Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот djd » 26 май 2015 23:29

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Тогава за каква марка бълнувате вие?

Тази, с която феновете ще припознаят новия истински ЦСКА! ;) :mrgreen:

Да те питам още веднъж, па дано разбереш:
-Каква марка сте заложили, след като може да се заложи само нещо запазено, като емблемата ви (ако случайно някой се е сетил да я регистрира). След като мога да си създам клуб, с име ЦСКА навсякъде по света и у нас (без София), значи нямате запазена марка, ерго няма как да я заложите, и няма как и да я откупите.
Не е сложно, повярвай ми, но трябва да помислиш малко.

Има си запазена марка ЦСКА София естествено и точно тя е заложена в НАП.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 27 май 2015 00:38

HardWork написа:Боли ме шперца с кой ще се слеем, важното е да няма задължения! Готов съм да припозная и подуене, стига да се премести на армията и да се казва ЦСКА! На който не му харесва това, че ще има нов ЦСКА без задължения, може спокойно да се метне у някоя река! Няма нищо срамно да се отървеж от бремето, натресено ти от други! Който е докарал ЦСКА до фалит и необходимостта от ново дружество, той да бере срама! За мен Литекс вече е ЦСКА и точка! Ако не им харесва на феновете на Литекс, да си изберат друг отбор, техния вече си го заплюхме :mrgreen: :) ... говедата да траят, да не ги припознаем тях накрая :twisted: :P
Който не му харесва да ходи да се оплаква на перуакта и Лупи :)

Какъв нещастник си само! :o То е ясно че на Гришата и кора ше припознаеш,ама щом ти харесва... :mrgreen: :lol: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
cska_reborn
Контакти:

Мнениеот cska_reborn » 27 май 2015 00:58

HardWork написа:Боли ме шперца с кой ще се слеем, важното е да няма задължения! Готов съм да припозная и подуене, стига да се премести на армията и да се казва ЦСКА! На който не му харесва това, че ще има нов ЦСКА без задължения, може спокойно да се метне у някоя река! Няма нищо срамно да се отървеш от бремето, натресено ти от други! Който е докарал ЦСКА до фалит и необходимостта от ново дружество, той да бере срама! За мен Литекс вече е ЦСКА и точка! Ако не им харесва на феновете на Литекс, да си изберат друг отбор, техния вече си го заплюхме :mrgreen: :) ... говедата да траят, да не ги припознаем тях накрая :twisted: :P
Който не му харесва да ходи да се оплаква на перуката и Лупи :)

Евалата, брат, трябваше някой да им го каже и по-директно! :mrgreen: Пак повтарям, историята и успехите са в сърцата на феновете, а не в Търговския регистър, и се предават от поколение на поколение, а не се губят с процедура по несъстоятелност. ЦСКА не е човек, че да може да умре, а юридическата форма, под която ще съществува, е само детайл. Не мога да разбера дали някои хора наистина са толкова ограничени, че не могат да го проумеят, или просто се страхуват от силен ЦСКА вбъдеще.
[center]Изображение От огъня на чуждата омраза остава само пепелта Изображение
Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА[/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 27 май 2015 01:11

angelco77 написа:
HardWork написа:Боли ме шперца с кой ще се слеем, важното е да няма задължения! Готов съм да припозная и подуене, стига да се премести на армията и да се казва ЦСКА! На който не му харесва това, че ще има нов ЦСКА без задължения, може спокойно да се метне у някоя река! Няма нищо срамно да се отървеж от бремето, натресено ти от други! Който е докарал ЦСКА до фалит и необходимостта от ново дружество, той да бере срама! За мен Литекс вече е ЦСКА и точка! Ако не им харесва на феновете на Литекс, да си изберат друг отбор, техния вече си го заплюхме :mrgreen: :) ... говедата да траят, да не ги припознаем тях накрая :twisted:
Който не му харесва да ходи да се оплаква на перуакта и Лупи

Какъв нещастник си само! :o То е ясно че на Гришата и кора ше припознаеш,ама щом ти харесва... :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Брат, аз просто се гордея, че ще бъдем едно цяло :) много се вълнъвам покрай обединяването, това е все едно сестрами се жени :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2015 08:27

HardWork написа:
angelco77 написа:
HardWork написа:Боли ме шперца с кой ще се слеем, важното е да няма задължения! Готов съм да припозная и подуене, стига да се премести на армията и да се казва ЦСКА! На който не му харесва това, че ще има нов ЦСКА без задължения, може спокойно да се метне у някоя река! Няма нищо срамно да се отървеж от бремето, натресено ти от други! Който е докарал ЦСКА до фалит и необходимостта от ново дружество, той да бере срама! За мен Литекс вече е ЦСКА и точка! Ако не им харесва на феновете на Литекс, да си изберат друг отбор, техния вече си го заплюхме :mrgreen: :) ... говедата да траят, да не ги припознаем тях накрая :twisted:

Брат, аз просто се гордея, че ще бъдем едно цяло :) много се вълнъвам покрай обединяването, това е все едно сестрами се жени :mrgreen: :lol:

На такива като тебе им казват предатели или ветропоказатели.Срам за ЦСКА!Такива привърженици и фенове не са имали в славната си история.Вие ще ги погребете с избора си!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2015 08:38

Докъде се изроди мисленето на сегашните фенове благодарение на т.нар. демокрация/машинация/."За мен Литекс вече е ЦСКА!"Това истински фен на който и отбор да е няма как да го каже особено пък да го иска.Едно време им казвахме фурнаджийски лопати или този е от който бий.Смяяяях!

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 27 май 2015 09:44

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Тогава за каква марка бълнувате вие?

Тази, с която феновете ще припознаят новия истински ЦСКА! ;) :mrgreen:

Марката, за която се говори, е емблемата, която може да се получи в НАП срещу 3 милиона, мисля ... Не вярвам да се дадат такива пари, да си я държат !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2015 11:03

Абе тоя Гр.Ганчев като е толкова загрижен за ЦСКА що не вземе да го купи?Нали е богат и знае как се строят къщички.Кво ми измисля паешки работи-прекръстване сливане ала-бала.Бизнесмен е- да си разширява бизнеса!Купува и има 2 отбора.Не като Киро Парахода само един.Плаща им дълговете и е негов-чист като момина сълза.

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 27 май 2015 11:07

icko65 написа:Абе тоя Гр.Ганчев като е толкова загрижен за ЦСКА що не вземе да го купи?Нали е богат и знае как се строят къщички.Кво ми измисля паешки работи-прекръстване сливане ала-бала.Бизнесмен е- да си разширява бизнеса!Купува и има 2 отбора.Не като Киро Парахода само един.Плаща им дълговете и е негов-чист като момина сълза.

Цената на захарта падна, иначе и това щеше да стане :mrgreen:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 27 май 2015 15:08

icko65 написа:
HardWork написа:
angelco77 написа:

На такива като тебе им казват предатели или ветропоказатели.Срам за ЦСКА!Такива привърженици и фенове не са имали в славната си история.Вие ще ги погребете с избора си!

Аз съм навит Литекс да се прекръсти на ЦСКА а ЦСКА на Литекс! Така в ловеч ще имат 31 титли и ще са залязващ гранд, а ние ще бъдем перспективния Литекс с малко успехи, но големи амбиции! Срамно ли е, че изобщо не ми пука? Не може ли човек просто да е над всички тези глупости и да се наслаждава на играта! Миналото не ме касае, само настоящето и евентуално бъдещето! А за вашето мнение 5 пари не давам, просто защото то е много кухо и няма никаква стойност!

Върни се в “Архив”