1982 написа:Тука стана ебати панаира ..... фенове на Металик и Разград 2000, припознали ги за Ботев и Лудогорец, са първи на фронтовата линия и бълват огън.![]()
![]()
СмЕх, братче, смЕх ....
Няма панаир, просто ос*ахте темата..............
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Тука стана ебати панаира ..... фенове на Металик и Разград 2000, припознали ги за Ботев и Лудогорец, са първи на фронтовата линия и бълват огън.![]()
![]()
СмЕх, братче, смЕх ....
![]()
СмЕх, братче, смЕх ....
1982 написа:snakebite написа:Честно казано не ме интересува дали ше е ЛИСКА, или ЦСКА или нещо друго...искам да си платите борчовете.....
Точно тази безнаказаност и затваряне на очите от 7-8 години ви доведе дотук....
Примери на фалити на клубове много по значими от ЦСКА - бол !.
Иначе отивате във А окръжна или В група, ходите по 10 000 средно на мач и ще докажете че сте голям клуб !!
Вие платихте ли борчовете на Лудогорец, че им взехте името, а Разград 2000, създаден 2001-а и празнувал оня ден ...... 70-годишнина ??
Tommi написа:petko.h.markov написа:Tommi написа:Ами това е положението - фалит и "А" окръжна, евентуално "В" група, ако си намерите лиценз.
Нали не правиш връзка между фалит и лиценз.
Има два случая. Първият случай е фалит и започване на нов клуб от "А" окръжна. Вторият случай е сегашният клуб, в сегашното състояние, да отиде в "А" окръжна, евентуално да поиграе малко там, да фалира (което е неизбежно) и пак нов клуб да започне от "А" окръжна.Вторият случай е по-нерационален.
"А" окръжна в това финансово състояние е равносилно на фалит.
snakebite написа:1982 написа:snakebite написа:Честно казано не ме интересува дали ше е ЛИСКА, или ЦСКА или нещо друго...искам да си платите борчовете.....
Точно тази безнаказаност и затваряне на очите от 7-8 години ви доведе дотук....
Примери на фалити на клубове много по значими от ЦСКА - бол !.
Иначе отивате във А окръжна или В група, ходите по 10 000 средно на мач и ще докажете че сте голям клуб !!
Вие платихте ли борчовете на Лудогорец, че им взехте името, а Разград 2000, създаден 2001-а и празнувал оня ден ...... 70-годишнина ??
Какво не си разбрал...старото дружество...фалира ама беше вече във В група,колко да са му били дълговете 50 000 - 100 000 де да знам ??
Разгард 2000 си почва на чисто!!
ЦСКА трябва да фалира или да почне от най-ниското ниво като плаща нещо. След това си направете на чисто нови ЦСКА-та колкото искате...и си ги припознавайте, лошо няма...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
dafquezz написа:Аре стига с това "чистилище" бе, плюли сте си в устата всичките!
Еб@л съм ви чистилището и морала.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
petko.h.markov написа:Много написани думи.Едно е следствие финансовото състояние,другото за неизпълнени критерии.За фалита трябва
да изчакаш 5.юни какво ще реши ОС.за лиценза може още тази седмица.Може и да получим лиценз и да не фалираме.
или пък да не получим лиценз и да не фалираме.
1982 написа:dafquezz написа:Аре стига с това "чистилище" бе, плюли сте си в устата всичките!
Всеки зове за чистилище, ама като опре до неговия гъз и търси далаверки и врътки.![]()
![]()
![]()
Разград 2000, Металик, Олимпик Галата, Велбъжд ...... всеки да си се припознава, те си се знаят кой откъде е.![]()
1982 написа:dafquezz написа:Аре стига с това "чистилище" бе, плюли сте си в устата всичките!
Всеки зове за чистилище, ама като опре до неговия гъз и търси далаверки и врътки.![]()
![]()
![]()
Разград 2000, Металик, Олимпик Галата, Велбъжд ...... всеки да си се припознава, те си се знаят кой откъде е.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта