ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

phd
Контакти:

Re: ЦСКА В А ОКРЪЖНА - ВЕДНАГА!

Мнениеот phd » 25 май 2015 23:43

1982 написа:Тука стана ебати панаира ..... фенове на Металик и Разград 2000, припознали ги за Ботев и Лудогорец, са първи на фронтовата линия и бълват огън. :lol: :lol:

СмЕх, братче, смЕх ....

Няма панаир, просто ос*ахте темата..............

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 май 2015 23:44

1982 написа:Тука стана ебати панаира ..... фенове на Металик и Разград 2000, припознали ги за Ботев и Лудогорец, са първи на фронтовата линия и бълват огън. :lol: :lol:

СмЕх, братче, смЕх ....

Панаира сте само и единствено вие. Толкова ли не го осъзнавате? :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 май 2015 23:44

1982 написа:
snakebite написа:Честно казано не ме интересува дали ше е ЛИСКА, или ЦСКА или нещо друго...искам да си платите борчовете.....
Точно тази безнаказаност и затваряне на очите от 7-8 години ви доведе дотук....
Примери на фалити на клубове много по значими от ЦСКА - бол !.
Иначе отивате във А окръжна или В група, ходите по 10 000 средно на мач и ще докажете че сте голям клуб !!

Вие платихте ли борчовете на Лудогорец, че им взехте името, а Разград 2000, създаден 2001-а и празнувал оня ден ...... 70-годишнина ??

Какво не си разбрал...старото дружество...фалира ама беше вече във В група,колко да са му били дълговете 50 000 - 100 000 де да знам ??
Разгард 2000 си почва на чисто!!
ЦСКА трябва да фалира или да почне от най-ниското ниво като плаща нещо. След това си направете на чисто нови ЦСКА-та колкото искате...и си ги припознавайте, лошо няма...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 май 2015 23:45

Tommi написа:
petko.h.markov написа:
Tommi написа:Ами това е положението - фалит и "А" окръжна, евентуално "В" група, ако си намерите лиценз. ;)

Нали не правиш връзка между фалит и лиценз.

Има два случая. Първият случай е фалит и започване на нов клуб от "А" окръжна. Вторият случай е сегашният клуб, в сегашното състояние, да отиде в "А" окръжна, евентуално да поиграе малко там, да фалира (което е неизбежно) и пак нов клуб да започне от "А" окръжна. ;) Вторият случай е по-нерационален.
"А" окръжна в това финансово състояние е равносилно на фалит.

Много написани думи.Едно е следствие финансовото състояние,другото за неизпълнени критерии.За фалита трябва
да изчакаш 5.юни какво ще реши ОС.за лиценза може още тази седмица.Може и да получим лиценз и да не фалираме.
или пък да не получим лиценз и да не фалираме.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 май 2015 23:47

snakebite написа:
1982 написа:
snakebite написа:Честно казано не ме интересува дали ше е ЛИСКА, или ЦСКА или нещо друго...искам да си платите борчовете.....
Точно тази безнаказаност и затваряне на очите от 7-8 години ви доведе дотук....
Примери на фалити на клубове много по значими от ЦСКА - бол !.
Иначе отивате във А окръжна или В група, ходите по 10 000 средно на мач и ще докажете че сте голям клуб !!

Вие платихте ли борчовете на Лудогорец, че им взехте името, а Разград 2000, създаден 2001-а и празнувал оня ден ...... 70-годишнина ??

Какво не си разбрал...старото дружество...фалира ама беше вече във В група,колко да са му били дълговете 50 000 - 100 000 де да знам ??
Разгард 2000 си почва на чисто!!
ЦСКА трябва да фалира или да почне от най-ниското ниво като плаща нещо. След това си направете на чисто нови ЦСКА-та колкото искате...и си ги припознавайте, лошо няма...

Колкото и да бяха дълговете на истинския Лудогорец, нищо не е платено ....... хората пиха по една студена вода.

Разград 2000 има общо с Лудогорец, колкото и Литекс с ЦСКА.

Разград 2000 е основан 2001-а година, но онзи ден празнува ...... 70-годишнина. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 25 май 2015 23:49

Аре стига с това "чистилище" бе, плюли сте си в устата всичките!
Еб@л съм ви чистилището и морала. Айде ми обяснете сега какво точно ще "пречистим" по селските групи, освен едни милиони от НАШИТЕ пари, които сега дължим? Това ли ви е морала и пречистването, честно? Левскарите, помислете и вие бе хора, знам, че искате да ни няма, ама това са и вашите данъци, на всеки едни от вас, те трябва да бъдат върнати, а това няма да стане от "Ж" окръжна!

И ако се стигне до там, хиляди пъти предпочитам любимия ми отбор просто да го няма, вместо нещастното джудже да ни обединява със скапаната си трупа, или други подобни мутации. Ние не сме мангалите с безплатния ток, и не трябва да ставаме такива!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 май 2015 23:51

dafquezz написа:Аре стига с това "чистилище" бе, плюли сте си в устата всичките!
Еб@л съм ви чистилището и морала.

Всеки зове за чистилище, ама като опре до неговия гъз и търси далаверки и врътки. :lol: :lol: :lol:

Разград 2000, Металик, Олимпик Галата, Велбъжд ...... всеки да си се припознава, те си се знаят кой откъде е. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2015 23:52

petko.h.markov написа:Много написани думи.Едно е следствие финансовото състояние,другото за неизпълнени критерии.За фалита трябва
да изчакаш 5.юни какво ще реши ОС.за лиценза може още тази седмица.Може и да получим лиценз и да не фалираме.
или пък да не получим лиценз и да не фалираме.

Участието в окръжните групи ще ви доведе до фалит, без значение дали искате, или не. Не че сега се вижда вариант да избегнете фалит... Финансово оздравяване в "А" окръжна са несериозни приказки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 25 май 2015 23:53

1982 написа:
dafquezz написа:Аре стига с това "чистилище" бе, плюли сте си в устата всичките!

Всеки зове за чистилище, ама като опре до неговия гъз и търси далаверки и врътки. :lol: :lol: :lol:

Разград 2000, Металик, Олимпик Галата, Велбъжд ...... всеки да си се припознава, те си се знаят кой откъде е. :lol: :lol:

Мда, и от Б окръжна ще върнем 10 милиона на държавата, нали знаеш кога?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 25 май 2015 23:56

1982 написа:

Стига си се обяснявал като Сашо Томов бе. Марш в А окръжна.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”