Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот angelco77 » 25 май 2015 17:36

CSKA 78 написа:
angelco77 написа:Всички искат ЦСКА да се спаси като си изплати дълговете-без сливания,вливания и тем подобни глупости!
Ако не може-в А окръжна!

E, ние пък искаме ЦСКА да се спаси без да ходи в окръжните групи(явно според теб това е някакъв вид наказание)! :lol: Защото при всички случаи АД-то на Манджукови ще фалира(защото нямат възможност да изплащат дълговете), ще се създаде ново АД, отново при всички случаи, така че няма да има плащания!! ;)

Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.
При ново АД вярно няма плащания,ама има нов ЦСКА-без история!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 25 май 2015 17:39

Ексклузивно новата емблема на Цесекс :lol:
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 25 май 2015 17:40

Ако отбора на Литекс си смени името, какъв е проблема за феновете на другите отбори ? Както и да се казва отбора, ще е отбор на Литекс!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 май 2015 17:40

angelco77 написа:
CSKA 78 написа:
angelco77 написа:Всички искат ЦСКА да се спаси като си изплати дълговете-без сливания,вливания и тем подобни глупости!
Ако не може-в А окръжна!

E, ние пък искаме ЦСКА да се спаси без да ходи в окръжните групи(явно според теб това е някакъв вид наказание)! :lol: Защото при всички случаи АД-то на Манджукови ще фалира(защото нямат възможност да изплащат дълговете), ще се създаде ново АД, отново при всички случаи, така че няма да има плащания!! ;)

Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.

Прав си!Обаче те ще припознаят и историята не само клуба.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 май 2015 17:42

Бойко каза: не ме занимавайте!
На въпрос на журналистка дали ще одобри идеята на Гришата, МС отговаря:

„Уважаема г-жо Николова,

Правителството може да подпомага само материално-технически футболните клубове като част от усилията му да стимулира развитието на българския спорт, но не може да се меси в отношения, свързани със собствеността на клубовете. С пожелания за приятен ден! Пресслужба на МС.”

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 май 2015 17:44

angelco77 написа:Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.

Аз пак да попитам, кое е незаконното? Прекръстването на даден отбор, създаването на ново АД или фалита на задлъжняло АД, което няма възможност да плаща задълженията си?! ;)
Ще отговоря вместо теб -няма нищо незаконно!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 май 2015 17:44

icko65 написа:Интересно ми е феновете/колкото и да са малко/ на Литекс кого ще припознават?Щото по-горе в темата пишеше че припознатия ЦСКА няма да им присвои титлите и купите.Е да ама то няма да има нищо за припознаване от страна на ловешките фенове.Май трябва с Гришата да стават чорбета... :mrgreen: Кой Литекс?То няма да има Литекс.Може би затова мълчат кат гърмяни зайци.

Ако стане тая шашма,аз лично никой няма да припозная.Няма да стана чорбар заради Гришата!Доволен?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 май 2015 17:46

angelco77 написа:
CSKA 78 написа:
Ако не може-в А окръжна!

Историята е в съзнанието на всеки от нас :!: Много ми дреме,че некви дришльовци няма да я признават-всичко е въпрос на юридически простотии и алабалистики,не ми се спори по тази тема!Като е такъв закона,защо държавата спа и позволи на разни отрепки да източват Клуба и да перат пари използвайки името му,къде беше тогава закона :x Да се оправят нещата и среден пръст за всички „доброжелатели“ :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 май 2015 17:47

CSKA 78 написа:
angelco77 написа:Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.

Аз пак да попитам, кое е незаконното? Прекръстването на даден отбор, създаването на ново АД или фалита на задлъжняло АД, което няма възможност да плаща задълженията си?! ;)
Ще отговоря вместо теб -няма нищо незаконно!!!

Е какви фенове сте когато виждате ЦСКА само като едно АД, което когато и да фалира винаги може да се премести под формата на друго АД и вие отново да си викате за тях. Честно, не мога да ви разбера. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 май 2015 17:48

icko65 написа:
angelco77 написа:
CSKA 78 написа:
Ако не може-в А окръжна!

Прав си!Обаче те ще припознаят и историята не само клуба.

И ти си прав!Но какво друго да очакваш от чорбари! :lol:

Върни се в “Архив”