Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот vaskonti » 22 май 2015 19:26

Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:Новите категорично са ни подготвили закриване. И то съвсем по тяхна инициатива.... :cry:

Не може да се отлага до безкрай... ;)

Кое да се отлага ? Нищо не налага и не изисква фалит и закриване на най-титулувания български отбор.

Само с магии не става тая работа. Без да се вложат пари няма как да стане, а за няколко години не се намери от къде да дойдат тези пари.

Ами и аз това казвам. Но тези инвестиции не са чак толкова големи. За стандартите във футбола, дори са малки. Манджукови имат 100 млн и ме убеждават, че не могат да поемат по 1-2 млн годишно, вноски по задължения. И то за 1-2 години да закрепим положението и да намерим друг да ги замести.

Напротив, те даваха, при това не малко. Ама когато дават пари за служителите, някой решава, че служителите с техните няколко стотин лева заплата могат да чакат, докато друг с няколко хиляди евро не може да чака и парите се отклоняват. Друг път се дават пари да се плати един дълг към Етрополе, а тия неграмотници от счетоводството да вземат да объркат IBAN-а.... е до кога мислиш, че ще търпят всичко това? И на всичко от горе си недоволен, че врътнаха кранчето?
Ако и след вчера и днес има хора, които продължават да защитават Томов, просто нямам думи. То бива човек да отказва да мисли, ама това е прекалено.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2015 19:28

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:Гении, просто гении:
Дениз ми е пратил писмо по мейла, в което освен тази сума е готов другата седмица да даде още 2 млн. евро, от новия сезон да се подпише договор с генерален спонсор, който вече е бил подготвен."

Щеше да е смешно,ако не беше тъжно.Сашетата ни направиха за смях и на циганите от Факултета.Само като видиш
снимката му с лупи в "елитен ресторант",ще ти стане ясно,защо с лека ръка раздава десетки милиони и то веднага.
Какъв ли л...ен трябва да си да го представяш този?

На мен ми е смешно, а на теб ти е тъжно и те разбирам. Не е лесно да гледаш как един провалил се политик се гаври с любимия ти отбор, и дори има клакьори и последователи, които оправдават всяко негово действие.
В "Под игото" има глава "Пиянството на един народ" и точно такова беше при вас (не всички), когато Лупи ви "спаси" през 2013-а. Изпълнени с ентусиазъм и слепи за реалността.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 май 2015 19:29

phd написа:Чудя се дали на някого му прави впечатление първия пост в тази тема.....
Мисля, че днешното интервю на Тодоров и ситуацията в клуба чудесно си кореспондират с онова, което е казал преди години, когато е поемал отбора :|

Всичко написано и казано,трябва да се пази за идните поколения.Да четат,плачат и се смеят на това,което ни се случи
последните две години.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 22 май 2015 20:12

И какво този Дениз - ще го бъде ли , сигурен ли е или поредната журналистическа измислица ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 май 2015 20:16

Прави се ново дружество и ще се казва ФК ЦСКА 1948 АД... никакви лицензи и никакви сливания... почваме от 0-лата!
@ Трябва да се внимава само с базите и най-вече АРМИЯТА... готов съм да преглътна 5 години, но клуба да се развива по един европейски модел с правилен мениджмънт!
@ Спасители не ни трябват... :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 май 2015 20:24

trokadero_ написа:И какво този Дениз - ще го бъде ли , сигурен ли е или поредната журналистическа измислица ?

Поредния клоун... :idea: :idea: :idea:
@ Хем си прави реклама на гърба на ЦСКА, хем и лепи ужасно петно върху клуба с неговия произход :idea: :idea:
@ *** за тоя!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 22 май 2015 20:26

trokadero_ написа:И какво този Дениз - ще го бъде ли , сигурен ли е или поредната журналистическа измислица ?

Тоя е измислица на лупи, не на журналистите. Най-вероятно е трябвало да се яви като спасител на ЦСКА, още по времето, когато ги е нямало Инджов и Манджуков, но нещо се е объркало. За това е и тая снимка от юни 2014.
Ако лупи ви купи за трети път, трябва да връчат скунксове на всеки един фен на ЦСКА поотделно!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 май 2015 20:36

Teo написа:

@ Хем си прави реклама на гърба на ЦСКА, хем и лепи ужасно петно върху клуба с неговия произход :idea: :idea:
@ *** за тоя!

Какво общо има произхода на един човек с бизнес целите и плановете му за изграждане на успешно дружество?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 май 2015 20:37

petko.h.markov написа:
phd написа:Чудя се дали на някого му прави впечатление първия пост в тази тема.....
Мисля, че днешното интервю на Тодоров и ситуацията в клуба чудесно си кореспондират с онова, което е казал преди години, когато е поемал отбора :|

Всичко написано и казано,трябва да се пази за идните поколения.Да четат,плачат и се смеят на това,което ни се случи
последните две години.

Нали, а предходните 5 е за учебниците за успешно развитие.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 май 2015 20:37

Кировец написа:
Teo написа:

@ *** за тоя!

Какво общо има произхода на един човек с бизнес целите и плановете му за изграждане на успешно дружество?

Братле, тоя е поредния клоун идваш с някаква мисия в клуба... а си мисля, че мисията му е агонията на ЦСКА хем да продължава, но и хем да не свърша.. разбираш ме на къде бия нали?

Върни се в “Архив”