Мнениеот Raid » 22 май 2015 16:50
След днешните изяви на двата лагера "спасители" на ЦСКА, не виждам много поводи за оптимизъм у червените фенове.
Едните разчитали на 1.5 млн. лв. приходи от феновете, което е абсолютно несериозно. Дори при кампанията с акциите не се събра такава сума, при целия ентусиазъм и желание на феновете, а сега, без яснота какво се случва с тези пари, без особена перспектива за възходящо развитие в близките 3-4 години просто не виждам как ще се осигурят такива средства. Дайте да не се лъжем - един ЦСКА, кретащ на ръба на оцеляването си ще загуби голяма част от фенската си маса. Да, да, знам - "сърца червени, сърца милиони", ама с какво ще привлечете младите, дечицата, към живуркащ мизерно клуб? А възстановяването може да отнеме години.
Сашетата пък са невероятни лъжци и измамници. Само как убедено заяви, че 2008 г. имало 0.00 лв. задължения към НАП?!? Този човек какво мисли, че няма публичен достъп до документите в Агенция по вписванията ли? За любопитните, тези задължения за 2007 са 3.015 млн., за 2008 - 1.837 млн., за 2009 - 2.535 млн. и т.н. за да достигнат до близо 7.5 млн. главница и 3.1 млн. лихва към края на 2014 г.
И другата идея на Сашето - значи планът на Манджуков бил рисков (което е така), но планът на никому неизвестен самозванец от турски произход бил ОК?!? И какво казва турчинът - за 600К ми дайте акциите, които Манджуков е придобил за около 7 млн. Никой не може да ме убеди, че зад такава врътка не седи Томов - това е толкова прозрачна измама, че няма накъде повече. И обещава още 2 млн. евро другата седмица, генерален спонсор и т.н. Deja Vu.
Схемата с нивите е също типична за гения на Томов. Пак не плащаме нищо, пак залагаме нещо, което е чуждо, пак измама с оценката, пак врътки, пак далавери. Гнусна история.
Не знам, нямате много полезни ходове. Рецепта за вас нямам, акъл не искам да ви давам, само казвам, че така няма логика да се получат нещата.
Последна промяна от
Raid на 22 май 2015 16:51, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!