"Черно море" никога досега не са печелили Купата, а в последните два преки мача, т.е. откакто Стоев е треньор на "сините", резултатът е две победи и голова разлика 7:2 за "Левски". През целия този сезон "моряците" имат само една минимална победа срещу прекия си съперник и то на собствения си стадион. Близо три четвърти от публиката на стадиона ще подкрепя столичния отбор.
Само за всеки случай бих искал да попитам разноцветните специалисти във форума, оставяйки настрана пристрастия и пожелания, кой е логичният фаворит в мача?
КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Captain Stottlemeyer
radoslav_rashkov написа:Май само левскарите са за Левски в тоя мач.
Никой не обича силните.

П.П. Все пак съм любопитен относно предпочитанията на феновете на "Спартак" - Варна...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 май 2015 12:54, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Сами срещу всички-МАЧКАЙ .
gzagorov написа:"Черно море" никога досега не са печелили Купата, а в последните два преки мача, т.е. откакто Стоев е треньор на "сините", резултатът е две победи и голова разлика 7:2 за "Левски". През целия този сезон "моряците" имат само една минимална победа срещу прекия си съперник и то на собствения си стадион. Близо три четвърти от публиката на стадиона ще подкрепя столичния отбор.
Само за всеки случай бих искал да попитам разноцветните специалисти във форума, оставяйки настрана пристрастия и пожелания, кой е логичният фаворит в мача?
ДА!Обаче в такива мачове не винаги фаворитите побеждават.Справки много.Първата която се сещам:2005 Милан-Ливърпул
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:gzagorov написа:"Черно море" никога досега не са печелили Купата, а в последните два преки мача, т.е. откакто Стоев е треньор на "сините", резултатът е две победи и голова разлика 7:2 за "Левски". През целия този сезон "моряците" имат само една минимална победа срещу прекия си съперник и то на собствения си стадион. Близо три четвърти от публиката на стадиона ще подкрепя столичния отбор.
ДА!Обаче в такива мачове не винаги фаворитите побеждават.Справки много.Първата която се сещам:2005 Милан-Ливърпул
Това кой ще победи вече е друг въпрос, аз не знам победителя. Питам само кой е фаворитът преди мача, за да няма после извинения, че мачът е нагласен, нито подигравки за калъфки (след историята помни много случаи фаворитите да губят). Е, ясно е, че второто би било неизбежно, ако се стигне до съответната ситуация, ама все пак...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
sin4ec написа:Тия всичките разноцветни елементи, дето сега пожелават лицемерно успех на Морето, в събота вечер след 22 часа ще обясняват как всичко е уговорено и се е играл цирк.
Ще си пишат и ще си вярват, и ще изглеждат убедително, щото..нас няма да ни има във форума. По това време ще правим пачанга из крайморските барове и кафани, и баш ще ни брига за писанията на няколко десетки комплексари!
Успех на Черно Море

luxorus написа:Шампионите-зелени
вицешампионите-зелени
Носителите на Купата-зелени!
Хау!
Все ми се струва ,че ще позеленеете от яд след финала

Да попитам АКБ ФОРЕСТ за морето ли са ???
Някой знае ли , кой ще е съдя. По факта , че няма отворени 9483675 теми за "синьото БФС" и съдийското назначение, ми става ясно, че още не е обявен.
Моята прогноза 2:0 за Левски.
Моята прогноза 2:0 за Левски.
Логично Левски са фаворити. Логично публиката им е повече.Логично ще бъде ако да загубим (за нас факта, че играем финал си е успех предвид кошмарното начало на шампионата). Обаче, вярвайте ми, ще получа дъховен оргазъм ако ги треснем в събота. Противно на всяка логика...
-
- Контакти: