Днипро - Севиля / 27.05.15 / 21:45 часа 2:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Днипро - Севиля / 27.05.15 / 21:45 часа

Мнениеот FLANKER » 21 май 2015 20:19

Тук,приказката за Днипро приключва.Ама знае ли човек... :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 21 май 2015 20:42

Стига с това "Днипро"! Градът е 100 % рускоезичен и името на отбора е "Днепр"! На български може да се вмъкне едно "ъ" за благозвучие, но спокойно може да се казва и в оригинал.
В момента Днепропетровск е крепост на евреина-олигарх Коломойский, но съвсем скоро ще е в състава на Новорусия.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 21 май 2015 21:05

1:0 за Днепър (Новорусия) е моята прогноза!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 21 май 2015 21:06

Гамаюн написа:Стига с това "Днипро"! Градът е 100 % рускоезичен и името на отбора е "Днепр"! На български може да се вмъкне едно "ъ" за благозвучие, но спокойно може да се казва и в оригинал.
В момента Днепропетровск е крепост на евреина-олигарх Коломойский, но съвсем скоро ще е в състава на Новорусия.

У нас, наистина се изписваше и казваше Днепър .Това беше в първенството на бившия СССР. Нямам си на идея откога се изписва и казва Днипро.Честно :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 22 май 2015 09:54

FLANKER написа:
Гамаюн написа:Стига с това "Днипро"! Градът е 100 % рускоезичен и името на отбора е "Днепр"! На български може да се вмъкне едно "ъ" за благозвучие, но спокойно може да се казва и в оригинал.

У нас, наистина се изписваше и казваше Днепър .Това беше в първенството на бившия СССР. Нямам си на идея откога се изписва и казва Днипро.Честно :roll:

От миналата година, когато стана ясно, че има "украински" език. Това е все едно да пишем Скопье, щото някакви там си го пишели Skopje...
Пожелавам успех на Севиля де.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 май 2015 12:04

damyanov1963 написа:Поредната кибритена клечка от бившето сесесере, след ЦСКА, Зенит и Шахтьор може и да бие. След това отива при събратята си в минанса, някъде.

damyanov1963, нещо каза ли, или просто котката се разходила по клавиатурата. :roll:

Какво им е на ЦСКА, Зенит и Шахтьор?! Доминатори в собствените си първенства, постоянни участници в ШЛ, особено Шахтьор е фактор поне в груповата фаза, а и другите два имат силни представяния.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 22 май 2015 20:06

Залога е голям затова - 1-3 и в ШЛ ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 май 2015 11:45

Не знам, непосилен ми е тоя мач за прогноза честно казано, но все пак 1:2 след продължения ми беше първата, те първите са ми и по-точни от вторите, знаете от опит като си сменя някой точен в последния момент. Не един, не два, ама поне десет смених през тоя сезон в А група! :lol: :mrgreen:

Трябва да се отбележи едно- защитата на Днепър, и аз така ги пишех по тетрадките си едно време за Купата на УЕФА (кви са тия Лиги сега бре :mrgreen: ), та двама-трима важни играчи в отбранителния им вал ще липсват, а Севиля е доста стойностен тим най-вече в атакуващ план и понеже моите прилепчета от Валенсия няма да им разрешат да им обграбват труда некви севилски бръснари, навярно ще направят и невъзможното да спечелят финала и да се класират в Шампионската лига. ;) Все пак надеждата умира последна, искам Днепър да спечели не защото са украинци и има войни тама, а защото изобщо не е случаен отбор, едва ли ще се случи поради горепосочените причини, но не пречи да се пробваме.

Ето ги момците: :)

Изображение

Заклевам се, тоя индивид Бойко е най-непохватният вратар, който някога съм виждал, аз бях по-добър от нега, поне мъчех да ловя с ръце, а той с бедра и всекви такива формални и неформални части на тялото си, направо ме съсипва от смях, ама шапка ще му сваля ако запази суха мрежата и срещу Севиля! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 23 май 2015 12:12

dreben23 написа:Не знам, непосилен ми е тоя мач за прогноза честно казано, но все пак 1:2 след продължения ми беше първата, те първите са ми и по-точни от вторите, знаете от опит като си сменя някой точен в последния момент. Не един, не два, ама поне десет смених през тоя сезон в А група! :lol: :mrgreen:

Трябва да се отбележи едно- защитата на Днепър, и аз така ги пишех по тетрадките си едно време за Купата на УЕФА (кви са тия Лиги сега бре :mrgreen: ), та двама-трима важни играчи в отбранителния им вал ще липсват, а Севиля е доста стойностен тим най-вече в атакуващ план и понеже моите прилепчета от Валенсия няма да им разрешат да им обграбват труда некви севилски бръснари, навярно ще направят и невъзможното да спечелят финала и да се класират в Шампионската лига. ;) Все пак надеждата умира последна, искам Днепър да спечели не защото са украинци и има войни тама, а защото изобщо не е случаен отбор, едва ли ще се случи поради горепосочените причини, но не пречи да се пробваме.

Ето ги момците: :)

Изображение

Заклевам се, тоя индивид Бойко е най-непохватният вратар, който някога съм виждал, аз бях по-добър от нега, поне мъчех да ловя с ръце, а той с бедра и всекви такива формални и неформални части на тялото си, направо ме съсипва от смях, ама шапка ще му сваля ако запази суха мрежата и срещу Севиля! :lol: :lol:

Те некаквите севилски бръснари вече ги обръснаха твоите хора миналия сезон чрез Мбиа :mrgreen: така , че ако вземат купата няма да можете и частично да им го върнете :lol: - VAMOS SEVILLA!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 май 2015 21:44

От една страна, за разнообразие ми се ще Днипро да бият. От друга, като фен на испанския футбол не бих отказал 5 отбора от Примера в ШЛ. Както и да е, прогнозата ми е 3-1 за Севиля.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”