Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Тик-Так1892 » 26 май 2015 23:29

гражданин от село написа:Какво значи оздравяване - някой да се изръси като начало с 20 мил. лв. и после поне по още 10 на г.(за да не сме червената Славия).После може да бъде нарочен и за "боклук",но е длъжен да издържа клубът и не само него и да плаща масрафите на "хореографите" и режисьорите им.Те такова животно нема на света!

+1948!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 23:31

Тик-Так1892 написа: Новото дружество няма да натрупа нови дългове,аз бях на срещата и съм запознат с плана на ръководството.

Този план не беше ли алтернатива на варианта с ново дружество, а не негово допълване? Или говориш за друг план?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 май 2015 23:33

гражданин от село написа:Какво значи оздравяване - някой да се изръси като начало с 20 мил. лв. и после поне по още 10 на г.(за да не сме червената Славия).После може да бъде нарочен и за "боклук",но е длъжен да издържа клубът и не само него и да плаща масрафите на "хореографите" и режисьорите им.Те такова животно нема на света!

Защо си мислите, пък че трябва някой веднага да изръси 19-20 млн...но както и да е, това няма значение, защото това дружество явно ще престане да съществува.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 май 2015 23:34

NOMER14 написа:Денят се изнизва, а ни вест, ни кост от турчето с британско тескере...

Брои 4-те милиона пунди.С тия копюри по 25 да не му е лесно! :mrgreen:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 26 май 2015 23:35

Tommi написа:
Тик-Так1892 написа: Новото дружество няма да натрупа нови дългове,аз бях на срещата и съм запознат с плана на ръководството.

Този план не беше ли алтернатива на варианта с ново дружество, а не негово допълване? Или говориш за друг план?

По принцип,да.Но независимо от това,което ще се случи ще се работи 90/100 по същия план.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 26 май 2015 23:36

Хора, вие, които мечтаете за новото дружество. Знаеште ли колко време трае процедурата по фалит. Апелативната комисия най-вероятно ще отхвърли жалбата, което значи че отиваме при аматьорите. Но това не е фалит. Фалит технологично настъпва доста време след обявяването в несъстоятелност. Какво правим с тоя отбор? Новия отбор кога ще се сглоби? Кога стартира А окръжна? Ще играем къде? Колко време ще отиде за концесията да се подпише с нов клуб? Някой има ли идея колко много са недомислиците? За да се продаде емблемата, НАП трябва да обяви на търг. Какво би попречило на всеки боклук като домуса да надцака милко и морко? Този път не просто е рискован, той е тъпкан с условия, които е по-вероятно да не се случат. Най-вече концесията на базите. А някои си мечтаят до три години да има нова база и нов отбор. Имате ли спомен, че и Ботев Пд и Лц си подмениха 90% от играчите, които ги вкараха от Б в А група? А помните ли че и двата отбора, бфс ги добута до А група? А от къде пари да си сменим отбора? От къде пари да купуваме съдии и бфс, когато слабия ни отбор не може да влезе с игра? Не забравяйте че по онова време и двата клуба имаха по-високи бюджети от 95% от клубовете в а група. Защо си мислите че ще ни правят шпалири?
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2015 23:36

Venko123 написа:

Защо си мислите, пък че трябва някой веднага да изръси 19-20 млн...

Айде де ....

Дългове могат да се погасяват с години напред, никой не е казал да се изсипат наведнъж тея пари. Прави се ясен и точен план за погасяване и се топят постепенно с поредица от вноски по обслужването им.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mihal31
Контакти:

Мнениеот Mihal31 » 26 май 2015 23:37

memnto написа:
vaskonti написа:
memnto написа:
vaskonti написа:
memnto написа:
гражданин от село написа:Доколкото разбирам,ако беше останал Томов сега всичко щеше да бъде цветя и рози и нови пози.Ама на, врътнаха му преврат и сега фалираме.Нищо,все още има шанс да отдели 2,50 от 5-те си лева и отново да ни купи.

Няма как да разберем какво би станало в такъв случай, но за сметка на това сега имате шанса да се порадвате на милко и пампорко и тяхното "управление". ;)

Не бе, хич няма как да се сетим. Изедниците щяха да са престанали да му дават пари за дългове, а Томов да ги краде. Верно - остават още 51 солидни бизнесмена зад Томов, ама що ли ми се струва, че за тях пък има други две версии - или и те са изедници или въобще не съществуват?

Не съществуват. А не ти ли прави впечатление, че дружеството, което държи акциите в момента е основано от двамата "хубавци" още през януари? :? Не, нали?
Не прави ли впечатление, че хем знаеха какво е положението в ЦСКА, хем се съгласиха да дойдат, без да имат един лев? Бе много по-лесно за тях да оставят Томов да си чупи главата и обере фенската "любов" ако това, което се случва сега, се бе случило при него? ;)
Твърде лесно ви манипулират!

Нали това казвам и аз - ако искаха да фалират клуба просто трябваше да го оставят Томов. Тогава щеше ли да ти направи впечатление, че са регистрирали друго ЦСКА? И както сега са виновни, че са давали пари на Томов, тогава пък щяха да са виновни, че не са му давали и "ето - за това не му даваха пари, за да фалира ЦСКА и да си почнат на чисто с нов", така ли?

Ми те не искат да го фалират, поне не веднага и отведнъж! Искат да си кретаме, да сме като Славия (в най-добрия случай), искат да сме сателит на ония от разград, искат да не "форсираме нещата" (както би казал един въз-пълен господин строящ игрища, който вече няколко поредни години не "форсирва нещата" с баскета и затова няма баскет). Не искат силен ЦСКА, НЕ ИСКАТ. ЦСКА когато бе силен се намесиха тия. Дебелия с баща си има сигурно над 100 млн, е не може да плати най-належащото за лицезна ли? :shock: Аз да имах 50к и ги давах всичките, а тоя ми се пише "фен". Отрепки!

Ти да имаше,ама нямаш,затова пък смело милиони разпределяш,то между другото и на милионерчетата капацитета и е толкова,щом са дали на лупо пароци,ма то в България милионер с акъл се не става,а с партийни поръки,ама и футбола ни е на такова ниво,успешно се съревноваваме с албания и македония.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 23:42

Тик-Так1892 написа:
Tommi написа:

По принцип,да.Но независимо от това,което ще се случи ще се работи 90/100 по същия план.

Това вече не е много хубаво. :) Но както и да е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 май 2015 23:47

redman написа:Хора, вие, които мечтаете за новото дружество. Знаеште ли колко време трае процедурата по фалит. Апелативната комисия най-вероятно ще отхвърли жалбата, което значи че отиваме при аматьорите. Но това не е фалит. Фалит технологично настъпва доста време след обявяването в несъстоятелност. Какво правим с тоя отбор? Новия отбор кога ще се сглоби? Кога стартира А окръжна? Ще играем къде? Колко време ще отиде за концесията да се подпише с нов клуб? Някой има ли идея колко много са недомислиците? За да се продаде емблемата, НАП трябва да обяви на търг. Какво би попречило на всеки боклук като домуса да надцака милко и морко? Този път не просто е рискован, той е тъпкан с условия, които е по-вероятно да не се случат. Най-вече концесията на базите. А някои си мечтаят до три години да има нова база и нов отбор. Имате ли спомен, че и Ботев Пд и Лц си подмениха 90% от играчите, които ги вкараха от Б в А група? А помните ли че и двата отбора, бфс ги добута до А група? А от къде пари да си сменим отбора? От къде пари да купуваме съдии и бфс, когато слабия ни отбор не може да влезе с игра? Не забравяйте че по онова време и двата клуба имаха по-високи бюджети от 95% от клубовете в а група. Защо си мислите че ще ни правят шпалири?

Въпросът е като не ни дадат лиценз за А група, какво ще ни дадат. Може за Б. Едно е отнемане на лиценз за елита, а друго е отнемане на професионален статут. Това ще го реши вероятно Изпълкома.

Върни се в “Архив”