loko29 написа:ЛОКО СФ отново е пр..бан но ЛОКО СФ е вечен запомнете това.
Означава ли това, че ще е вечно пр***ан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
loko29 написа:ЛОКО СФ отново е пр..бан но ЛОКО СФ е вечен запомнете това.
orlando7 написа:Мистри написа:orlando7 написа:В цялата пародийна обстановка най-смешни са ми ",Лудогорските орли". Да гледаш как играчи струващи милиони ги карат да се гърчат и да се правят на идиоти в мачовете с Левски и Литекс само и само да се получи правилната конфигурация! Ама нищо идват Зимбру,Тампере,Мура,Кура и всичко си идва на място!
Илиенци.
Вие всъщност по-далеч не сте и виждали.Оп!
Извинявам се.
Имате игрище в Требич.
Котката ми беше от там.лека и пръст.И на вас.
Ало,село Борово,когато ние играехме в Европа вие не знаехте къде е табелката на София!
loko29 написа:дамянов локо сф е религия ,а ти си просто един заблуден...
orlando7 написа:Мистри написа:orlando7 написа:В цялата пародийна обстановка най-смешни са ми ",Лудогорските орли". Да гледаш как играчи струващи милиони ги карат да се гърчат и да се правят на идиоти в мачовете с Левски и Литекс само и само да се получи правилната конфигурация! Ама нищо идват Зимбру,Тампере,Мура,Кура и всичко си идва на място!
Илиенци.
Вие всъщност по-далеч не сте и виждали.Оп!
Извинявам се.
Имате игрище в Требич.
Котката ми беше от там.лека и пръст.И на вас.
Ало,село Борово,когато ние играехме в Европа вие не знаехте къде е табелката на София!

damyanov1963 написа:loko29 написа:дамянов локо сф е религия ,а ти си просто един заблуден...
Кажи в коя черква да ви запаля свещ, щом сте религия, Отче

orlando7 написа:loko29 написа:дамянов локо сф е религия ,а ти си просто един заблуден...[/quote Другаря Дамянов, все ми се струва, че е бил доносник на ДС. Па ако греша, да ме прости, Господ!
damyanov1963 написа:orlando7 написа:loko29 написа:дамянов локо сф е религия ,а ти си просто един заблуден...[/quote Другаря Дамянов, все ми се струва, че е бил доносник на ДС. Па ако греша, да ме прости, Господ!
Е, ти използваш още обръщението Другарю

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта