Жълто-черен Пловдив написа:Eminem написа:MaRTo1233 написа:Eminem написа:Ако стане това, което мислят, ще сте посмешището на България. Ако Литекс се преименува на ЦСКА, край с истинския ЦСКА, колкото и да увъртате, това просто ще е Литекс.
Колкото вашия Левски е тоя от 1914 ... за справка питайте Пешо Кучето. Още си го търси.
ПП: Аз също не съм за сливания и простотии. Не искам да сме като Ботев, Берое и т,н ... Предпочитам зазздравяване на сегашното АД.
Както казах, колкото и да увъртате и да се оправдавате, край с ЦСКА, край с историята ви. Просто Литекс ще се преименува на ЦСКА, какво не разбираш ? Кога това се е случило с Левски, че го даваш за пример ?
Радвам се на тъпите ви примери, боли ли ?
Глупости на търкалета. Локо Пд като ги закриха заради обединението с Велбъжд да не би да не са Локо Пд - питай ги дали така мислят. Дори напротив, ще ти кажат, че това е истинското Локо, спечелило шампионска титла и основано в 1926 г, а не в 1936. Освен това всички други трофеи преди това продължават да си ги броят.
Всичко е въпрос на гледна точка.
По принцип има съществена разлика при обединенията Велбъжд-Локо Пд и Ботев-Металик от една страна и преименуването на Литекс от друга.
При първите две има вливане на едното дружество в другото и се продължава традицията на единия ФК(съответно Локо Пд и Ботев), т.е има поне някаква връзка с оригинала, а само преименуване на Литекс автоматично заличава автентичния ЦСКА, което ще е най-голямата простотия, ако се случи и армейците го приемат.
Според мен имено при този вариант има опасност да почне главоломно регистриране на ЦСКА-та, които да претендират за автентичност.