Кашчей написа:vaskonti написа:TristaNNN написа:Teo написа:Rivaldo10 написа:Пак ли започваш с тези бази? Докога ще пишеш само лъжи, в които дори ти не вярваш?
Не знам КРАЕВ да ги е дал безвъзмездно на професионален футболен клуб ЦСКА както обеща още преди 2015, че в началото на тази година проблема ще бъде решен!![]()
Кралев никога не е обещавал, че ще ви даде базите безвъзмездно. Никой не е длъжен да ви дава безвъздмезно каквото и да е, отдавна отминаха тия години
Явно не за всички са отминали тия времена. Е, вярно - освен безвъзмедно, някои си получават базите и безсрочно, но съм сигурен, че ще преглътнат някак тая несправедливост.
След като министъра казва, че "проблемът с базите на ЦСКА ще бъде решен", значи проблем има.
Проблемът е в министъра, който трябваше първо да се запознае със закона за младежта и спорта, преди да дава обещания, но това е болест на всеки новоназначен министър-първо приказва, а след това чете.
Аз наблягам не на обещанието, а на констатацията, че има проблем конкретно с базите на ЦСКА. Вече как ще се реши, това е отделен въпрос.