HardWork написа:angelco77 написа:CSKA 78 написа:angelco77 написа:Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.
При ново АД вярно няма плащания,ама има нов ЦСКА-без история!
Аз пак да попитам, кое е незаконното? Прекръстването на даден отбор, създаването на ново АД или фалита на задлъжняло АД, което няма възможност да плаща задълженията си?!![]()
Ще отговоря вместо теб -няма нищо незаконно!!!
Пак ти отговарям,но за последно.След като не можете да плащате задълженията си,отивате в А окръжна!Това е!Докога мислите с разни врътки да се спасявате?За Рейнджърс може,за вас не!Ако не се лъжа Пирин ги изхвърлиха за близо половин милион,вас за 11 милиона не можело!Защо?Кои сте вие?За какви се мислите?За Манчестър Юнайтед?
Ще се спасяваме, докато можем! После ще се закрием и ще съзкръснем от пепелта, ще използваме всички законови вратички и пак ще бъдем там където винаги сме били - на върха! Закони няма! Държавата субсидира Левски и Лудогорец, подаряба бази, строи стадиони и изнудва други! Всичко е лоби, връзки и интереси! Справедливоста е релативна, това което е сраведливо за мен, е несраведливо за теб и обратното!
Заслужавате си Лупи доживот!