Първо, най-вероятно това е партенка.
Второ, никой истински фен на ЦСКА няма да се съгласи отборът им да фалира, а Литекс да им вземе името и стадиона.
Трето, феновете на Литекс какво мислят по въпроса с преименуването на отбора им и преместването му в София?
Тъй че това е невероятно, нередно и недопустимо да се случи.
Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
ЦСКА Юнайтед 2015? Така ли ще се казва новото футболно страшилище? 

bnborisov1 написа:Мирослав Танчев написа:Аз съм против.Като фен на ЦСКА искам отбора да остане да съществува във варианта в който е сега. Но имам един въпрос:
Защо за Ботев,Локо ПД,Берое и др може и не е срамно.Как само за ЦСКА неможе
Ботев ли
Пич,не се прави на учуден!Как се казва към момента отбора ти?Защо?
Чак толкова да паднат армейските фенове, ако допуснат това да се случи.. хаха не ми се вярва, но знае ли човек в нашия футбол всичко е възможно.Ако се случи ЦСКА лч където и да отидат да играят ще бъдат подигравани/усмивани/ругани/изнасилвани и т.н
Твърдо За .И без това са си гаджета .
Подкрепям с две ръце.
Комунистите не могат и да фалират като хората.......Едно такова сливане би било дъното на падението.
Половината отбори в А група в момента са такива, та не виждам нищо лошо. Само дето не виждам и как ще стане. Гришата от доста време няма особено желание да харчи пари за футбол, май откакто почна да си прави коли, а в ЦСКА ще се налага да си бърка в джоба яко.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Има нещо интересно в цялата история - Лупи беше подсъдим преди да се върне в ЦСКА - оправдаха го и няколко месеца по-късно си би камшика. В момента и ГГ е разследвам от прокаратурата, може би разчита на магията "ЦСКА" и да получи и той оправдателна присъда !
Ч-Б П Д В Е М
Гриша Ганчев като е такъв пич да извади пари да погаси дълговете на ЦСКА.Това е законния начин.Другото си е престъпление - данъчна измама.зА МОРАЛ НЕ ГОВОРИМ.