015 16:58

Момчета, аз съм последния, който ще се прави на пишман- патриот или да ви каже кого да подкрепяте, пък и ми е все тая нейната смяна на националността. Само искам да ви питам- като играеше за Казахстан следихте ли ѝ резултатите и радвахте ли се на победите ѝ?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 28 май 2015 13:49

Съселката я пребиха като кучка
6-1,1-6,2-6
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 май 2015 19:32

Що няма тема за Пиронкова......кво да коментираме съсела...

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 30 май 2015 10:38

@dindan, Каратанчева спечели първия сет с 6:3...май доста хора (включително и аз) подцениха Фалкони.

@nghcvth, следях представянето ѝ, но не се радвах на победите ѝ, когато все още беше част от федерацията на Казахстан (смятах, че не само ние губим от това решение, а и самата тя си прави мечешка услуга). Тя тогава рядко се класираше за основната схема на по-престижните турнири и не се доближи до топ 100 на женската ранглиста.

Не трябва обаче по никакъв начин да се оправдава и това, което го правят държави като Казахстан. През 90-те години упражняваха дискриминационна политика спрямо малцинствата (руснаци, украинци и т.н.), а сега изведнъж започнаха да се правят на толерантни, издавайки паспорти на всякакви източноевропейци, за да станат сила в различни спортове. Мен ми е чудно защо доста руснаци (които дори не са родени в Казахстан) се състезават за тях. Няма ли вълна от недоволство в Русия срещу тази практика?

Още преди десетина години беше редно да се проведе един сериозен дебат (с участието на различните федерации, министерства, представители на гражданското общество и политици) на тема натурализирането във футбола, баскетбола и т.н., както и предложенията, отправяни към родни таланти от чужди държави.
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2015 21:37

Сега пък Казахстан били виновни ...... аз не ги виня тях, те не са насилили никого, доколкото знам. Просто ти предлагат пари и ...... ти лъсва алчността.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”