Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016
Hernán Feler (аржентински журналист) - Реал Мадрид иска Серхио Агуеро за нов нападател и предлага 90 милиона евро на Манчестър Сити.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Страшен удар ще направите с Кун
Роналдо - Агуеро - Бейл
Флорентино не издържа и иска същото триглаво чудовище като на Барса.

Флорентино не издържа и иска същото триглаво чудовище като на Барса.
Аз затова си и мисля, че е много вероятно да го вземем. А и честно казано харесвам повече Кун, отколкото Суарес, мака разбира се да исках и уругваеца миналото лято. 

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- shotgun blues
- Контакти:
Бейл в Юнайтед.....а такова трио Ройс-Агуеро-Роналдо по ми се нрави 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Бейл в Юнайтед.....
Negative

sapio0o написа:Аз затова си и мисля, че е много вероятно да го вземем. А и честно казано харесвам повече Кун, отколкото Суарес, мака разбира се да исках и уругваеца миналото лято.
Аз малко се съмнявам, че Сити биха го пуснали

rhaegar написа:Thsmith написа:Мен ме притеснява, че пак се остава без опорен халф. Да играят Кроос, Модрич и Верати в центъра е добре от към креативна гледна точка, но фаза защита...![]()
Именно заради това се надявам на Погба. Не казвам, че това му е функцията, но далеч по добре може да се противопоставя във физически план и да действа с чисто отнемане на топки.
Верати играе в пъти по-добре от Погба в защита. Не всичко е физика.
Веряти прави 1000 нарушения и е потенциално за гонене всеки мач. Да се блъскаш просто не е игра в защита. Аз имам предвид чисто отнемане. Погба не играе в Юве в такава роля. Там го мъкнат дори към тъча... На мен ми е направил впечатление главно в мачовете на Франция (гледал съм ги всичките).
Особено силно впечатление направи в Q с Испания в Париж. Франция загуби, но тоя човек направи ебати зверския мач. Отне доста топки и то от Иниеста без нарушение. Като със щипка му я взимаше... вероятно това беше най силния мач който съм му гледал. Затова смятам, че има много възможности да играе като вътрешен халф с участие и в двете фази на играта.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
............................Касияс/Де Хея
............................Варан.....Рамос
Карва/Данило...............................Марсело
....................Кроос/Верати/Касемиро
Модрич...................................................Хамес/Иско
.........Бейл/Ройс...................................Роналдо
.....................Бензема/Агуеро/Роналдо

............................Варан.....Рамос
Карва/Данило...............................Марсело
....................Кроос/Верати/Касемиро
Модрич...................................................Хамес/Иско
.........Бейл/Ройс...................................Роналдо
.....................Бензема/Агуеро/Роналдо

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Агуеро трябваше да бъде взет още със стоте милиона, пропилени за Бейл.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Thsmith написа:
Веряти прави 1000 нарушения и е потенциално за гонене всеки мач. Да се блъскаш просто не е игра в защита. Аз имам предвид чисто отнемане. Погба не играе в Юве в такава роля. Там го мъкнат дори към тъча... На мен ми е направил впечатление главно в мачовете на Франция (гледал съм ги всичките).
Особено силно впечатление направи в Q с Испания в Париж. Франция загуби, но тоя човек направи ебати зверския мач. Отне доста топки и то от Иниеста без нарушение. Като със щипка му я взимаше... вероятно това беше най силния мач който съм му гледал. Затова смятам, че има много възможности да играе като вътрешен халф с участие и в двете фази на играта.
Верати е недисциплиниран, така е. И се държи като абсолютно леке. Но мисля, че под ръководството на един солиден мениджър (моите уважения към Блан, но той още не е такъв), ще стане наистина завършен футболист. Погба се справя в защита, но мисля, че е далеч по-полезен в нападение. Ако продължите да играете в настоящата схема, ще ви трябва един чисто дефанзивен халф, какъвто Погба не е.
П.П.: Иниеста в последната година и нещо не е критерий за кой знае какво, за съжаление.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

shotgun blues написа:Hernán Feler (аржентински журналист) - Реал Мадрид иска Серхио Агуеро за нов нападател и предлага 90 милиона евро на Манчестър Сити.
Пише го и в ''АС'' вече, така че съм склонен да вярвам. Дано го привлечем, но сякаш 90 милиона са множко.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]