Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за финал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за ф

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2015 19:11

tessco написа:Дамянов, що се прайш на луд ве наборе че не ги разбираш нещата. Ако не ти е ясно вие сте масови, защото 50 години грабихте купи и титли с червените си авери те са същите като вас, галенинци на държавата. Лесно е да си фен на най добрите и винаги печелещи, ей това е да си фен олигофрен на Левски Цска от Варна примерно. А пък нас кучета ни яли, от 78 години нашия клуб няма нищо спечелено, защото не сме допускани. Ако прославения ви рогат отбор беше на наше място отдавна да не съществувате или да сте на ниво фенска маса под Славия. Ние напук навсичко съществуваме дори и без спечелени купи и титли и сме велики, и си обичаме отбора и няма да го предадем, това което на вас не ви се отдава да сте истински фенове!

Защо червените да са ни авери? Вие им бяхте старшините, когато те бяха офицерите. Никой не ви кара да предадете отбора си, подкрепяйте го с всички сили, само че да разчитате на съжаление от другите фенове, когато плюете по Левски, или който и да е, нищо няма да спечелите. Ние си имаме достатъчно фенове. И защо да не сте допускани до нищо спечелено? Тук въпросът вече опира и до популярност, не мислиш ли? И какво от това, че сме "рогат отбор", след като ви биеме и на Герена и на Тича?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 май 2015 19:12

Varnauser написа:Да, левскарите сте повече от нас, моряците. Но защо до един в тази тема се правите на неразбрали, че нашето негодувание е срещу предварителното разпределяне на билетите в неравни квоти. Твърдите, че така или иначе ще бъдете повече, независимо дали предварително се предоставят поравно билети и непродадените се върнат в разумен срок преди мача, за да се пуснат в свободна продажба или предварително се разпределят в по-голяма част за феновете на единия финалист. Защото предполагате, че от Варна ще бъдат върнати билети, което обаче не е факт. Само че, да основеш едно твърдение върху предположение май не е неправилно, а е абсурдно. И още - като сте сигурни в предположението си, защо скачате срещу първоначално равното разпределение?

Напротив, много добре разбираме. Също така не разбираме защо не се възмущавахте така, когато БФС против всякакви наредби и правилници определи финалът да се играе в съседен на Варна град. Тогава си мълчахте и са радвахте. Сега изведнъж станахте големи борци за справедливост...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

tessco
Контакти:

Мнениеот tessco » 23 май 2015 19:21

Аве ай да слезете малко да поседите в б група и ще сте се изпокрили като плъхоци дамянов. фенове на лудогорец ще станете.гереня и сега ви е празен

потвърждавам че сте рогат добитък, не защото ни биете по често, а защото сте си го заслужили.
Последна промяна от tessco на 23 май 2015 19:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2015 19:23

tessco написа:Аве ай да слезете малко да поседите в б група и ще сте се изпокрили като плъхоци дамянов. фенове на лудогорец ще станете.гереня и сега ви е празен

потвърждавам че сте рогат добитък, не защото сте ни биете по често, а защото сте си го заслужили.

Виж какво, време ти е да си изпиеш успокоителните, че като гледам как пишеш вече, явно трепериш целия!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tessco
Контакти:

Мнениеот tessco » 23 май 2015 19:31

Говоря ти истини Дамянов, кво ме занимаваш с глупости. Ако се интересуваш пия само METAXA щото съм византиец

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2015 19:38

tessco написа:Говоря ти истини Дамянов, кво ме занимаваш с глупости. Ако се интересуваш пия само METAXA щото съм византиец

Щом почна да говориш "истини", значи метахата ти е дошла много. М/у другото като знам какви пиячи сте варненци, един път бяхме една компания шопи във Варна в едно заведение, до хотел Ч.Море, в което пускаха само хардрок, сигурно го знаеш и изпихме по 6 ракии, а двама варненци, които пиеха кафе, като ни видяха как поръчваме ракиите, решиха и те да се направят на мъже и изпиха по 4 текили от по 50 грама и се наложи персонала да ги изнася от заведението :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 май 2015 19:40

Пак ще повторя - миналата година Ботев имаше 10 000 билета, а Лудогорец - 3000. Тогава нямаше никакво мрънкане от НИКОГО. Сега изведнъж пак 'ченгетата' са ви виновни :)
Ама много ми е кеф да страдате, щото сте най-големите смешници в историята на БГ футбола :)

ProfesorVarna

Мнениеот ProfesorVarna » 23 май 2015 19:47

Corwin написа:Пак ще повторя - миналата година Ботев имаше 10 000 билета, а Лудогорец - 3000. Тогава нямаше никакво мрънкане от НИКОГО. Сега изведнъж пак 'ченгетата' са ви виновни :)
Ама много ми е кеф да страдате, щото сте най-големите смешници в историята на БГ футбола :)

Ти нормален ли си да сравняваш феновете на Лудогорец, с тези на Черно Море и като количсто и като всичко. Едните имат отбор от 102 години в град с 400-хилядно население, другите са платени фенове на отбор създаден преди 2-3 години по прищявка на олигарх, който има комплекси за избиване, и то от село.
Последна промяна от ProfesorVarna на 23 май 2015 19:55, променено общо 1 път.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 19:50

Стадионът в Бургас е единственият едновременно с добър капацитет и отговарящ на нормалните изисквания за сигурност, освен "Васил Левски", разбира се. Последният обаче би ви облагодетелствал прекалено. Не че не се е случвало - например финалът за КСА между нашите два отбора през 1988 г., ако не се лъжа. Дори Гонзо каза същото за сигурността на "Лазур". Освен това тук става дума за обективни критерии - за сигурност, а не за субективно разпределение на билети според предполагаем брой желаещи да ги закупят. Другите възможни стадиони - в Ловеч е малък, в Стара Загора - също е по-малък от бургаския. Особено като се вземе предвид напрактика единствената му трибуна и необходимата буферна зона, която би "изяла" огромен брой места.
А ако някой обясни по какъв обективен критерий може да се определи, че действително по-голямото разстояние от София до Бургас предполага 4 пъти повече билети за вас, ще ме доведете до изненада, повярвайте ми. :) Оставям настрана, че пътят София - Бургас е не повече от 3,5 часа, а Варна - Бургас - 2, пък и е вярно, че първият изисква повече разходи. Но има друго - феновете ви са в цяла България, така че е трудно да се прецени колко от тях са затруднени и колко - облагодетелствани от това, че финалът ще е в Бургас.
Иначе - мисля, че мачът трябваше да се играе на равно разстояние от Варна и София и предварителното разпределение на билетите да бе поравно между двата финалиста. Първото условие обаче, е невъзможно - стадионът в Търново не е готов.
Последна промяна от Varnauser на 23 май 2015 19:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 май 2015 19:54

ProfesorVarna написа:
Corwin написа:Пак ще повторя - миналата година Ботев имаше 10 000 билета, а Лудогорец - 3000. Тогава нямаше никакво мрънкане от НИКОГО. Сега изведнъж пак 'ченгетата' са ви виновни :)

Ти нормален ли си да сравняваш феновете на Лудогорец, с тези на Черно Море и като количсто и като всичко. Едните имат отбор от 102 години в град с 400-хилядно население, другите са платени фенове на отбор създадени преди 2-3 години, от село.

Ми да, те са по-яки от вас. Че и в София на гостувания са повече от вас :D

Върни се в “Футбол - България”