Като гледаш как им свирят,и как ги ритат отвсякъде,и как наказание не ги лови.....Остава само да го кръстят "България,рязано псевдопървенство"
Бяха,донякъде,ама вече стават нагли и противни с всичко купено!Даже Домус ага си позволи да се изкара Паша на журналистите!
Долен мръсен плужек!
Защо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо?
zevzeka написа:Като гледаш как им свирят,и как ги ритат отвсякъде,и как наказание не ги лови.....Остава само да го кръстят "България,рязано псевдопървенство"
Бяха,донякъде,ама вече стават нагли и противни с всичко купено!Даже Домус ага си позволи да се изкара Паша на журналистите!
Долен мръсен плужек!
Би ли споделил с аудиторията един футболист от Лудогорец, който е мюсюлманин или евреин? Благодаря!
Не съм те засичал да се възмущаваш когато даваха дузпи велизарки за ЦСКА..когато не ви изхвърлиха за две нахлувания на публика (защото били в различни сезони

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Би ли споделил с аудиторията един футболист от Лудогорец, който е мюсюлманин или евреин? Благодаря!
Не съм те засичал да се възмущаваш когато даваха дузпи велизарки за ЦСКА..когато не ви изхвърлиха за две нахлувания на публика (защото били в различни сезони), когато отново ви спестяват наказания-за мача в Ловеч, сега за мача с Лудогорец..колко последни предупреждения, след като имате такова след мач с Левски?!
За пореден път се убеждавам,че си платен боклук с хиляди ,неподлежащи на цензура мнения!Колко пъти наказаха мамалигата на домуса за груби изцепки?????А дузпите в сравнение с цитираните велизарки просто няма как да се определят!Да не говорим за тези в обратна полза!Аз веднъж тръгнах да ти доказвам,че си боклук и ми изтриха мнението!Но не и твоето,платено дупедавско!Долен боклук дупедавски платен!Колко ще ти плати оня,дето никога нищо не купувал?????Боклук долен!
- slavia_forever
- Контакти:
Темата в нарушение на т.5 от правилата стоя достатъчно отключена.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Върни се в “Кошче за отпадъци”