Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
И аз благодаря на Анчелоти за хубавите моменти през 2014.Според мен ще се появят доста имена за треньорския пост в нашият отбор,докато не се каже официално кой е .
Четох някъде, че вариант бил и Мичел, не знам доколко е достоверно.. Иначе сред фенските коментари съм срещал и името на Жорже Жезус - треньора на Бeнфика, но това ми се струва по-скоро несериозно..

Анчелоти: Прекарах две фантастични години в Реал
Бившият старши треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели, че е прекарал две фантастични години на „Сантяго Бернабеу“.
Италианският специалист бе освободен по-рано през деня. На пресконференция президентът на клуба Флорентино Перес разкри за решението, взето от съвета на директорите.
"Бих искал да отбележа, че прекарах две фантастични години в Реал Мадрид. Благодаря на клуба, на феновете и на моите футболисти. Hala Madrid", написа в социалната мрежа Twitter Карло Анчелоти.
Бившият старши треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели, че е прекарал две фантастични години на „Сантяго Бернабеу“.
Италианският специалист бе освободен по-рано през деня. На пресконференция президентът на клуба Флорентино Перес разкри за решението, взето от съвета на директорите.
"Бих искал да отбележа, че прекарах две фантастични години в Реал Мадрид. Благодаря на клуба, на феновете и на моите футболисти. Hala Madrid", написа в социалната мрежа Twitter Карло Анчелоти.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:Между другото колкото и голям некадърник да изкарваме Бенитез, не забравяйте че взе 2 титли с Валенсия за общо 3 години начело.В Ливърпул за 6 сезона спечели 1 ШЛ след като изоставаше с 0:3. Нека видим какво ще направи при нас и след това да го съдим човека.
+1
Бенитес е доказал, че може да бъде успешен треньор, въпреки всичките си странности.. Освен това трябва да вземем под внимание и факторът за адаптирането на даден треньор към отбора и обратното.. Какво имам предвид - бях убеден на 100 процента, че Луис Енрике и Масимилиано Алегри ще се провалят начело на Барса и Юве.. Стана точно обратното - защо

И аз бях убеден, че Енрике ще се провали, но ето че човекът е близо до требъл. 
Благодарности и само уважение за Карло, въпреки критиките през последните месеци. Той ще бъде запомнен с треньорът донесъл така дълго чаканата Десета на Реал. Успех в следващия му отбор. 
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Niksh0 написа:Благодарности и само уважение за Карло, въпреки критиките през последните месеци. Той ще бъде запомнен с треньорът донесъл така дълго чаканата Десета на Реал. Успех в следващия му отбор.
Освен това, той е единственият треньор в историята на Реал, донесъл 4 титли за една календарна година.
Madridist написа:С Рафа Бенитес начело, Реал Мадрид автоматично се превръща във фаворит за спечелване на Лига Европа. А Роналдо за пръв път може да играе като дефанзивен халф.
Доста саркастично. Според мен Бенитес е добър треньор и би било любопитно какво ще направи с толкова качествени играчи.
Groucho написа:Madridist написа:С Рафа Бенитес начело, Реал Мадрид автоматично се превръща във фаворит за спечелване на Лига Европа. А Роналдо за пръв път може да играе като дефанзивен халф.
Доста саркастично. Според мен Бенитес е добър треньор и би било любопитно какво ще направи с толкова качествени играчи.
За Реал се иска авторитетен треньор и нищо лично към Бенитес, но просто от него не се излъчва авторитет. Щом един коментатор в БТВ си правеше такъв ташак с него...
На мен ми е по-любопитно как един немец би се справил.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."