Кировец написа:MaRTo1233 написа:Искате да сме равни с другите, а предлагате А окръжна. Нали ако фалираме пак прецакваме държавата с милиони дългове? Да не прецакваме отборите, да прецакаме хората. Аре стига глупости.
Моралисти станахме всички. А като ни се*е отгоре Гела цял сезон на всички отбори да се радваме ли? Като злобеят и се мъчат да ни закрият 10 години знайни и незнайни отборчета .. ние сега да мислим за тях?
Успокойте се и лягайте. Каквото е писано ще се случи ..
А окръжна е пречистване и после смело можеш да заявиш, че ЦСКА е изкупил греховете си пред хората за които ти си се загрижил - хора, които не са дали нищо, а са искали само да вземат. Ето - това е ефекта на тяхната лична алчност. Така, че спести си сам глупавите разсъждания - те сами вкара клуба в това русло. Прецаквали сме хората... Вие не сте добре.
11 милиона през неплатени данъци и осигуровки - толкова едва ли са изкарали повече от 3-4 български мафиота! Помисли за цифрата, просто се опитай да разсъдиш, все едно става дума за Левски, или пък за Пеевски, или пък за Доган, или пък за Гела, каквото ти хрумне, с което не си обвързан емоционално. Е, вижда ли ти се справедливо?
Иначе по темата: А окръжна е вариант, макар че държавата и редица честно работили за клуба хора ще издухат супата. Какво да кажат треньорите при децата? Какво да кажат футболисти, които са подписали договори и търсят дължимото? Честно ли е спрямо тях да кажеш - ее, надухме нарочно заплатите, сори, нема нищо да вземете? Какво да кажат тия, дето плащат данъци в БГ? Значи така, без виновни и осъдени - хоп, фалит и готово. Ми то всяка малка фирма и всеки човек ще решат, че може така безнаказано! А окръжна, но - нов клуб без общо със стария.
Аз бих казал, че подкрепям dafquezz - да се продължи в А група с долапчиевците, да се крета, но да се плаща. При правилна политика като в Литекс, примерно, до няколко години голяма част от борчовете биха били изчистени, а и отборът ще е фактор. Плюс това, при много вой, мисля, че държавата би се навила да опрости това към НАП.