Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 май 2015 00:53
Дидо написа:Brabam написа:Дидо написа:Brabam написа:Дидо написа:Явно не знаеш,но аз ще ти обясня.
Металик Сопот стана Ботев Пловдив срещу сумата от 5 000 лева.
Тук Литекс ще стане ЦСКА но без да плаща е там е разликата.
Иначе нещата са сходни,просто ние си намерихме отбор от А група за разлика от вас

ЕЕЕЕЕ, ето го поредния професор дето знае всичко.
1. Сумата не беше 5 000 лева, няма да ти споменавам точната, но още оттука ми лъхаш колко си навътре в нещата
2.Металик Сопот не е ставал Ботев, а отиде да играе една дивизия по-надолу.
3. Ботев откупи от Металик правото да участва във В група.
Ае чао професоре

Е и 50 000 да е била,не съм ги дал аз,то и Литекс няма да изчезне а ще го има някъде в някоя група,не виждам разлика в двете неща господин професор
Разликата е,че Металик не се е прекръстил на Ботев, нито играчите му са станали наши играчи. Не е истина колко сте жалки само и само да оправдаете тая гнусотия.

Ако търсиш точен пример за вашето - врътката е Локо Пловдив <--> Велбъжд.
Е как да не се прекръсти,вие с кой лиценз играхте в Б група,а кои играчи къде играят не е от значение,просто подмня на името,все едно да ви казваме БотевЪ-Сопот
Aбе момче те започнаха от В група, не от Б! А във В група няма лиценз, защото лиценза е вид патент и се предоставя само на професионалните клубове. А във В група не са професионалисти ако не знаеш. Там са аматьори и лицензи, патенти и т.н. не им трябват! Трябва им само право на участие което се предоставя от зоналния съвет на БФС, спрямо съответната В група или окръжни такива!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]