Veso1913 написа:Дългата ръка на .......вие си изберете кой,стисна Левски за гушата.Някой взел,че подлъгал Еньо с тезата за многото пари в отбора и той решил че сега е момента.Но!!!Има един такъв момент.Кой ще е следващият?Кой ще се откаже от парица-царица,за да играе в Левски?Батков свири на най-тънката струна-левскарщината,но както всички знаем,най-тънката се къса най-лесно.Интересното е че феновете на Левски/уж интелигентни/ му се връзват всеки път на селските номера.Но щом минава,няма лошо!Сега е ред на заплатите на Гошо вратарчето,зетко,селския бек Минев,пияндето,франсето,макето и двете бразилски перли.Да ме извиняват пропуснатите.Разбрах че макето даже отказал оферта от Русия.Сега като тръгнат да им намалят заплатите,да не се окаже че няма места в кино-салона?И пак играчите ще са виновни,защото не са левскари.Аз съм на мнение,че ако избирате играчи по този показател/левскарщината/имате в сектор Б ОГРОМЕН избор.Сигурно ще играят без пари,че може и някой лев да дават за отбора.Предлагам на Бай ви Ганя,да се обърне към този непресъхващ извор на бъдещи таланти-публиката!А футбола оставете на отборчета като Берое,Сливен,Локо сф....и други такива нещастни и необвързани със синята идея индивиди!
Айде по-полека с апокалиптичните картини и обидните квалификации.Гледам си натрупал много злоба срещу Левски(дали не е защото много сме ви били).Във форума на Черно море има достатъчно теми,в които можеш да се упражняваш(общо-взето те всичките ви теми са такива).И за такива като теб,внасям пояснение:на Кръстовчев му е била предложена същата заплата(къде става въпрос за намаление в неговия случай).Недей да плачеш над чужд гроб!Вие,в Ч.море,си имате достатъчно могилки за тази цел(особено по терена на "славния" ви стадион).