delpi написа:PFC Litex написа:lakito7 написа:Енйо ако могат сега да го шитнат за някой лев,ако не да стои в дубала и лятото с шут отзад да изчезва.Как може да има толкова неблагодарни и алчни хора,излекуваха му контузията,за която клуба е платил всички разходи,предишният треньор не го броеше за жив,Гонзо го върна във футбола и наглеца само за пари мисли.Аз не искам такива хора в Левски.
Колко по-висока заплата от настоящата е искал за да подпише нов договор?
Информацията в медиите относно предложения на Еньо договор са много противоречиви!
Да,наистина е така!Нищо не се знае по въпроса и според мен автора прибърза малко с темата!Може би трябваше да я пусне след като се развият нещата по проблема...
Според мен обаче този Еньо наистина го направиха звезда и не кой да е,а медиите и самите фенове на ''Левски''!Това мое мнение,че е направен насила такъв щях да си го пусна още когато вкара гол срещу Своге и всички го направиха Меси ако трябва така да се изразя!Но ''сините'' фенове щяха да ме хванат за гушата!
Все пак не се знаят какви са обстоятелствата!Знаем само,че е не е искал да продължи договора!Гонзо не знам защо веднага го прати в дубъла,а и като знам Гонзо колко мозък има в главата си ми става ясно...