Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот vaskonti » 21 май 2015 21:07

Кашчей написа:
vaskonti написа:
TristaNNN написа:
Teo написа:
Rivaldo10 написа:Пак ли започваш с тези бази? Докога ще пишеш само лъжи, в които дори ти не вярваш? :?

Не знам КРАЕВ да ги е дал безвъзмездно на професионален футболен клуб ЦСКА както обеща още преди 2015, че в началото на тази година проблема ще бъде решен! :idea: :roll:

Кралев никога не е обещавал, че ще ви даде базите безвъзмездно. Никой не е длъжен да ви дава безвъздмезно каквото и да е, отдавна отминаха тия години :!:

Явно не за всички са отминали тия времена. Е, вярно - освен безвъзмедно, някои си получават базите и безсрочно, но съм сигурен, че ще преглътнат някак тая несправедливост.
След като министъра казва, че "проблемът с базите на ЦСКА ще бъде решен", значи проблем има.

Проблемът е в министъра, който трябваше първо да се запознае със закона за младежта и спорта, преди да дава обещания, но това е болест на всеки новоназначен министър-първо приказва, а след това чете.

Аз наблягам не на обещанието, а на констатацията, че има проблем конкретно с базите на ЦСКА. Вече как ще се реши, това е отделен въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2015 21:13

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
TristaNNN написа:
Teo написа:
Rivaldo10 написа:Пак ли започваш с тези бази? Докога ще пишеш само лъжи, в които дори ти не вярваш? :?

Не знам КРАЕВ да ги е дал безвъзмездно на професионален футболен клуб ЦСКА както обеща още преди 2015, че в началото на тази година проблема ще бъде решен! :idea: :roll:

Кралев никога не е обещавал, че ще ви даде базите безвъзмездно. Никой не е длъжен да ви дава безвъздмезно каквото и да е, отдавна отминаха тия години :!:

Явно не за всички са отминали тия времена. Е, вярно - освен безвъзмедно, някои си получават базите и безсрочно, но съм сигурен, че ще преглътнат някак тая несправедливост.
След като министъра казва, че "проблемът с базите на ЦСКА ще бъде решен", значи проблем има.

Проблемът е в министъра, който трябваше първо да се запознае със закона за младежта и спорта, преди да дава обещания, но това е болест на всеки новоназначен министър-първо приказва, а след това чете.

Аз наблягам не на обещанието, а на констатацията, че има проблем конкретно с базите на ЦСКА. Вече как ще се реши, това е отделен въпрос.

Какъв по-точно е проблемът с базите, които ползва ЦСКА (те никога не са били на ЦСКА)? Имате концесионен договор от май 2012, който един Господ знае дали спазвате (поне така, както бе излязъл в медиите).
Много е странно как от клуба пускат факсимилета от платежни нареждания, преди това от съдебни бележки (за едното гърне), но се свенят да обнародват този договор, или поне едно платежно, за платен наем за ползваните бази :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 21 май 2015 21:18

vaskonti написа:
redman написа:Не е страшно, ако имаш 5 лв, но ти трябват 10 лв, но имаш план как да направиш 15 лв, да вземеш 5 лв на заем с 5% лихва.

Викаш, Томов имаше план как своите 5 лева да ги превърне в 15? :) Да ти кажа...сигурен съм, че е успял да превърне своите 5 лева в свои 15. Във всеки случай това не се случи със сметките на ЦСКА, точно обратното.

Къде видя да споменавам Томов? Освен това той направи една единствена грешка - довери се на Стойчо Младенов. С друг треньор, без манията за вариативност, който носи след себе си 500 000 лв месечен бюджет за заплати, бихме могли да стигнем поне до плейоф за ЛЕ, където парите са около 500 000 евро. А вместо това Стойчо напълни отбора със 7 централни защитници, повечето от които на 15 000 лв заплата, 6 дефанзивни халфа, пак на същите пари, 7 крила и т.н.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 21 май 2015 21:58

vaskonti написа:
"
"Парите от Чочев – два-три дни по-рано Петър Манджуков заяви, че той и Инджов ще помогнат ЦСКА да плати разсрочените задължения за лиценза. Парите бяха преведени в моята сметка и аз почнах да разплащам. Сметките на всички, които трябваше да получат пари, ми бяха подавани от изпълнителния директор. Какво се случи – отидохме, платихме на Емил Димитров за Етрополе и Петьо Костадинов за Чочев. В понеделник Петьо Костадинов звъни и казва, че сме новите сашотомовци. Оказа се, че IBAN-ът, който ми е даден за сметката на Ивайло Чочев, отговаря на сметка на „Лира”, която има задължения и банката веднага си ги е прибрала. Томов ме кара да пиша писмо на банката да ми върнат парите, но това няма как да стане. Манджуков пощуря, удари по масата и каза, че е дотам с ЦСКА".

Доста забавно е обяснението за парите от Чочев - техническа грешка било, че вместо към Етрополе, парите отишли в сметката на Лира! Случвало се :lol: :|

Чакай, чакай - как така си ги е прибрала?!? Лира да не е със запорирани сметки?!? В какъв друг случай банката може да прибере постъпления по сметка?

Лека-полека изплуват разни нещица...

А иначе врътката с превода за Чочев изглежда типична за Апашо :mrgreen:
Последна промяна от Raid на 21 май 2015 21:59, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2015 21:59

Кашчей написа:
vaskonti написа:Аз наблягам не на обещанието, а на констатацията, че има проблем конкретно с базите на ЦСКА. Вече как ще се реши, това е отделен въпрос.

Какъв по-точно е проблемът с базите, които ползва ЦСКА (те никога не са били на ЦСКА)? Имате концесионен договор от май 2012, който един Господ знае дали спазвате (поне така, както бе излязъл в медиите).
Много е странно как от клуба пускат факсимилета от платежни нареждания, преди това от съдебни бележки (за едното гърне), но се свенят да обнародват този договор, или поне едно платежно, за платен наем за ползваните бази :roll:

Ами там е работата, че само ЦСКА ползва стадиона и въобще базите при такива условия. Няма друг клуб не с такава, а с каквато и да е концесия. Дори само това е проблем. Въпреки това, ЦСКА я спазва до колкото може, пък дори и когато ЦСКА - Завинаги позволява техните инвестиции да бъдат представени пред министерството като такива на клуба.
[/center]

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 май 2015 22:06

От всички iban номера на Света, точно на Лира сметката попадна :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2015 22:06

redman написа:
vaskonti написа:
redman написа:Не е страшно, ако имаш 5 лв, но ти трябват 10 лв, но имаш план как да направиш 15 лв, да вземеш 5 лв на заем с 5% лихва.

Викаш, Томов имаше план как своите 5 лева да ги превърне в 15? :) Да ти кажа...сигурен съм, че е успял да превърне своите 5 лева в свои 15. Във всеки случай това не се случи със сметките на ЦСКА, точно обратното.

Къде видя да споменавам Томов? Освен това той направи една единствена грешка - довери се на Стойчо Младенов. С друг треньор, без манията за вариативност, който носи след себе си 500 000 лв месечен бюджет за заплати, бихме могли да стигнем поне до плейоф за ЛЕ, където парите са около 500 000 евро. А вместо това Стойчо напълни отбора със 7 централни защитници, повечето от които на 15 000 лв заплата, 6 дефанзивни халфа, пак на същите пари, 7 крила и т.н.

Реших, че за него говориш, щото нали той се оплакваше, че ходел с 5 лева и въпреки това се справил с милиони задължения.
А за Стойчо си прав, там няма какво да добавя. Не, че няма, просто няма смисъл.
[/center]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 21 май 2015 22:13

W84me написа:От всички iban номера на Света, точно на Лира сметката попадна :mrgreen:

Слочаенос? :mrgreen:
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 май 2015 22:33

Raid написа:
vaskonti написа:
"
"Парите от Чочев – два-три дни по-рано Петър Манджуков заяви, че той и Инджов ще помогнат ЦСКА да плати разсрочените задължения за лиценза. Парите бяха преведени в моята сметка и аз почнах да разплащам. Сметките на всички, които трябваше да получат пари, ми бяха подавани от изпълнителния директор. Какво се случи – отидохме, платихме на Емил Димитров за Етрополе и Петьо Костадинов за Чочев. В понеделник Петьо Костадинов звъни и казва, че сме новите сашотомовци. Оказа се, че IBAN-ът, който ми е даден за сметката на Ивайло Чочев, отговаря на сметка на „Лира”, която има задължения и банката веднага си ги е прибрала. Томов ме кара да пиша писмо на банката да ми върнат парите, но това няма как да стане. Манджуков пощуря, удари по масата и каза, че е дотам с ЦСКА".

Доста забавно е обяснението за парите от Чочев - техническа грешка било, че вместо към Етрополе, парите отишли в сметката на Лира! Случвало се :lol: :|

Чакай, чакай - как така си ги е прибрала?!? Лира да не е със запорирани сметки?!? В какъв друг случай банката може да прибере постъпления по сметка?

Кредит към банката.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 май 2015 22:38

vaskonti написа:Вие инвестирахте СЛЕД като ви дадоха базите безсрочно и безвъзмездно, при това със задна дата. Разбира се, това не ви пречи да пускате децата на Левски да издигат неграмотни лозунги "Върнете ни стадион Раковски?!??!?".

Не са ни дадени безсрочно и безвъзмездно. Не случайно трябваше няколко месеца да се подготвя документация, за да се бутне сектор "А". Ако ни беше даден стадиона, дали щяхме да пръснем няколко маси пари, за да бутнем сектора? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”