Според мен проблемът при нея е малоумният и баща, сребролюбец и неосъществена мутра. Тоя само гледаше как да изкара пари от нея.
Тъпчеше я с химии, прати я в Казахстан да вземе някой лев, а даже я включи и в един предизборен компромат, когато уж ББ я бил канил с СМС-и в стаята си. После за благодарност Станишев го направи районен шеф в БСП. Жалка картинка.
Супер Сесил разби бивша №1 за четвърта поредна победа в Пари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Супер Сесил разби бивша №1 за четвърта поредна победа в
Дреме ми на гъза за тая, тотално олицетворение на родоотстъпник. Казахстанчева да си я обсъждат у казахстанските форуми.
Дипломате, много недипломатично мнение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Дипломате, много недипломатично мнение.
Как беше - да духат супата, бе!
- anihilator
- Контакти:
Не ми я показвайте тая повече да ходи у Казахстан да се черпи с кумис 

-
- Контакти:
toristo написа:Според мен проблемът при нея е малоумният и баща, сребролюбец и неосъществена мутра. Тоя само гледаше как да изкара пари от нея.
Тъпчеше я с химии, прати я в Казахстан да вземе някой лев, а даже я включи и в един предизборен компромат, когато уж ББ я бил канил с СМС-и в стаята си. После за благодарност Станишев го направи районен шеф в БСП. Жалка картинка.
тва верно ли е, бе? баща и партиен функционер на комунягите ли е? че то това е истинското "престъпление" и "родоотстъпничество".
Виждам, че всички жалки примати и плазмодии са се събрали в тази тема. Това създание с ник 1982 и с аватар на Брет Харт е очевидно доста просто парче, но и други кавалджии тук не му отстъпват.Сложил си някакъв канадски актьор на аватара, но ще ми говори за патриотизъм. 

BRAVO BRATO ! KAZA IM GO NA SI4KI HEITARI. KOITO NE POTKREPQ GRi60, cVeTi i SeSiL NE E NIKAKAV BALGARIN! SAMO GRI60,SESIL,CVETI I LODOGOREC SAMO POBEDA!!!

Браво, Дидке, брутални аргументи, като нямаш какво да кажеш, се хвана с аватара ми ....
Заекът също не е български, да те светна, можеш и за него да ме плювнеш.

Заекът също не е български, да те светна, можеш и за него да ме плювнеш.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
samo_levski написа:toristo написа:Според мен проблемът при нея е малоумният и баща, сребролюбец и неосъществена мутра. Тоя само гледаше как да изкара пари от нея.
тва верно ли е, бе? баща и партиен функционер на комунягите ли е? че то това е истинското "престъпление" и "родоотстъпничество".
А ,твоя Боко не беше ли член на партията на комунягите?