1982 написа:Ами, ето, аз теглих чертата - ние сме постигнали три 1/2-финала, вие - нула, резултатът е 3:0 за ЦСКА, Тройчо, като последния ни мач.![]()
Дай нещо от настоящото хилядолетие.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Ами, ето, аз теглих чертата - ние сме постигнали три 1/2-финала, вие - нула, резултатът е 3:0 за ЦСКА, Тройчо, като последния ни мач.![]()
Eminem написа:MaRTo1233 написа:Eminem написа:Ако стане това, което мислят, ще сте посмешището на България. Ако Литекс се преименува на ЦСКА, край с истинския ЦСКА, колкото и да увъртате, това просто ще е Литекс.
Колкото вашия Левски е тоя от 1914 ... за справка питайте Пешо Кучето. Още си го търси.
ПП: Аз също не съм за сливания и простотии. Не искам да сме като Ботев, Берое и т,н ... Предпочитам зазздравяване на сегашното АД.
Както казах, колкото и да увъртате и да се оправдавате, край с ЦСКА, край с историята ви. Просто Литекс ще се преименува на ЦСКА, какво не разбираш ? Кога това се е случило с Левски, че го даваш за пример ?
Радвам се на тъпите ви примери, боли ли ?
1982 написа:Тука стана ебати панаира ..... фенове на Металик и Разград 2000, припознали ги за Ботев и Лудогорец, са първи на фронтовата линия и бълват огън.![]()
![]()
СмЕх, братче, смЕх ....
Kamenitza1912 написа:И да попитам историците....с чий лиценз играе ЦСКА в А група,когато влиза за първи път ..или са спечелили промоция
bazukata написа:Също така Ако ЦСКА фалира и бъде направено ново АД задълженията към НАП остават.
Потребители, разглеждащи този форум: dedoviq, ivo55 и 6 госта