Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
ceBep

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот ceBep » 25 май 2015 11:37

Като чета коментарите в тая тема ми става наистина ясно колко много малки филмари, нямащи никва представа кво се случва по стадионите пишат тука.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 11:39

Vura написа:
BRF написа:
Vura написа:Защо така грубо, хармейци? Нали претендирате за възпитана и ерудирана публика? Левски мога и да не ги понасям, но имат доста интелегентни фенове. ;) Докато при вас нещата са трагични. Дали има и 2 % образовани и интелигенти привърженици. От личен опит го казвам. :lol:

На простака трябва да му говориш просташки за да те разбере!Виж си последните три изречения и се опитай да намериш някаква връзка между тях :lol: !Макар,че щом вура ти е любим играч ,трябва да сме по-снизходителни към теб,това призовавам аз :mrgreen: !

Не ти ли е неудобно? :lol: Висиш по 20 часа от денонощието във форум Лудогорец, ръсиш простотии на воля, но пък призоваваш за край на простотията. Великан си! :lol:

Пишлеменце :lol: ,кога съм призовавал за край на простотията?Ти си много объркано същество!Призовавам към снизходителност към тебе,вура за да не паднеш на някого на ,ура :mrgreen: !Ако можех да спя само по 4 часа на денонощието щеше да е супер!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 25 май 2015 11:41

Der Schmarotzer написа:
Червени Воини написа:
Der Schmarotzer написа:
djd написа:
BRF написа:7.Левски-там ако е ставало нещо е станало още 1992г(някъде) имам предвид Кучето!Явно БотевЪта схема е приложена много по-рано :lol: !
8.Черно море-всичко си е ОК там или аз съм пропуснал нещо през годините.

------------------------------------------
Левски имат доста обединения с други отбори. Но разликата с ЦСКА е, че в случая с Левски това винаги се е правило от комунистите и в ущърб на Левски.
През 1944 се обединяват с По­щен­с­ки спор­тен клуб. Създава се нов клуб ПСК Левски.
През 1949 ПСК Левски е закрит, т.е. престава да съществува . Държавата ги закрива, защото били спечелили 5 дубъла през текущото десетилетие.
Закритият отбор после бил преименуван :mrgreen: на СО Динамо. Фактически това пак е нов клуб :!: .
През 1957 Динамо се преименува на ФД Левски.
През 1969 ФД Левски се обединява от лошата държава със Спартак и Спортист. Нов отбор за пореден път :!: .
Фактически сегашният ПФК Левски обединява историята най-малко на 4 различни :!: клуба - Левски до 1944, ПСК Левски, СО Динамо и сегашният, който си е Левски-Спартак, но без Спартак в името си.
------------------------------------------
През 1945г Тича и Владислав се обединяват в нов клуб "Тича-Владислав-45"

Така че и при моряците историята е подобна, макар и доста в по-малки размери.
-----------------------------------------

Та значи феновете на Левски и Черно море съвсем искрено вярват, че това са техните отбори и им честват по 100 и кусур години.
Тогава защо на нас ще ни държат сметка ще се обединяваме ли с някой или не, щяло ли това да бъде ЦСКА и тем подобни Радини вълнения?
Защо не оставят на нас да преценим кое е ЦСКА и кое - не, както всеки е преценил за своя си отбор?

Както вече нееднократно писах, доказвайки дори с документи, Левски е включен насила във формирането на новото лице на социалистическия спорт, както всички останали съществуващи отбори в България, още от 1944 г., и това е извършено от вашите бъдещи майки и бащи, а не доброволно. За разлика от вас, вие които сте пръкнати именно от тези, които се опитват да създадат новото лице на социалистическия спорт.
Точно вие да пишете за обединения и съединения е смешно и доста нагло:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 948_.D0.B3.

Комунистите избиха ли тогавашното ръководство на вашето ФК? Имаше ли протести против тези действия? Май сте се нагъзели на комунистите и все още сте комунистическо отборче.

Още един с една гънка.... вие всички ли сте такива?

Аре ле със многото гънки....защо избиха офицерите от АС-23 и създадоха най-великия проект на България, а вашите управници на това отборче от Подуене и косъм не падна от главите(което се затвърдява че сте к*рви на всяка власт)? Големи борци, сте се извъдили.
А и като гледам, как се борите днес за вашето отборче срещу комунистическите управници, ми става ясно колко против бяхте преди години.... :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 11:41

ceBep написа:Като чета коментарите в тая тема ми става наистина ясно колко много малки филмари, нямащи никва представа кво се случва по стадионите пишат тука.

Кво ти пука!?Форума е за разтоварване ;) !А че малко хора от тук ходят по стадионите е вярно!

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 25 май 2015 11:43

Интересно ми е мнението на ловешките привърженици? Нямат ли позиция по случващото се? Има ли въобще фенове на този отбор? :lol:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 май 2015 11:45

Сега идва ред на държавата в тази ловка манипулация, на която и аз се подадох -т.е. обзе ме съмнение, че е възможно, без да отчета кой защо казва - "ако държавата позволи". Много сме беззащитни - и то защото не четем и не мислим, а повече чувстваме. А емоциите са лош съветник ....

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 май 2015 11:47

Der Schmarotzer написа:
djd написа:
Der Schmarotzer написа:Още един с една гънка.... вие всички ли сте такива?

Определено за да се усъмни човек поне малко във вашите фантасмагории трябва да има поне една гънка.
Иначе такава не е необходима. :mrgreen:

И кое е фантасмагория?

Как кое бе човек? Вие се изкарахте егати страдалците.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 25 май 2015 11:51

Сравненията с обединението на Велбъжд и Локо са неуместни защото Жоро Илиев пое Локо ПД със всичките му активи и ПАСИВИ-т.е. задължения. В случая микренския тарикат иска ако може да вземе само активите на ЦСКА- титли, купи, евентуално и базите им да прилапа ако може, а пасивите-демек дълговете да ги плаща някой друг...е то такова чудо в световната практика нема бре- да наследиш само активите на дадено сдружение, а да не наследиш и пасивите му?!?!?...или взимаш всичко-и активи и пасиви, или почваш от нулата ;)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 май 2015 11:51

TheRoyalCup написа:
djd написа:
TheRoyalCup написа:
Та значи феновете на Левски и Черно море съвсем искрено вярват, че това са техните отбори и им честват по 100 и кусур години.
Тогава защо на нас ще ни държат сметка ще се обединяваме ли с някой или не, щяло ли това да бъде ЦСКА и тем подобни Радини вълнения?
Защо не оставят на нас да преценим кое е ЦСКА и кое - не, както всеки е преценил за своя си отбор?

А да те попитам , през 64 и 69 ЦСКА НОВ КЛУБ ЛИ Е ИЛИ....

Не. През 64-та и през 69-та не.

ааа всички други са НОВИ, само ЦСКА си остава ЦСКА,,,логиката ти кърти,,И ЗАЩО СЕ ВОДИТЕ 1948 СЛЕД КАТО ВАС И ЛС ЦК НА БКП ИЗРИЧНО ВИ ЗАКРИВА.

Е няма ли поне да кажеш какво се случва с ЦСКА през 64-та или 69-та? Може нещо да съм пропуснал от историята на клуба.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 май 2015 11:53

Против
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Архив”