Tommi написа:Аз не разбрах кое не е вярно? Че сте фалирали ли?
Вече е обявено официално ли? Или просто тръпнеш в очакване? Интересно ми е дали не си повтаряш писаниците от преди 2 години
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tommi написа:Аз не разбрах кое не е вярно? Че сте фалирали ли?
Red thunderstorm написа:Tommi написа:Такава ми е информацията.Ако не излезе вярна, язък!
До мен пък достигна инфо за новата ви емблема!
Тя няма как да не е вярна, защото е доказана във времето за разлика от химна, който ни предлагаш!![]()
Tommi написа:Red thunderstorm написа:Tommi написа:Такава ми е информацията.Ако не излезе вярна, язък!
Тя няма как да не е вярна, защото е доказана във времето за разлика от химна, който ни предлагаш!![]()
Не ти ли е неудобно да ги пишеш тия работи при положение, че ви отстраняват Мура и Зимбру, а Шампионската лига я гледата само на снимка?
Red thunderstorm написа:Tommi написа:Аз не разбрах кое не е вярно? Че сте фалирали ли?
Вече е обявено официално ли? Или просто тръпнеш в очакване? Интересно ми е дали не си повтаряш писаниците от преди 2 години
Red thunderstorm написа:Tommi написа:Red thunderstorm написа:Tommi написа:Такава ми е информацията.Ако не излезе вярна, язък!
Не ти ли е неудобно да ги пишеш тия работи при положение, че ви отстраняват Мура и Зимбру, а Шампионската лига я гледата само на снимка?
Не, не ми е неудобно, защото Мура и Зимбру са епизодични случаи, а не като при вас традиция. ШЛ просто я гледахте отблизо, не че участвахте в нея!
Между другото прави ли ти впечатление, че само Мура и Зимбру споменавате, докато подобните им, които унижиха Левски са многократно повече?
Tommi написа: Писаниците ми са актуални и сега, за разлика от писаниците на много други хора, които две години мечтаеха.
Tommi написа:Ами колкото пъти сме участвали в групите на ЛЕ, всеки път се представяхме по-добре от вас, отделно ни гледахте по телевизията как играем в ШЛ и на 1/4 финал в УЕФА, пък нека да са ни традиция отпаданията от непретенциозни отбори.
Red thunderstorm написа:Tommi написа: Писаниците ми са актуални и сега, за разлика от писаниците на много други хора, които две години мечтаеха.
Актуални са ти мечтите само, защото нищо от това, което определяш като факт, не се е случило!
Red thunderstorm написа:Tommi написа:Ами колкото пъти сме участвали в групите на ЛЕ, всеки път се представяхме по-добре от вас, отделно ни гледахте по телевизията как играем в ШЛ и на 1/4 финал в УЕФА, пък нека да са ни традиция отпаданията от непретенциозни отбори.
Ти говориш за отделни участия, аз за представяне като цяло през годините...Както и да е, за пореден път всеки е прав за себе си!
Със сигурност отново ще зачекнем темата в някоя...друга тема, която пак няма да има нищо общо с ЕКТ!![]()
Лека нощ!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта