TristaNNN написа:Ти не се изсилвай с толкова смели прогнози, че като нищо може изобщо да няма теми след 2-3 години.
Недей така, че професор доктора като прочете тази апокалиптична прогноза ще му стане мъчно и ще тръгне пак да ги спасява
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TristaNNN написа:Ти не се изсилвай с толкова смели прогнози, че като нищо може изобщо да няма теми след 2-3 години.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
locke написа:TristaNNN написа:Ти не се изсилвай с толкова смели прогнози, че като нищо може изобщо да няма теми след 2-3 години.
Недей така, че професор доктора като прочете тази апокалиптична прогноза ще му стане мъчно и ще тръгне пак да ги спасяваи този път ще е за последно
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Raid написа:След днешните изяви на двата лагера "спасители" на ЦСКА, не виждам много поводи за оптимизъм у червените фенове.
Едните разчитали на 1.5 млн. лв. приходи от феновете, което е абсолютно несериозно. Дори при кампанията с акциите не се събра такава сума, при целия ентусиазъм и желание на феновете, а сега, без яснота какво се случва с тези пари, без особена перспектива за възходящо развитие в близките 3-4 години просто не виждам как ще се осигурят такива средства. Дайте да не се лъжем - един ЦСКА, кретащ на ръба на оцеляването си ще загуби голяма част от фенската си маса. Да, да, знам - "сърца червени, сърца милиони", ама с какво ще привлечете младите, дечицата, към живуркащ мизерно клуб? А възстановяването може да отнеме години.
Сашетата пък са невероятни лъжци и измамници. Само как убедено заяви, че 2008 г. имало 0.00 лв. задължения към НАП?!? Този човек какво мисли, че няма публичен достъп до документите в Агенция по вписванията ли? За любопитните, тези задължения за 2007 са 3.015 млн., за 2008 - 1.837 млн., за 2009 - 2.535 млн. и т.н. за да достигнат до близо 7.5 млн. главница и 3.1 млн. лихва към края на 2014 г.
И другата идея на Сашето - значи планът на Манджуков бил рисков (което е така), но планът на никому неизвестен самозванец от турски произход бил ОК?!? И какво казва турчинът - за 600К ми дайте акциите, които Манджуков е придобил за около 7 млн. Никой не може да ме убеди, че зад такава врътка не седи Томов - това е толкова прозрачна измама, че няма накъде повече. И обещава още 2 млн. евро другата седмица, генерален спонсор и т.н. Deja Vu.
Схемата с нивите е също типична за гения на Томов. Пак не плащаме нищо, пак залагаме нещо, което е чуждо, пак измама с оценката, пак врътки, пак далавери. Гнусна история.
Не знам, нямате много полезни ходове. Рецепта за вас нямам, акъл не искам да ви давам, само казвам, че така няма логика да се получат нещата.
Към октомври 2008 г. ЦСКА нямаше нито стотинка задължения към НАП. Само да ви кажа, че над 50 хил. на месец са лихвите, защото ясно е с какви лихвени проценти работи агенцията. Близо 60 хил. лв. всеки месец се трупат само от лихви. Така се получават 11 млн. задължения към НАП."
"Така или иначе тези дългове са обезпечени, законът дава тази възможност. Защо през тези пет години не са плащани, не мога да кажа. Знаете през това време и на какви високи заплати са били играчите и разбирате какви ставки като данъци е трябвало да се плаща".
"Не са прикривани данъци, всичко е абсолютно на светло. В крайна сметка, държавата си взима своите лихви върху това неплащане. Това утежнява положението на клуба, но не това е най-големият проблем на ЦСКА.
Александър Тодоров
Logical person написа:Tommi написа:Logical person написа:Tommi написа:Logical person написа:Новите категорично са ни подготвили закриване. И то съвсем по тяхна инициатива....
Не може да се отлага до безкрай...
Кое да се отлага ? Нищо не налага и не изисква фалит и закриване на най-титулувания български отбор.
Само с магии не става тая работа. Без да се вложат пари няма как да стане, а за няколко години не се намери от къде да дойдат тези пари.
Ами и аз това казвам. Но тези инвестиции не са чак толкова големи. За стандартите във футбола, дори са малки. Манджукови имат 100 млн и ме убеждават, че не могат да поемат по 1-2 млн годишно, вноски по задължения. И то за 1-2 години да закрепим положението и да намерим друг да ги замести.
locke написа:TristaNNN написа:Ти не се изсилвай с толкова смели прогнози, че като нищо може изобщо да няма теми след 2-3 години.
Недей така, че професор доктора като прочете тази апокалиптична прогноза ще му стане мъчно и ще тръгне пак да ги спасяваи този път ще е за последно
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- С какво се занимава точно вашата група от фирми? Как смятате да помогнете на клуба?
- Моята империя се казва "Кизилоз Груп" и имаме интереси в различни бизнеси. Инвестираме в IT-бизнеса, в текстилната промишленост, в стъкларското производство в няколко направления. Имаме няколко офиса само в Лондон, в Швейцария, в Хонконг. Занимавам се с корабния бизнес, с производството на цимент и още много различни неща.
Казах на господин Манджуков, че мога да инвестирам веднага между 3 и 4 млн. паунда.
"Kiziloz Group Limited was registered on 14 May 2001 with its registered office in London. The business has a status listed as "Dissolved" and it had one director directors at the time it closed. Its founding director was Buyview Ltd. Kiziloz Group Limited has no subsidiaries."
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Raid написа:Кой е мераклията за нов собственик на ЦСКА?- С какво се занимава точно вашата група от фирми? Как смятате да помогнете на клуба?
- Моята империя се казва "Кизилоз Груп" и имаме интереси в различни бизнеси. Инвестираме в IT-бизнеса, в текстилната промишленост, в стъкларското производство в няколко направления. Имаме няколко офиса само в Лондон, в Швейцария, в Хонконг. Занимавам се с корабния бизнес, с производството на цимент и още много различни неща.
Казах на господин Манджуков, че мога да инвестирам веднага между 3 и 4 млн. паунда.
За тази фирма ли става дума? Със статус "Dissolved"?"Kiziloz Group Limited was registered on 14 May 2001 with its registered office in London. The business has a status listed as "Dissolved" and it had one director directors at the time it closed. Its founding director was Buyview Ltd. Kiziloz Group Limited has no subsidiaries."
Не откривам и сайт, както и никаква друга информация за таз "империя".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта