Долните ченгесарски номера нямат край

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

raikonen22
Контакти:

Re: Долните ченгесарски номера нямат край

Мнениеот raikonen22 » 26 май 2015 15:10

Мач е, всичко става, Черно море може да победи, но съм убеден, че и 3000 билета няма да ги разпродадат, така че предостатъчно са им дали.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 26 май 2015 15:12

dodo7271 написа:
ВАРНА написа:
Седем написа:И хиляда нови регистрации да си направите, и 10 000 теми да пуснете - все тая. Пак ще си останете селски отбор, чиито най-голям успех е да ни бие веднъж на 30 години на картофената нива във Варна.

Ей цървул вземи се разходи до родното село на баща си и се запознай с корените си.Голям левскар и столичанин си станал,а всяка неделя си до горе пълен с бидони и компоти.
КОМПЛЕКСАР!
Във Варна се е играл футбол,докато твоите са били по бостаните.
Сламар!

Сламар ще викаш на сестра си и майка си, помияр сополив. От форума на Гонг си личи кои са най-големите селяндури в България - феновете на Черно море. Такава чобания и простотия вирее само на келявия ви стадион Тича...

Сламар си от с.Подуене,какво се обиждаш на селян,и те са достойни хора.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2015 15:14

scb написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vbg5XysJ_90[/youtube]

Жълтурко, ти хубаво си постнал клипа с Боримиров, но услужливо си пропуснал да дадеш коментар към него. Ще го направя вместо теб:
1. Боримиров присъстваше на този мач не като длъжностно лице, а като зрител (наблюдаваше изявите на сина си - Алекс).
2. Не оправдавам постъпката му, макар че тя беше провокирана от фен на "Черно море", който мощно псуваше съдията.
3. Боримиров понесе заслужено наказание - солидна глоба плюс 1 година лишаване от право да посещава спортни мероприятия.
4. Не виждам какъв е смисълът да снасяш информация отпреди 4 години, освен да провокираш - типично за пернатите майни... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 май 2015 15:16, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 май 2015 15:15

sin4ec написа:
TristaNNN написа:А спрете се с тия лайняни теми вече :evil:

То едно и също лайно ги пуска, и даже не е фен на Морето.

Ми ще пуска. Като му разрешават. Снощи псува модовете и днес пак е на линия. Сакън обаче аз (хах, колега имаше даже бан за думата "закривай" :) ) да кажа нещо и месец в бокса не ми мърдат. То бива толерантност, ама от тоя и всичките му амнайсе ника нищо смислено не е написано досега. Къв е смисъла от подобни индивиди. Да идва и да се приключва с този финал, че от на тия сълзите и сополите се наводни Максуда и се чудят вече на коя крайпътна пейка да спят. :mrgreen:

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 26 май 2015 15:18

Captain Stottlemeyer написа:
scb написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vbg5XysJ_90[/youtube]

Жълтурко, ти хубаво си постнал клипа с Боримиров, но услужливо си пропуснал да дадеш коментар към него. Ще го направя вместо теб:
1. Боримиров присъстваше на този мач не като длъжностно лице, а като зрител (наблюдаваше изявите на сина си - Алекс).
2. Не оправдавам постъпката му, макар че тя беше провокирана от фен на "Черно море", който мощно псуваше съдията.
3. Боримиров понесе заслужено наказание - солидна глоба плюс 1 година лишаване от право да посещава спортни мероприятия.
4. Не виждам какъв е смисълът да снасяш информация отпреди 4 години, освен да провокираш - типично за пернатите майни... 8-)

:o Извинявай, не исках да те ядосам. Просто клипчето е забавно и загряващо преди финалния сблъсък.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 26 май 2015 15:29

terata написа:
sin4ec написа:

Ми ще пуска. Като му разрешават. Снощи псува модовете и днес пак е на линия. Сакън обаче аз (хах, колега имаше даже бан за думата "закривай" :) ) да кажа нещо и месец в бокса не ми мърдат. То бива толерантност, ама от тоя и всичките му амнайсе ника нищо смислено не е написано досега. Къв е смисъла от подобни индивиди. Да идва и да се приключва с този финал, че от на тия сълзите и сополите се наводни Максуда и се чудят вече на коя крайпътна пейка да спят. :mrgreen:

Уж разбираш, че един и същ трол пуска провокативни теми, на които привържениците на "Морето" дори не обръщат внимание, но въпреки това злобееш към моряците - "... от на тия сълзите и сополите...". Много достойно, поздравления! Добре, че повечето левскари не са като теб.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2015 15:34

moreto vn написа:Защо не си уважавате легендите.СРАМ!
Искам да информирам феновете ми и хората, които знаят какво е Гибона за Левски. Пристигнах си вчера от Америка за да взема жената на сърцето ми и да гледам финала на любимия отбор и си заминавам. Да обаче се оказа, че клуб Левски няма Вип покани за мен, "кой съм аз". Аз обаче съм един от хората посветили живота си за Левски и ще бъда на мача благодарение на ръководството на ФК Черно море.

Ето нЕкои съображения от социалните мрежи:
"Владимир Лазаров: Гибон, ти игра за ц(ка!!! Оттогава за мен ти не си легенда, а един от многото добри футболисти, които са се хранили на "Георги Аспарухов"! Марш на касата за билети!"
"Анонимен: Не му прави чест на Гибона. Да, легенда е. Но с доста тъмни сенки по ореола си. Защото когато свалиш синята фланелка, за да облечеш онзи червен парцал, не бива да чакаш аплодисменти. После мисля, че едва ли клуба ще откаже пропуск за Искренов. Най-вероятно се е обадил много късно или има някаква друга причина."
"Михаил Павлов: Гиби,Гиби, не пресолвай манджата......Много левскари те обичат и някак трудно ни е да забравим, когато се появи на кочин парк с екипа на розовите ни приятелки..."
Мисля, че мнението на "анонимния" казва всичко по темата "Гибон - пропуск за финала"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 май 2015 16:05

Varnauser написа:
terata написа:
sin4ec написа:

Уж разбираш, че един и същ трол пуска провокативни теми, на които привържениците на "Морето" дори не обръщат внимание, но въпреки това злобееш към моряците - "... от на тия сълзите и сополите...". Много достойно, поздравления! Добре, че повечето левскари не са като теб.

Огромен процент от вашите са същите малоумници. То да беше само тоя. За справка погледни си така наречената СПАМ тема във вашия подфорум. И после ела да ми говориш за злобеене. И тва за сълзите и сополите не е злобеене момче, а констатация. :mrgreen:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 26 май 2015 16:07

8 модератора, а тази "тема" вече 3 часа стои тук и хората си избиват комплексите... Единствено един трол с неясен произход се забавлява.

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 26 май 2015 16:10

dodo7271 написа:
ВАРНА написа:
Седем написа:И хиляда нови регистрации да си направите, и 10 000 теми да пуснете - все тая. Пак ще си останете селски отбор, чиито най-голям успех е да ни бие веднъж на 30 години на картофената нива във Варна.

Ей цървул вземи се разходи до родното село на баща си и се запознай с корените си.Голям левскар и столичанин си станал,а всяка неделя си до горе пълен с бидони и компоти.
КОМПЛЕКСАР!
Във Варна се е играл футбол,докато твоите са били по бостаните.
Сламар!

Сламар ще викаш на сестра си и майка си, помияр сополив. От форума на Гонг си личи кои са най-големите селяндури в България - феновете на Черно море. Такава чобания и простотия вирее само на келявия ви стадион Тича...

Не знаех,че сламар е в ж.род.

В основното и това не си научил.

Иначе добре боравиш с лайната,не спират да ти излизат от устата.

Върни се в “Футбол - България”