Една красива приказка с лош край!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Една красива приказка с лош край!
Като си го знаете Гигов, що се чудите 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
loko29 написа:Мистри написа:loko29 написа:През този сезон феновете на Локо сф преживяхме много хубави моменти с нашия отбор но накрая ще трябва да изпием отново чашата с горчиво вино.А всичко започна така добре.Наш треньор ,наши помощници,надъхани футболисти повечето българи,идваща отдолу силна вълна от наши юноши,даже "блудния "син Гъргоров се завърна,редовно плащане на заплати,отбора"мачка"какво му трябва повече на изтерзания фен.И точно когато трябваше да вземем нещо-фрапантни грешки.Отпадане за купата от Локо пд,две загуби от Берое в София,вчерашния мач с ЦСКА и всичко отиде по дяволите.И какво тук значат 2 мача в Европа пред 2рото място или купата?Май пак директиви.ЖАЛКО!
Какви директиви?
Гледах ви мача вчера.Отборът ви игра откровено за равен.Особено си пролича след като вкарахте и бяхте вече с човек повече.Казвам го като страничен наблюдател.
Е ми точно за тия директиви пиша.Нареждане от горе.
ама пич, вас с нареждане отгоре и директиви ви спасиха две години от изпадане. НЕ може хем душата в рая, хем к. . . .урът до края, нали разбираш? Вие трябваше в момента да сте в Б група или да се връщате в А в най-добрия случай. Та вие сте чудесен пример за неспазване на правилата с години назад. Какво редовно плащане ми говориш, след като през февруари имаше хора с по 8 неплатени заплати като Йордан Тодоров, например? Знаеш много добре кой преведе парите, за да се успокои обстановката.
Да не говорим, че в момента има натиск в съда, за да не се дадат ход на делата на Писаров и Гаров, за да влязат в следващия лицензионен срок. Аз знам за тях, а вероятно има и още играчи и треньори
Всеки знае случая, когато
Янкулов е изтеглил трудовите договори от НОИ веднага след края на трансферния период 31 август преди две години...един вид: плащате осигуровки за два месеца

Кой е платил заплатите, като си такъв знайко кажи!
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Все пак сезона си беше доста добър за нас.Ако не беше проблема с лиценза се класирахме за ЕКТ безпроблемно,но...За съжаление това ''дърпане на ръчната" в последния момент вече сме го гледали няколко пъти в ''ерата Гигов" и вече ми идва в повече.Като към това добавим и чувството ми за някаква цялостна дирижираност на първенство ни,май е време да загърбя окончателно висшата ни лига.
^ Това.
Само без последното изречение, че заради подобно мислене и държавата се превърна в "държава".
Само без последното изречение, че заради подобно мислене и държавата се превърна в "държава".

Оптимизъм ми вдъхна последния мач,борба и раздаване до край.В този отбор има много ''хляб'',ясно е на всички,дано обаче всичко не отиде на вятъра.Поредните съдбоносни дати наближават и дано този път наистина да са такива,а след тях завинаги да забравим темите за лицензи,заплати,пясъчници,козирки,уговорки,съдебни дела и т.н и т.н.,за добро или лошо.
И в крайна сметка - еда красива приказка с позитивен край. Но не заради "президента".
ПОКЛОН пред МЪЖЕТЕ и треньорския състав, трижди поклон!
ПОКЛОН пред МЪЖЕТЕ и треньорския състав, трижди поклон!