Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 16:47

redwhitearmy написа:Факт - Дейвид Бентли го помниш, нали ? Тая година се отказа на 31 ...

Много са но както и да е .Според мен със Стърлинг в Ливърпул е свършено, остава да видим развръзката и дали клуба ще подходи агресивно към глупостите му и на неговия агент или ще подвият опашка и ще гледат да вземат някакви пари.Лично аз мисля че подобни футболисти не ни трябват.Който не иска да играе при нас и прави такива циркове - марш.Клуба не трябва да позволява на разни алчни дечурлига да го изнудват и да му налагат какво да прави.Позволят ли го на един - няма да бъде последния което не е добре за всеки бъдещ и настоящ футболист.Трябва да има по-нормални отношения клуб-футболист.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 май 2015 19:23

Малкия циганин да се обади на Джовани дос Сантос да го пита кой го помни

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 май 2015 20:12

#‎LFC‬ are delighted to confirm that Kolo Toure and Andre Wisdom have both signed new contract extensions with the club.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 22:08

Туре и Уиздъм с нови договори :) Очакваме включване да се поднови договора на още една "звезда" Алън.По това което чета шансовте да се отървем от Роджърс не са особено добри а и очакванията за коренни промени са слаби.Повече се очакват изходящи трансфери а входящите най-вероятно ще са малко.Отсега си представям състав - Миньоле -Уиздъм,Ловрен,Шкъртел, Морено - Хендерсън,Алън,Коутиньо(ако не продадем и него няма да се изненадам),Маркович(Лалана)-Ориги(трансферния удар с най-нисък рейтинг в цяла Франция и 9 гола за 2 години :?: :!: :?: ),Ингс.
Някой говореше за титли и незнам какво си но с подобен състав ще е чудо ако не изпаднем.Както един е написал в официалния форума " обадете ми се 2020 дали сме спечелили промоция за ВЛ ако случайно някой е имал разума да махне Роджърс".
Колкото и неприятно да е ще трябва да се съглася с тоя човек....

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 22:25

9lives написа:
#‎LFC‬ are delighted to confirm that Kolo Toure and Andre Wisdom have both signed new contract extensions with the club.

Ужас. Май няма да има пари за нови защитници ? Отново модела им се обади по телефона на някои хора :lol: Минаваме тънко със Туре и младия Уиздъм .
И двамата бяха за гонене .Дано поне Уисдъм ме опровергае ,тъй като никога не съм го харесвал . Искам да го вида в летните контроли дали е мръднал в растежа си ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 май 2015 22:31

suareshampion написа:Ужас. Май няма да има пари за нови защитници ? Отново модела им се обади по телефона на някои хора :lol: Минаваме тънко със Туре и младия Уиздъм .
И двамата бяха за гонене .Дано поне Уисдъм ме опровергае ,тъй като никога не съм го харесвал . Искам да го вида в летните контроли дали е мръднал в растежа си ..

К'ви нови защитници искаш, ти луд ли си?
Олигофрена доведе Ловрен, Сако, Морено и Илори сметни ги колко струват, не може на некадърника му купуват нови защитници всеки сезон, защото той не знае къде се намира.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 май 2015 23:07

Така като го гледам Туре е по-скоро защото е опитен а в момента след заминаването на Джерард опитните играчи почти изчезнаха от отбора.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 26 май 2015 23:28

Малко банално стана с този модел, не мислиш ли?

Арсенал забележи като продават най-добрите си играчи + че да изхарчат 120М било то и за играчи по 1М постоянно бяха на 3/4 място. Юнайтед като нижеха титла след титла да не би да харчеха милиарди?

Стига ненужни оправдания, които идват след около 200М изхарчени за 3 години - мен би ме било срам да ги говоря тези глупости.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 23:28

http://www.express.co.uk/sport/football ... fer-Gossip
Тия двамата са добре ,но са извън модела :lol: Ако тарикатите се напънат малко може и да стане работата ,но силно се съмнявам.
Но определено точно от такива играчи,като Лаказет и Гайтан имаме нужда за се вдигне нивото . Лаказет е и дузпаджия .Трябва да има кой да замести Стиви . За пряк свободните направо не ми се мисли кво ще правим ? Като знам ,кой още от сега се натиска да ги бие и ми става лошо .Ей ,така и никой не го поиска тоя Данчо тъпото ей .
Много е важно Брендън да вземем някой това лято ,който може да бие статичните положения . Стиви и Луис вече ги няма .
Само да не остави куцото магаре Балотели ,само заради пряк свободните и дузпите..
Последна промяна от suareshampion на 26 май 2015 23:47, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 23:31

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Ужас. Май няма да има пари за нови защитници ? Отново модела им се обади по телефона на някои хора :lol: Минаваме тънко със Туре и младия Уиздъм .

К'ви нови защитници искаш, ти луд ли си?
Олигофрена доведе Ловрен, Сако, Морено и Илори сметни ги колко струват, не може на некадърника му купуват нови защитници всеки сезон, защото той не знае къде се намира.

Да бе ,то щото с Агер,Шкъртел,Джонсон ,Рейна ,Енрике печелихме титли и купи наред ? :lol: :lol: Или преди това да не ги изброявам всичките , 25 години направо се спукахме да печелим титли :lol:
За Сако ,Морено и Илори ,крайна оценка може да даде само някой глупак . Ловрен ми е много голяма загадка ,направо съм потресен .

Върни се в “Ливърпул”