BRF написа:OT18 написа:BRF написа:phd написа:BRF написа:Всъщност решенията за ЦСКА в момента ги взема човек излъчен от организираните фенове.Значи това,което прави той е и тяхно желание.Ще видим какво ще се случи,но не виждам смисъл да ходим в А окръжна,а просто да си вземем лиценз за А група и да продължаваме с план за оздравяване.По-лесно ще се оправят нещата докато сме в А група , ходенето в А окръжна за какво е!?Намалят се заплатите(повечето футболисти изявиха готовност за това) и си играем в първенството.Генерираме приходи от билети и ТВ права,а тия които ще дават пари за отбора да го правят като спонсорство а не заеми!Иначе нищо не правим!Ако с малък бюджет не се задържим в А група ще изпадаме в Б и така!Продават се тия земи и се плаща на НАП!Лошото е,че според мен проблема не е толкова в НАП,колкото в мините заложени от титан-тенгарини,менгарини и тем подобни!От тази гледна точка е по-добре в А окръжна и така!
+ 1
(само това с продажбата на нивите нема да стане, защото чичко ви Томов се е погрижил - те не струват особено много, доколкото прочетох из медиите).
Няма значение колко струват,да се продават и да се плаща,това казвам!Говори се,че са служили за обезпечение на 8 милиона лв към НАП

!Аз съм един от наследниците на земя в Обзор(на 5 км от Бяла) на 10 дк земя и стойността и е около 1 милион евро!Не знам колко е земята в Бяла,но може и да струва 3-4 милиона евро!
Тази стойност може да я постигнеш, ако е урегулирана и може да се строи на нея. Ако е в някой защитени местности я струва 1лв. я не.

Това както казах не го знам!Ама и ако НАП са приели за залог земя,която струва 1 лв за обезпечение на 8 милиона,кой е виновния?
Човеко, ЦСКА не притежава никаква земя, ти не слуша ли Лупи и Георгиев по Дарик.
РАЗЯСНЯВАМ СХЕМАТА на Томов: Сключва договор за покупка на земя със Собственика с клауза, че парите по сделката трябва да се изплатят до 31.08.2015г. Ако парите не се изплатят до тогава сделката се разваля и собственикът си придобива обратно земята. През това време, ЦСКА се води, че е собственик на тези земи и Томов ги използва пред НАП, като обезпечение, тоест подлъгва НАП да издаде едно документче, че ЦСКА си е платил да може да го представи пред БФС за лиценза. НАП и те сега си мислят, че имат земи вече, защото те са заложени вместо дълговете към НАП. Само, че след 31.08.2015г. собственикът на земите, на когото още не са платени ще развали сделката, може и по съдебен път и НАП и ЦСКА ще останат без тия земи, защото човекът ще е в правото си, въпреки че ако трябва да води дело ще му излезе солено, не знам Лупи как го е излъгъл тоя. За това като Лупи втори машинатор няма ))) Признал съм го. Поздрав