Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот 9lives » 22 май 2015 22:08

Щом футболистите не могат да ни вдигнат настроението, тая може :mrgreen: :mrgreen:
+18

[offtopic]Изображение[/offtopic]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 май 2015 10:23

http://www.express.co.uk/sport/football ... r-strategy
Ето го и най лошото .Роджърс казва ,че FSG няма да променят модела . Мъките продължават . Няма какво да чакам трансферите през лятото ,всичко е ясно . Тези хора си гледат техния интерес а нас феновете не ни ебават за нищо .Те не мислят за нас .Те не осъзнават тия 25 години срам . Те не искат Ливърпул да си върне славата .Те искат единствено и само да правят пари и този клуб просто да съществува ,да е финансово стабилен. Това е.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 май 2015 10:49

Тренер ти какво очакваше.3г ще работим така , но после ще стане на обратното.Казах го и го повтарям FSG имат стратегия и работят по нея.Тя не от вчера за днес.Да не би те са виновни за 20г грешно управление на клуба ?!
Те сега оправят глупости вършени в продължение на 20г.Те не са магьосници , че да махнат с вълшебна пръчица и всичко да се оправи.И стига с тези глупости за печелени на пари.Поне още 5г ще оправят дългове на предишните.Този път само пропусна да споменеш , че тези пари щели да ги вкарат в Бостон ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 май 2015 11:17

iliev72 написа:Тренер ти какво очакваше.3г ще работим така , но после ще стане на обратното.Казах го и го повтарям FSG имат стратегия и работят по нея.Тя не от вчера за днес.Да не би те са виновни за 20г грешно управление на клуба ?!
Те сега оправят глупости вършени в продължение на 20г.Те не са магьосници , че да махнат с вълшебна пръчица и всичко да се оправи.И стига с тези глупости за печелени на пари.Поне още 5г ще оправят дългове на предишните.Този път само пропусна да споменеш , че тези пари щели да ги вкарат в Бостон ;)

Никога не съм казвал,че тези пари ги вкарват в Бостън ,стига си фантазира.
Да ,очаквах да се променят нещата .Като видат ,че не става с тоя модел ,си мислих ,че ще го променят. Но няма да го направят за мое съжаление .
Стабилизираха клуба ,имат още малко дългове ,които ще оправят до 1 година ,няма да им трябват 5 ,кво ми говориш глупости пак .Дълговете са не повече от 30-40 млн ,доколкото разбрах . Те оправиха нещата Илиев ,но ще продължат с тоя модел и с тая стратегия .Но това е грешна стратегия .
Тая стратегия не е подходяща за ВЛ.Не е подходяща за отбор ,който има 18 титли и 5 кеша .Ако ние сме Саутхямтън ,ок ,може и да се пробва ,защото дори и да си 5ти ,6ти ,4ти 2ри ,феновете няма да мрънкат .Но ние сме Ливърпул .Голям отбор ,голям гранд ,който няма титла от 25 години .
Тая стратегия може да е подходяща и за някои други държави ,но не и за ВЛ на Англия .Монако виждам ,че така процедират последната година и залагат на тая стратегия с предимно млади играчи с потенциал .За тях е добре ,феновете не очакват от тях титла на всяка цена ,не очакват бързи резултати .И там няма цели 4ри по богати клуба .Там може да проработи тая стратегия ,след време ,но при нас няма да проработи ,помни ми думата .
От тая стратегия Ливърпул само ще се мъчи срещу 4те конкурента всяка година .Ще се мъчи ,Илиев .Разбираш ли ? Ще се мъчи ,защото няма равнопоставеност .Защото те са по силни .Те имат изградено ядро и само ще надграждат с по 1,2 играчи на прозорец а ние нямаме нищо .Ние почнахме да градим ядро и то се разтурва всяка година ,не виждаш ли ? И пак почваме от начало .И до кога така ? Роджърс тепърва трябва да гради ядро ,отбор .А това изисква време . Собствениците му осигуряват това време ,защото прекрасно знаят какво дават те и какво другите собственици ,но феновете не му го дават това време ,както виждаш ?
Нашите фенове ще мрънкат ,ще негодуват ,както и легендите .И от това мрънкане ,ще продължи да витае напрежението на Анфийлд и между треньори и между играчи .А има ли напрежение ,не може да се работи спокойно и пълноценно и няма как да има добри резултати .
Тоя модел е ляйнян а стратегията грешна . Ако са дошли да печелят титли ,янките се провалиха .Ако обаче са дошли да стабилизират клуба ,успяха .
Това е ,толкова да е просто . Всичко опира до техните амбиции ,разбираш ли ? Явно техните амбиции са били да стабилизират клуба .Тяхните амбиции обаче не съвпадат с реномето на футболен клуб Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 май 2015 11:34

suareshampion написа:Те имат изградено ядро и само ще надграждат с по 1,2 играчи на прозорец а ние нямаме нищо .Ние почнахме да градим ядро и то се разтурва всяка година ,не виждаш ли ?

Тъй е, за съжаление...Трябва една голяма инвестиция за едно лято, в което да изградиш ядро от 5-6 основни футболисти, после вече се взимат по 2-3 имена на прозорец, но се търси класа в тези хора, а не както ние - 8 трансфери, всичките за по 10млн.паунда
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 23 май 2015 13:33

До колкото помня Лято2014 Ливърпул вече направи тази ''масивна селекция'' равна на 117.000.000 (със точност) , то неможе всяко лято по 100млн и дано тоя път Роджърс оцели точните хора .
При правилен мениджмънт и силно скаутско звено Ливърпул със тия почти 120 похарчени милиона за едно лято трябваше да се бори за титлата .

Разликата с Лято2015 ще е с това ,че няма кой да продадат за да приберат голяма сума за харчене т.а няма да има свежи 100 милиона пак . Така ,че не очаквайте пак цял вагон играчи .

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 май 2015 13:48

Абе ако продадът Стърлинг за 50+ милиона сигурно пак ще се направи една солидна селекция от 70-80 милиона.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 май 2015 14:47

Gary Shaw написа:До колкото помня Лято2014 Ливърпул вече направи тази ''масивна селекция'' равна на 117.000.000 (със точност) , то неможе всяко лято по 100млн и дано тоя път Роджърс оцели точните хора .
При правилен мениджмънт и силно скаутско звено Ливърпул със тия почти 120 похарчени милиона за едно лято трябваше да се бори за титлата .

Разликата с Лято2015 ще е с това ,че няма кой да продадат за да приберат голяма сума за харчене т.а няма да има свежи 100 милиона пак . Така ,че не очаквайте пак цял вагон играчи .

Ама ти нищо не вдяваш, нали ? Ние вагон с играчи не искаме, ние искаме 4-5 човека, които да ни обърнат отбора.Така е, миналото лято похарчихме 117млн.паунда, ама ги изхарчихме за една дузина хора... със съмнително качество.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 23 май 2015 17:43

daduradam написа:
Gary Shaw написа:До колкото помня Лято2014 Ливърпул вече направи тази ''масивна селекция'' равна на 117.000.000 (със точност) , то неможе всяко лято по 100млн и дано тоя път Роджърс оцели точните хора .

Ама ти нищо не вдяваш, нали ? Ние вагон с играчи не искаме, ние искаме 4-5 човека, които да ни обърнат отбора.Така е, миналото лято похарчихме 117млн.паунда, ама ги изхарчихме за една дузина хора... със съмнително качество.

4-5 човека са равни на половин нов отбор , и то класни имена от сорта на Артуро Видал - цитирам по памет тези които съм срещал в последно време да се спекулира ,а за такива имена ще трябват пари доста пари , а от къде ще дойдат като парите от ШЛ бяха пропуснати - освен Американеца да изръси ама не съм запознат дали Хенри е дашен или скъперник .
Относно играчите миналата година не бяха съмнителни беше ясно ,че играч като Балотели няма как да пасне най-вече защото е надут балон .Ще прави повече циркове пред това да прави голове . Ламбърт и Лалана беше повече от ясно ,че тавана им е Саутхямтън . Единствено Маркович , Ловрен и Морено бяха стабилни в бившите си клубове особено последните двама ,но в Ливърпул са неузнаваеми .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 май 2015 20:40

Рафата издуха супата в Италия и няма да може да се класира в ШЛ.Срам.

Върни се в “Ливърпул”