Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот icko65 » 25 май 2015 17:49

angelco77 написа:
icko65 написа:Интересно ми е феновете/колкото и да са малко/ на Литекс кого ще припознават?Щото по-горе в темата пишеше че припознатия ЦСКА няма да им присвои титлите и купите.Е да ама то няма да има нищо за припознаване от страна на ловешките фенове.Май трябва с Гришата да стават чорбета... :mrgreen: Кой Литекс?То няма да има Литекс.Може би затова мълчат кат гърмяни зайци.

Ако стане тая шашма,аз лично никой няма да припозная.Няма да стана чорбар заради Гришата!Доволен?

Не става въпрос да съм доволен.Чест ти прави да си държиш за отбора и само мога да те аплодирам!!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Maverick
Контакти:

Мнениеот Maverick » 25 май 2015 17:55

Ако ЦСКА си съществува няма как Ганчев да си кръщава Литекс ЦСКА АС23 или нещо подобно и да играе на армията. Стадиона си е с договор на ЦСКА и няма как да дойде литекс и да си играе там. Ако сегашното ЦСКА обяви фалит то Гриша Ганчев за да ползва марката ЦСКА трябва да даде 3 мил. лева на НАП за да я откупи, защото тя е запорирана. Така държавата ще вземе част от парите си а новото ЦСКА ще придобие емблемата и историята

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 май 2015 17:57

angelco77 написа:Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.
При ново АД вярно няма плащания,ама има нов ЦСКА-без история!

Кой е трупал дълговете на ЦСКА? Кой докара отбора до фалит? Отговори на тези въпроси! Тези хора трябва да плащат, не фалиралото дружество! Проблема е в законите в тая скапана държава, и аз искам да те взема тебе, да тегля кредити на твое име, да духна с парите, и после ти да се управяш! Навит ли си? Много морални станахте всички, много морално лицемерни! Левскарите дето държавата ги субсидира 26 години в разрез със всички закони ми реват за законност! Литекс е частно дружество и ÓÓ може да прави каквото си иска с него! Ако сте против излезте и протестирайте, борете се, както ние се борихме с Митал, ТИТАН и Томов! Ако найстина искахте справедливост, щяхте да се съпричастни във войната на червените фенове срещу Томов ТИТАН, които източваха клуба години на ред! Справедливо ли е някой да източи милиони от едно АД, и после Адто да плаща на държавата??? Защо държавата не си потъри парите от хората източили АДто?? От вашата "справедливост" прозира ненавист! Жалки сте!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 май 2015 17:58

CSKA 78 написа:
angelco77 написа:Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.

Аз пак да попитам, кое е незаконното? Прекръстването на даден отбор, създаването на ново АД или фалита на задлъжняло АД, което няма възможност да плаща задълженията си?! ;)
Ще отговоря вместо теб -няма нищо незаконно!!!

Пак ти отговарям,но за последно. ;) След като не можете да плащате задълженията си,отивате в А окръжна!Това е!Докога мислите с разни врътки да се спасявате?За Рейнджърс може,за вас не!Ако не се лъжа Пирин ги изхвърлиха за близо половин милион,вас за 11 милиона не можело!Защо?Кои сте вие?За какви се мислите?За Манчестър Юнайтед?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 май 2015 18:00

icko65 написа:
angelco77 написа:
icko65 написа:Интересно ми е феновете/колкото и да са малко/ на Литекс кого ще припознават?Щото по-горе в темата пишеше че припознатия ЦСКА няма да им присвои титлите и купите.Е да ама то няма да има нищо за припознаване от страна на ловешките фенове.Май трябва с Гришата да стават чорбета... :mrgreen: Кой Литекс?То няма да има Литекс.Може би затова мълчат кат гърмяни зайци.

Ако стане тая шашма,аз лично никой няма да припозная.Няма да стана чорбар заради Гришата!Доволен?

Не става въпрос да съм доволен.Чест ти прави да си държиш за отбора и само мога да те аплодирам!!

Благодаря! ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2015 18:04

68% от гласувалите са против обединението, 32% са за обединението. Няма да има обединение!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Maverick
Контакти:

Мнениеот Maverick » 25 май 2015 18:04

angelco77 написа:
CSKA 78 написа:

Аз пак да попитам, кое е незаконното? Прекръстването на даден отбор, създаването на ново АД или фалита на задлъжняло АД, което няма възможност да плаща задълженията си?! ;)

Пак ти отговарям,но за последно. ;) След като не можете да плащате задълженията си,отивате в А окръжна!Това е!Докога мислите с разни врътки да се спасявате?За Рейнджърс може,за вас не!Ако не се лъжа Пирин ги изхвърлиха за близо половин милион,вас за 11 милиона не можело!Защо?Кои сте вие?За какви се мислите?За Манчестър Юнайтед?

Пич защото Рейнджърс е в Шотландия а ние сме в България. БФС е с основна вина за състоянието на нашите отбори, защото ако се спазваха правилата ЦСКА, Локотата, Левски отдавна щяха да са извън А група и щяха да разберат че не може да си правиш каквото си искаш а щяха да си плащат. Не може БФС да е организацията която трябва да регулира тоя спорт и да прави компромиси постоянно и сега да казва че това са частни дружества и те са с чисти ръце. Държавата не прави нищо за да си вземе парите затова сега заслужава да ги изгуби. ТОВА Е

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 май 2015 18:07

angelco77 написа:Пак ти отговарям,но за последно. ;) След като не можете да плащате задълженията си,отивате в А окръжна!Това е!Докога мислите с разни врътки да се спасявате?За Рейнджърс може,за вас не!Ако не се лъжа Пирин ги изхвърлиха за близо половин милион,вас за 11 милиона не можело!Защо?Кои сте вие?За какви се мислите?За Манчестър Юнайтед?

Нали разбираш, че нито ти ,нито аз имаме думата. Топката е в ГГ и той каквото реши това ще стане!! Можеш само да се надяваш ГГ да не осъществи плановете си, а аз ще се надявам на обратното!! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 май 2015 18:08

Tommi написа:68% от гласувалите са против обединението, 32% са за обединението. Няма да има обединение!

Глас народен, а?? :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 май 2015 18:09

angelco77 написа:
CSKA 78 написа:

Ще се спасяваме, докато можем! После ще се закрием и ще съзкръснем от пепелта, ще използваме всички законови вратички и пак ще бъдем там където винаги сме били - на върха :mrgreen: ! Закони няма! Държавата субсидира Левски и Лудогорец, подаряба бази, строи стадиони и изнудва други! Всичко е лоби, връзки и интереси! Справедливоста е релативна, това което е сраведливо за мен, е несраведливо за теб и обратното!

Върни се в “Архив”