Vura написа:ЦСКА Юнайтед 2015? Така ли ще се казва новото футболно страшилище?
Това ли ти е идолЪЪЪ в футбола, някакъв кюнец?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Vura написа:ЦСКА Юнайтед 2015? Така ли ще се казва новото футболно страшилище?
Мистри написа:
Разбираш ги ти нещата.Опитен си.Знаеш къде ти влиза.![]()
След твоето мнение съм твърдо за.
![]()
Така по-голям майтап от вас няма да има в света и околностите.![]()
Santiago Munezz написа:Твърдо ЗА!Време е ЦСКА окончателно да престане да съществува!
damyanov1963 написа:Каквото и да стане оттук нататък, Цскато вече си е за посмешище
Teo написа:Santiago Munezz написа:Твърдо ЗА!Време е ЦСКА окончателно да престане да съществува!
Мечтите са безплатни!
korteneca написа:icko65 написа:korteneca написа:yanke написа:Чак толкова да паднат армейските фенове, ако допуснат това да се случи..
Това вече се е случвало в миналото. Може да питаш старите фенове на Ботев, Сливен, Черно море и др.
Я пак -кво се е случвало с Ч.море?Нещо не вдянах къде е приликата...
Били сте пратени в долно ниво заради обединения между отборите ви за да играят ЦСКА в най-горното ниво.След края на турнира ЦДНВ остава на 6-тото място. С решение на спортната секция на МНО, на мястото на армейският Ботев (Пловдив) се създава сборен отбор с най-силните футболисти от ЦДНВ, Ботев, Черно море, Сливен и др. Името на отбора е „Народна войска“. Отборът завършва на второ място след „Динамо“.
От следващият сезон отборът е наследен от основният армейски отбор ЦДНВ, а другите армейски отбори започват от по-ниски дивизии.
Santiago Munezz написа:Teo написа:Santiago Munezz написа:Твърдо ЗА!Време е ЦСКА окончателно да престане да съществува!
Мечтите са безплатни!
Този път Гришата ще ги осъществи!
BRF написа:Мистри написа:
Разбираш ги ти нещата.Опитен си.Знаеш къде ти влиза.![]()
След твоето мнение съм твърдо за.
![]()
Така по-голям майтап от вас няма да има в света и околностите.![]()
Променил съм ти мнението![]()
!Гласувай си както си искаш,мисли си каквото решиш
!Много обидчиви станахте ,а от няколко дни само жлъч от вас!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта