[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LTeDslzXcgw[/youtube]
Да, определено и аз си мисля, че може да има някоя промяна. Вчера плетяхме страхотни комбинации, направо пишехме учебник по футбол, затова нема да разреша на никого да плюе по Венгер, той продължава да е най-добрият треньор в света за мен. Може би и годините му пречат да показва най-доброто, но все още вярвам, че Арсенал може да направи още добри неща с Венгер.

Има и кусури, когато се затварят срещу нас по-слабите отбори и ни лъжат с тактика, на моменти наистина и на мен ми изглежда безпомощен треньора, но в повечето случаи той излиза победител в тактически двубои. Добър мач иначе и първа асистенция за Габриел Паулища също така регистрираме, а и отлична игра- поне в първото пълувреме бяхме в стихията си, след това малко се поотпуснахме, казах ви за проблема с характера по-горе. Пак се видя тва нещо!

[offtopic]Още веднъж ще изразя и сериозните си съмнения, въпреки че беше най-добрият отбор през този сезон Арсенал, поведението на играчи в определени двубои си беше доста съмнително и според мен не искаха да печелят, набиваше се на очи това. Не е нито до форма, нито до липса на класа, нито до контузени или наказани, не искаха и само за това ме е яд, защото ние реално не пожелахме да станем шампиони и то в един сезон, когато Манчестър Юн и Ливърпул бяха под нивото си. Едва ли ще е така в някой от следващите и изтървахме златна възможност!