Тик-Так1892 написа:Имаше една маса с 2-3 салати и някакви други неща...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Тик-Так1892 написа:Имаше една маса с 2-3 салати и някакви други неща...

Тик-Так1892 написа:Teo написа:Еее... малко бяхме само 2к : /
@ *** за тоя мач и Европа... важно е какво ще стане с клуба![]()
@ Имах работа и не можах да бъда на Армията, но приятели ми казват, че некви софри е имало... абе, ние празнуваме аут от Европа и А група или ще мислим как да спасим клуба?
Имаше една маса с 2-3 салати и някакви други неща,какво толкова.С изключение на 2-3ма дебелосерковци,които незнаят за що иде реч,мислех,че са пратени от Томов,ама едва ли,просто са на преклонна възраст и имат носталгия по мошениците,срещата мина добре,но решението тепърва ще се взима и вероятно повече яснота ще има на следващата среща,която предполагам,че ще бъде в деня на мача с Литекс.ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА МИЛКО И ИВО!
Teo написа:Еее... малко бяхме само 2к : /
@ Имах работа и не можах да бъда на Армията, но приятели ми казват, че некви софри е имало... абе, ние празнуваме аут от Европа и А група или ще мислим как да спасим клуба?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Teo написа:Тик-Так1892 написа:Teo написа:Еее... малко бяхме само 2к : /
Имаше една маса с 2-3 салати и някакви други неща,какво толкова.С изключение на 2-3ма дебелосерковци,които незнаят за що иде реч,мислех,че са пратени от Томов,ама едва ли,просто са на преклонна възраст и имат носталгия по мошениците,срещата мина добре,но решението тепърва ще се взима и вероятно повече яснота ще има на следващата среща,която предполагам,че ще бъде в деня на мача с Литекс.ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА МИЛКО И ИВО!
Милко и Иво са Цесекари, но нямат IQ-то да оправят нещата... тука трябва хора със знания, а не с идеи как да стане!
@ А за тия софри без коментар... жалка картинка е това!
Тик-Так1892 написа:Ела на следващата среща и се убеди,днес не видяхме цялата презентация,защото имаше доста повече говорене.
blue avalanche написа:Тик-Так1892 написа:Ела на следващата среща и се убеди,днес не видяхме цялата презентация,защото имаше доста повече говорене.
Напомня ми за едни презентации на др.Ал.Томов - първия път.![]()
![]()
![]()
То не бяха комисии,то не бяха комитети,то не бяха щабове,то не бяха организации...
Абе,човекът си беше начертал цял "План Барбароса" на стената.
Der Schmarotzer написа:blue avalanche написа:Тик-Так1892 написа:Ела на следващата среща и се убеди,днес не видяхме цялата презентация,защото имаше доста повече говорене.
Напомня ми за едни презентации на др.Ал.Томов - първия път.![]()
![]()
![]()
То не бяха комисии,то не бяха комитети,то не бяха щабове,то не бяха организации...
Абе,човекът си беше начертал цял "План Барбароса" на стената.
Те това му беше проблемът на човека, че планът беше "Барбароса" и насреща си имаше червеноармейци
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта