Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Тони » 26 май 2015 18:58

9lives написа:Лятото можеме да вземем Бони за 20 милиона и Ето без пари и в момента Роджърс щеше да е даже в 4ката. Сигурен съм, че щяха да вкарат повече голове от всичките ни нападатели взети заедно.

И Лоик Реми.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 19:47

Ето о го видяхме в АНлгия ,колко се задържа.
Последна промяна от suareshampion на 26 май 2015 19:52, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 19:48

Тони написа:
9lives написа:Лятото можеме да вземем Бони за 20 милиона и Ето без пари и в момента Роджърс щеше да е даже в 4ката. Сигурен съм, че щяха да вкарат повече голове от всичките ни нападатели взети заедно.

И Лоик Реми.

Реми си го задръж .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 26 май 2015 22:06

Кво му е? Сигурно е с повече попадения от Балотели, Ламбърт, Борини и Стъридж. Последните мачове ако не беше той, нямаше да приключим първенството преждевременно. Ма, кво да ти разправям, то щом Белия Зъб го отхвърли лятото, значи не става.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 22:14

Тони написа:Кво му е? Сигурно е с повече попадения от Балотели, Ламбърт, Борини и Стъридж. Последните мачове ако не беше той, нямаше да приключим първенството преждевременно. Ма, кво да ти разправям, то щом Белия Зъб го отхвърли лятото, значи не става.

Реми максимума му е 15 мача на сезон и то с късмет, през останалото време е счупен.Подобен футболист не е особено нужен никому, няма да се изненадам ако Моуриньо го махне.Но все пак е смешно че въпреки че е толкова стъклен има повече голове от Балотели,Борини и Ламбърт взети заедно.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 май 2015 22:14

Каутиньо може ли да играе като вътрешен халф ?
Гледам Роналдиньо го е препоръчал на Барселона :?:

Офтопик:

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 26 май 2015 23:26

Middlesbrough написа:Каутиньо може ли да играе като вътрешен халф ?

В Барселона по-скоро не, но в Байерн ще пасне идеално. Аз се страхувам много повече за него отколкото за Стърлинг.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 23:38

gogovcite написа:

В Барселона по-скоро не, но в Байерн ще пасне идеално. Аз се страхувам много повече за него отколкото за Стърлинг.

Аз пък го виждам и в Барса да пасне идеално на мястото на Иниеста ,след една година примерно .
Ами да ,то си е за притеснение ..

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 27 май 2015 09:50

suareshampion написа:
gogovcite написа:

Аз пък го виждам и в Барса да пасне идеално на мястото на Иниеста ,след една година примерно .
Ами да ,то си е за притеснение ..

Той реално си пасва на всеки отбор, защото вече е завършен играч. Тази година много подобри и удара си. Направо не ми се мисли ако не вземем някой друг градивен халф до него да му партнира как ще го задържим. Другата година ще избяга с 200...
И аре стига стая Барса :mrgreen:
Hala Madrid

delboy
Контакти:

Мнениеот delboy » 27 май 2015 12:57

Хахахаха това клипчето от Дубай е култово. Друг е въпроса защо часове след 1-6 са толкова весели, но поне изглеждат задружни. Дори и тука Стиви е лидер :roll:

Върни се в “Ливърпул”