Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот TristaNNN » 25 май 2015 12:53

CSKA 78 написа:Има две възможности оттук насетне за ЦСКА!
1.Фалит и започване от А окръжна с настоящите шефове, на които никой не им вярва, а и нямат пари тока да платят на Армията, камо ли за нещо друго!
2. ГГ мести(като собственик това си е негово право) Литекс в София, преименува го на ЦСКА23("преименуването" между другото е правено многократно в историята на БГ футбола с други отбори), откупува марката и емблемата, и остава привържениците на ЦСКА да припознаят новия отбор.

За мен точка 2 е много по-малкото зло и много по-добрият вариант!

Ми борчовете? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 25 май 2015 12:55

Ще се препознават :D :D На мен ми е ясно че искат да си съхранят А група, но са ЦСКА все пак... За други отбори все ная, но има непреходни неща... Цесекари, не се равнете с Кюстендил, щото не сте. Бъдете торди и при загуби. Какво означават 2-3 години, ако след това имате чедт и силен клуб??? Не се лъжете, някой ще си прави бизнес и ви манипулира. И все пак това е лично мнение...

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 25 май 2015 12:55

откупува марката и емблемата,

това обаче веднага неможе да стане. Първо ЦСКА трябва да се обяви в несъстоятелност и съдя изпълнител да ги продаде като активи на фалиралото дружество. ОК, обаче първоначално цената ще е в космоса. След това се изчаква нова и нова цена и т.н. До тогава обаче трябва да има отбор ЦСКА с нова емблема.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 25 май 2015 13:03

Не знам дали сте запознати в подробности със схемата, която предлага Ганчев ... ако изобщо предлага нещо, но от това, което чух като интерпретации, той чисто и просто ще изпрати Литекс при аматьорите и Ботев, Левски или Черно Море отиват в ЛЕ на негово място.
Не знам какво са сондирали в УЕФА, но в наредбата е ясно написано:

Кандидатът за лиценз трябва да е бил член на БФС минимум 3 години преди началото на сезона, за който иска лиценз. Всяка промяна на правната форма на клуба(включително промяна на адресна регистрация, име, клубни цветове, продажба на акции между отделни клубове) по време на този период с цел постигане на класиране по спортни резултати и/или получаване на лиценз в нарушение на състезателното начало се смята за прекъсване на членството в рамките на този параграф

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 25 май 2015 13:14

По тази схема, ако работи, той не може да направи нищо за ЦСКА, тъй като по правилник неговият Литекс не получава лиценз. Лиценз се издава на АД-то, което е подало документите и няма как да се заменя или търгува.
Предполагам, че ако нещо ще се случва, ще бъде с политически цели и ще струва скъпо на всички.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 май 2015 13:16

Снощи куп синигерчета подпалиха моторетката за не по-малко от десет минути след излизането на новината да ми псуват милото и да заплашват със саморазправа, това добре ли е? :lol: :lol: Разбира се, аз не оставам длъжен никому. :)

Жалка картинка са си тези хорица и будят само съжаление, просто не осъзнават, че нещата в техния и при това доста подкрепян винаги от държавата отбор са двойно по-зле, защото те бяха втора шестица, ние макар и пети в крайното класиране и без пари и медикаменти за възстановяване, играем все още в първа, дори и когато сме най-зле. :)

Запитайте се едно, лошотийки, само това се запитайте- треньор от ранга на Любо Пенев би ли работил в клуб като вашия, ако сте на нашия хал? ;) А при нас работи в момента сериозен екип от специалисти минал дори през националния отбор. :P

Така че по-кротко със заплахите и въстанията, съветваме ви да насочите усилията си в писането на декларации, може и да помогне. Поне по това сте си все още в първа шестица и няма мърдане като гледам колко е празно там вътре. :) Освен това прибързвате с неподправения ентусиазъм, а Черно море имат доста по-класни футболисти според мен и като нищо кухото може да не бъде запълнено и тази година. Но форумите гледам ги запълвате с глупости. :)

П.П. Мен лично вота ме радва искрено много, това показва, че имаме и истински армейци тук в пълния смисъл на думата, знаещи и какво е означавал ЦСКА не само за нас, а и за дедите ни! От нас единственото което се иска и е наш армейски дълг е да съхраним ценностите и да ги предадем на следващото поколение цесекари в пълния им блясък! Да се надяваме, че ще има такова, имайки предвид простотиите, които се ръсят от по-ръководни фактори и вътрешните противоречия и неразбирателства, а на мен подобно поведение ми говори и само едно - Б окръжна, дано не съм прав, че това си е доста страшничко вече и не го пожелавам на никого. :cry: Но подобни неща са се случвали и преди (имам предвид обединението на отбори, окръжната не се е и на най-големия ми враг), не съвсем в тази конфигурация от отбори, но майките и бащите ви не са имали никакъв проблем с това, дори напротив. :) Но мисля, че темата вече става малко излишна, защото от ръководството вече отрекоха подобен вариант.
Последна промяна от dreben23 на 25 май 2015 13:33, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 май 2015 13:21

deepblue написа:Е хубаво, но какво става с цска? Няма да плати дълговете, в такъв случай прави ново. С какъв лиценз? Какво става с манджуковото цесека?

Марката и емблемата са непреходните неща, които държат титлите, купите и историята. АД-то е преходно, всъщност АД-то което държи марката ЦСКА в момента е от 1999 година. ГГ ще направи ново АД, което ще наследи марката на ЦСКА, а старото АД на Манджукови ще обяви фалит, за което обаче трябва технологично време!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2015 13:32

CSKA 78 написа:
deepblue написа:Е хубаво, но какво става с цска? Няма да плати дълговете, в такъв случай прави ново. С какъв лиценз? Какво става с манджуковото цесека?

Марката и емблемата са непреходните неща, които държат титлите, купите и историята. АД-то е преходно, всъщност АД-то което държи марката ЦСКА в момента е от 1999 година. ГГ ще направи ново АД, което ще наследи марката на ЦСКА, а старото АД на Манджукови ще обяви фалит, за което обаче трябва технологично време!!

Марката чисто и просто е отличителен знак, няма как да държи титли, купи или каквото и да било.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 май 2015 13:39

CSKA 78 написа:

Най-вероятно не да наследи, а да откупи марката. Никой няма да даде всичко, което свързано с ЦСКА, на Гришата съвсем безплатно. 31 титли, марка, която продава, фенове, евентуална концесия, че и без дългове. Всичко това струва пари. Парите от закупуването на марката при всички положения отиват в НАП. Като сложиш и продажбата на имота на Титан, ето ви ги дълговете към държавата платени. За останалите дългове не знам.
При започване на процедура по несъстоятелност би следвало в клуба да влезе синдик на мястото на сегашните управници. Т.е. иска, не иска, съдбата на ЦСКА вероятно съвсем скоро няма да бъде в ръцете на Манджуков. Има подновено дело от фирма - кредитор. Всичко е приготвено. Чака се попа.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 май 2015 13:40

Tommi написа:Марката чисто и просто е отличителен знак, няма как да държи титли, купи или каквото и да било.

Където е марката там са и феновете, които са припознали отбора! Разбра ме какво искам да кажа! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”