Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Logical person » 22 май 2015 16:25

Tommi написа:
Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:Новите категорично са ни подготвили закриване. И то съвсем по тяхна инициатива.... :cry:

Не може да се отлага до безкрай... ;)

Кое да се отлага ? Нищо не налага и не изисква фалит и закриване на най-титулувания български отбор.

Само с магии не става тая работа. Без да се вложат пари няма как да стане, а за няколко години не се намери от къде да дойдат тези пари.

Ами и аз това казвам. Но тези инвестиции не са чак толкова големи. За стандартите във футбола, дори са малки. Манджукови имат 100 млн и ме убеждават, че не могат да поемат по 1-2 млн годишно, вноски по задължения. И то за 1-2 години да закрепим положението и да намерим друг да ги замести.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 22 май 2015 16:29

Според мен не е това "плана", това е само за замазване на очите... Понеделник ще обжалват, но само колкото да се намират на работа, на всички е ясно, че нямат аргументи да спечелят обжалване, като ги отрежат окончателно ще се оправдят пред феновете: "Ето, видяхте ли, ние обжалвахме, но не стана пак", след което преминават към истинския си план - фалит на това дружество и закупуване на всичките му (минимални) активи, включително и марката от ново такова, предполагам някое от вече регистрираните. Ще се пробват да почнат директно от "А" група по идеята на Никиту също. БФС и държавата ще им разрешат "в името на феновете и футбола", но да видим УЕФА и ЕК какво ще кажат за подобна долна измама.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 22 май 2015 16:32

Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:Новите категорично са ни подготвили закриване. И то съвсем по тяхна инициатива.... :cry:

Не може да се отлага до безкрай... ;)

Кое да се отлага ? Нищо не налага и не изисква фалит и закриване на най-титулувания български отбор.

Налага, че трябва да си платите яденото и изпитото. Комунизма мина, така както минаха и вашите успехи и вече няма кой да ви дондурка ;)
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 май 2015 16:37

седемнамалко написа:Според мен не е това "плана", това е само за замазване на очите... Понеделник ще обжалват, но само колкото да се намират на работа, на всички е ясно, че нямат аргументи да спечелят обжалване, като ги отрежат окончателно ще се оправдят пред феновете: "Ето, видяхте ли, ние обжалвахме, но не стана пак", след което преминават към истинския си план - фалит на това дружество и закупуване на всичките му (минимални) активи, включително и марката от ново такова, предполагам някое от вече регистрираните. Ще се пробват да почнат директно от "А" група по идеята на Никиту също. БФС и държавата ще им разрешат "в името на феновете и футбола", но да видим УЕФА и ЕК какво ще кажат за подобна долна измама.

Такава "схема" само подуенски неграмотник може да измисли! Или съветниците на Батков за "Казанската афера" :oops:
Нали самото обжалване трябва да е съпроводено с някакви документи показващи, че има извършени плащания бе, мислителю! Като нямат налични такива, ко уя ми ще обжалват тогава?
Не виждам на какво отгоре се кефите, след като до две-три години основните коментари ще бъдат в темата "Вие накъдето сте тръгнали, ние от там се връщаме!" :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 май 2015 16:42

locke написа:Налага, че трябва да си платите яденото и изпитото. Комунизма мина, така както минаха и вашите успехи и вече няма кой да ви дондурка ;)

Офф, вие пък сте се накъсали от успехи. Под "вие" когото искаш си избирай - или подуенските "апостоли-доносници" или чукотския автобус. :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 май 2015 16:45

Logical person написа:Ами и аз това казвам. Но тези инвестиции не са чак толкова големи. За стандартите във футбола, дори са малки. Манджукови имат 100 млн и ме убеждават, че не могат да поемат по 1-2 млн годишно, вноски по задължения. И то за 1-2 години да закрепим положението и да намерим друг да ги замести.

Най-вероятно искат да правят нещо подобно и утре ще ви кажат, ама по такъв начин няма да стигнете до никъде. Те хубаво ще дадат 1-2 млн. лв., но трябва да осигурят и други милиони, защото текущите разходи си вървят през това време. Тази година ще отделят примерно 1-2 млн. лв. за дългове, в същото време разходите за лихви ще ви чукнат 3 млн. лв. (ако вече не са станали толкова през 2014г.) и с тия 4-6 млн. бюджет, които се споменават, ще се пак на дефицит или в най-добрия случай ще сте като Хасково с бюджет за заплати и други разходи 1-2 млн. лв.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 22 май 2015 16:48

russia написа:
седемнамалко написа:Според мен не е това "плана", това е само за замазване на очите... Понеделник ще обжалват, но само колкото да се намират на работа, на всички е ясно, че нямат аргументи да спечелят обжалване, като ги отрежат окончателно ще се оправдят пред феновете: "Ето, видяхте ли, ние обжалвахме, но не стана пак", след което преминават към истинския си план - фалит на това дружество и закупуване на всичките му (минимални) активи, включително и марката от ново такова, предполагам някое от вече регистрираните. Ще се пробват да почнат директно от "А" група по идеята на Никиту също. БФС и държавата ще им разрешат "в името на феновете и футбола", но да видим УЕФА и ЕК какво ще кажат за подобна долна измама.

Такава "схема" само подуенски неграмотник може да измисли! Или съветниците на Батков за "Казанската афера" :oops:
Нали самото обжалване трябва да е съпроводено с някакви документи показващи, че има извършени плащания бе, мислителю! Като нямат налични такива, ко уя ми ще обжалват тогава?
Не виждам на какво отгоре се кефите, след като до две-три години основните коментари ще бъдат в темата "Вие накъдето сте тръгнали, ние от там се връщаме!" :lol:

"Умник", знам, че капацитета ти не е особено голям, но ще се опитам да ти го обясня пак (чети по-бавно, може би?) - имат точно два работни дни и половина да извършат плашания, получат документи за разсрочване и т.н., до момента не виждам нещо да правят по въпроса и не ми е ясно как разчитат да постигнат нещо в малкото време, което имат останало, от там си мисля, че всъщност въобще не искат да получават лиценз, а чакат да им бъде отхвърлено обжалването (така както чакаха два месеца да им откажат лиценз) и с това извинение да пристъпят към циганската далавера, за която пропангадира Н. Александров. Знам, че си загубих 5 минути да разяснявам на дървесна жаба квантова физика, но може някой от "по-извисените" да ме разбере.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 22 май 2015 16:50

След днешните изяви на двата лагера "спасители" на ЦСКА, не виждам много поводи за оптимизъм у червените фенове.

Едните разчитали на 1.5 млн. лв. приходи от феновете, което е абсолютно несериозно. Дори при кампанията с акциите не се събра такава сума, при целия ентусиазъм и желание на феновете, а сега, без яснота какво се случва с тези пари, без особена перспектива за възходящо развитие в близките 3-4 години просто не виждам как ще се осигурят такива средства. Дайте да не се лъжем - един ЦСКА, кретащ на ръба на оцеляването си ще загуби голяма част от фенската си маса. Да, да, знам - "сърца червени, сърца милиони", ама с какво ще привлечете младите, дечицата, към живуркащ мизерно клуб? А възстановяването може да отнеме години.

Сашетата пък са невероятни лъжци и измамници. Само как убедено заяви, че 2008 г. имало 0.00 лв. задължения към НАП?!? Този човек какво мисли, че няма публичен достъп до документите в Агенция по вписванията ли? За любопитните, тези задължения за 2007 са 3.015 млн., за 2008 - 1.837 млн., за 2009 - 2.535 млн. и т.н. за да достигнат до близо 7.5 млн. главница и 3.1 млн. лихва към края на 2014 г.
И другата идея на Сашето - значи планът на Манджуков бил рисков (което е така), но планът на никому неизвестен самозванец от турски произход бил ОК?!? И какво казва турчинът - за 600К ми дайте акциите, които Манджуков е придобил за около 7 млн. Никой не може да ме убеди, че зад такава врътка не седи Томов - това е толкова прозрачна измама, че няма накъде повече. И обещава още 2 млн. евро другата седмица, генерален спонсор и т.н. Deja Vu.
Схемата с нивите е също типична за гения на Томов. Пак не плащаме нищо, пак залагаме нещо, което е чуждо, пак измама с оценката, пак врътки, пак далавери. Гнусна история.

Не знам, нямате много полезни ходове. Рецепта за вас нямам, акъл не искам да ви давам, само казвам, че така няма логика да се получат нещата.
Последна промяна от Raid на 22 май 2015 16:51, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 май 2015 16:51

Като започне процес на ликвидация, с активите трябва да се удовлетворят кредиторите. Така че ако някой ще купува някакви активи, то трябва да стане преди фалита.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 май 2015 17:01

russia написа:Не виждам на какво отгоре се кефите, след като до две-три години основните коментари ще бъдат в темата "Вие накъдето сте тръгнали, ние от там се връщаме!" :lol:

Ти не се изсилвай с толкова смели прогнози, че като нищо може изобщо да няма теми след 2-3 години.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”