Ах тези мили парички!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Ах тези мили парички!!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 22 дек 2009 18:18

Не съм сигурен дали няма подобна тема и затова пиша тези редове.Няма как финансите на клубовете да бъдат еднакви ,всеки клуб сам определя своите заплати,Но господа собственици ,не прощавайте на наглите футбалери които се опитват да го правят с ВИСОКИТЕ СИ ИСКАНИЯ.Давам двете крайности:Спас Делев-идва момчето в ЦСКА и казва 1000 Евро заплата-скромно и точно.Кръстовчев до вчера търка пейката на дубъла вкара гол на Своге иииииииииииииииииииии давай да искам повече пари.Опомнете се чалгаджийчета хората едвам хляб си купуват Вие хилядарки искате и не ми излизайте с номера че кариерата ви била кратка и ала бала,защото ченгето като отиде на работа не знае дали ще се върне при децата си.Затова аз подкрепям и Гонзо и Любо и всички които режат лигавите чалгаджии.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Ах тези мили парички!!!!!!!!

Мнениеот Gonzo0009 » 22 дек 2009 18:33

Да точно така!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 дек 2009 18:40

Не съдете никой само по думите на едната страна при положение, че нищо не се споделя конкретно.

Докато не задължат клубовете официално да обявят заплатите на футболистите може да си спорим от осанна до разпни го.
Изображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 22 дек 2009 18:48

Енйо ако могат сега да го шитнат за някой лев,ако не да стои в дубала и лятото с шут отзад да изчезва.Как може да има толкова неблагодарни и алчни хора,излекуваха му контузията,за която клуба е платил всички разходи,предишният треньор не го броеше за жив,Гонзо го върна във футбола и наглеца само за пари мисли.Аз не искам такива хора в Левски.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 дек 2009 18:48

:mrgreen:

Подкрепям напълно !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 дек 2009 18:50

lakito7 написа:Енйо ако могат сега да го шитнат за някой лев,ако не да стои в дубала и лятото с шут отзад да изчезва.Как може да има толкова неблагодарни и алчни хора,излекуваха му контузията,за която клуба е платил всички разходи,предишният треньор не го броеше за жив,Гонзо го върна във футбола и наглеца само за пари мисли.Аз не искам такива хора в Левски.

Колко по-висока заплата от настоящата е искал за да подпише нов договор?
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 22 дек 2009 18:57

Много коментирате без да знаете никакви подробности. И аз незнам, но... я си представете, че примерно Еньо досега е взимал 2000 лева заплата а Жоро метъла в взимал примерно 3500. И ако сега на Еньо му предлагат по-малко, а Жоро метъла, дето незнае къде се намира 2 години да продължава да взима 2 пъти повече ... ами нормално Еньо да се ослуша и за други оферти...
Пак казвам сумите, които споменавам са примерни и не бива да си правим изводи без да знаем за какво става въпрос, но като гледам как върви трансферната политика на отбора до момента съм по-склонен да заема страната на играча!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2009 18:57

PFC Litex написа:
lakito7 написа:Енйо ако могат сега да го шитнат за някой лев,ако не да стои в дубала и лятото с шут отзад да изчезва.Как може да има толкова неблагодарни и алчни хора,излекуваха му контузията,за която клуба е платил всички разходи,предишният треньор не го броеше за жив,Гонзо го върна във футбола и наглеца само за пари мисли.Аз не искам такива хора в Левски.

Май пише, че не е приел новите условия, но никъде не се казва какви са тези условия.Новите условия може и да не са само заплата, а може и да са, но да се коментира без да се познава ситуацията е доста.. едностранчиво(меко казано).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 22 дек 2009 18:59

PFC Litex написа:

Информацията в медиите относно предложения на Еньо договор са много противоречиви!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”