Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот TristaNNN » 21 май 2015 19:27

Teo написа:
Rivaldo10 написа:Пак ли започваш с тези бази? Докога ще пишеш само лъжи, в които дори ти не вярваш? :?

Не знам КРАЕВ да ги е дал безвъзмездно на професионален футболен клуб ЦСКА както обеща още преди 2015, че в началото на тази година проблема ще бъде решен! :idea: :roll:

Кралев никога не е обещавал, че ще ви даде базите безвъзмездно. Никой не е длъжен да ви дава безвъздмезно каквото и да е, отдавна отминаха тия години :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2015 19:32

Teo написа:
Rivaldo10 написа:Пак ли започваш с тези бази? Докога ще пишеш само лъжи, в които дори ти не вярваш? :?

Не знам КРАЕВ да ги е дал безвъзмездно на професионален футболен клуб ЦСКА както обеща още преди 2015, че в началото на тази година проблема ще бъде решен! :idea: :roll:

Нали са ви дадени на концесия в момента-как смяташ да стане развалянето на концесията, по чия вина? Има ли закон, който разрешава безвъзмездно отдаване на държавен имот за ползване?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 май 2015 19:50

Teo написа:

Както са ви дадени на вас, така са дадени и на нас. Ние обаче сме направили много, ама наистина много по-големи инвестиции от вас! Супер надменно е, когато казвате, че на нас ни били подарени, докато на вас ви искали наем. Нищо, че нямате едно платежно.
Жалко, че и ръководството ни не е много на място, иначе да са ви осъдили поне 10 пъти само за тези изказвания... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2015 20:36

TristaNNN написа:
Teo написа:

Кралев никога не е обещавал, че ще ви даде базите безвъзмездно. Никой не е длъжен да ви дава безвъздмезно каквото и да е, отдавна отминаха тия години :!:

Явно не за всички са отминали тия времена. Е, вярно - освен безвъзмедно, някои си получават базите и безсрочно, но съм сигурен, че ще преглътнат някак тая несправедливост.
След като министъра казва, че "проблемът с базите на ЦСКА ще бъде решен", значи проблем има.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2015 20:38

Rivaldo10 написа:
Teo написа:

Както са ви дадени на вас, така са дадени и на нас. Ние обаче сме направили много, ама наистина много по-големи инвестиции от вас! Супер надменно е, когато казвате, че на нас ни били подарени, докато на вас ви искали наем. Нищо, че нямате едно платежно.
Жалко, че и ръководството ни не е много на място, иначе да са ви осъдили поне 10 пъти само за тези изказвания... ;)

Вие инвестирахте СЛЕД като ви дадоха базите безсрочно и безвъзмездно, при това със задна дата. Разбира се, това не ви пречи да пускате децата на Левски да издигат неграмотни лозунги "Върнете ни стадион Раковски?!??!?".
[/center]

Потребителски аватар
Sever88
Контакти:

Мнениеот Sever88 » 21 май 2015 20:40

Какви лицензи? Какви пет лева? Нашият ЦСКА е вечен и ще ни има винаги! Ще ни има и то там, където ни е мястото ;) Не ще допуснем гавра с нашия клуб!

Всички на стадиона в събота, за да покажем за пореден път, мощта на "армейския" дух! Не ще се предадем... в името на ЦСКА!!!

Ако сте пропуснали информацията за билетите, то ето я и нея:
http://fanclub.sectorg.bg/news_view.php?news_id=2323

Купувайте билетите предварително, от касите на ст."Българска армия", които са с работно време, както следва:

Четвъртък - 12.00 – 20.00ч
Петък - 12.00 – 20.00ч
Събота - 10.00 – 17.00ч

Изображение

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 21 май 2015 20:53

След това предаване на Гонг ми стана ясно защо не взехме лиценз. Този е абсолютен тъпанар. Изказът му е на уличен търговец. Явно е тотално неподготвен за работата, която е избран да свърши. Не разбирам защо го пращат да се излага по медиите. Реплика от сорта - имаш 5 лв, харчиш 5 лв е достойна за ЕТ. Чудно как стотици отбори харчат по коренно различен начин. Той и другите идиоти около него тотално не разбират смисъла на инвестирането. Не е страшно, ако имаш 5 лв, но ти трябват 10 лв, но имаш план как да направиш 15 лв, да вземеш 5 лв на заем с 5% лихва. Със сигурност накрая пак ще си на печалба. За последователите на Милко и Морко ще го обясня и по-разбираемо. Когато Домуса взе Разград, отбора едва ли е имал и 10 000 лв оборотни, както и активи за повече 5 000 лв. Парите, които той наля първата година са около 400 000 лв. Пари, които клуба няма, но с ясен план как за 3 години да направи 15 000 000 лв, Домуса ги инвестира. Виждаме че всъщност за същия период, той направи много повече пари, но както и да е. Сега, аз ако съм Домуса или негов слуга/журналист/трол, какво бих искал моите конкуренти да правят? Опция 1 - ако имат 5лв да харчат 5 лв или Опция 2 - ако имат 5 лв, но имат идея как да инвестират 500 000 лв, но да направят 2 000 000 лв за две години? Верния отговор е Опция 1 - Левски и ЦСКА най-добре да са в мимикрията и да харчат колкото имат. С това ниско ниво на БГ футбол и правилен мениджмънт, и двата клуба биха могли да са редовен участник в Лига УЕФА, където вече се правят големи за нашите стандарти пари. Обаче това означава до 2-3 години и двата гранда да си стъпят на краката и да поискат титлата отново. Ето това Домуса и всеки нормален президент на друг отбор няма как да поиска. И глупостите как искали конкурентно първенство, са пълни глупости. Тези фенове на ЦСКА, които си мислят че Домуса иска да останем в А група са изключително наивни. Та той от ШЛ или УЕФА годишно прави минимум 10 000 000 лв, а от тв права прави към 4-5 000 000 лв, е кое е по-изгодно - Лудогорец безпроблемен шампион всяка година и в УЕФА или ШЛ, или ЦСКА в А група, за да държи зрителски интерес???
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2015 20:54

"От 2013-а откакто се върна Томов в държавата не е постъпила една стотника за осигуровки на служители, играчи, треньори. А той е подписал документ, че ще се плащат осигуровки".

"Колко месеца треньорите в ДЮШ и администрацията не са получавали заплата. Спас Джевизов каза, че има да взима 11 заплати. Томов скочи и му каза, че не са толкова и не му брои тези от „Титан”.

"Двата милиона от Делев и Буш – част от тях отиват в „Лира”, част от тях са за заплати на футболистите, но на нито един от администрацията. Те от октомври спират да плащат всичко – ток, вода, заплати на персонал".

"130 000 евро струва лагера в Турция, платени 10 000 евро авансово, заминава отборът и се почва – днес ще платим, утре ще платим. Турчинът там се видя в приключение. Обаждам се на Ивайло и той звъни на Александър Тодоров, който казва, че турците лъжат и парите са им преведени. Хората получили 20 000 евро по сметката и там пише основание за плащане с една дума “camp” – не им дали да си вземат парите заради това обяснение заради мерки за сигурност. Платиха с парите от Буш в последния момент, защото в Англия е стриктно и първо федерацията получава парите и ги разпределя".

"Парите от Чочев – два-три дни по-рано Петър Манджуков заяви, че той и Инджов ще помогнат ЦСКА да плати разсрочените задължения за лиценза. Парите бяха преведени в моята сметка и аз почнах да разплащам. Сметките на всички, които трябваше да получат пари, ми бяха подавани от изпълнителния директор. Какво се случи – отидохме, платихме на Емил Димитров за Етрополе и Петьо Костадинов за Чочев. В понеделник Петьо Костадинов звъни и казва, че сме новите сашотомовци. Оказа се, че IBAN-ът, който ми е даден за сметката на Ивайло Чочев, отговаря на сметка на „Лира”, която има задължения и банката веднага си ги е прибрала. Томов ме кара да пиша писмо на банката да ми върнат парите, но това няма как да стане. Манджуков пощуря, удари по масата и каза, че е дотам с ЦСКА".

Доста забавно е обяснението за парите от Чочев - техническа грешка било, че вместо към Етрополе, парите отишли в сметката на Лира! Случвало се :lol: :|
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2015 20:57

redman написа:Не е страшно, ако имаш 5 лв, но ти трябват 10 лв, но имаш план как да направиш 15 лв, да вземеш 5 лв на заем с 5% лихва.

Викаш, Томов имаше план как своите 5 лева да ги превърне в 15? :) Да ти кажа...сигурен съм, че е успял да превърне своите 5 лева в свои 15. Във всеки случай това не се случи със сметките на ЦСКА, точно обратното.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2015 20:58

vaskonti написа:
TristaNNN написа:
Teo написа:

Явно не за всички са отминали тия времена. Е, вярно - освен безвъзмедно, някои си получават базите и безсрочно, но съм сигурен, че ще преглътнат някак тая несправедливост.
След като министъра казва, че "проблемът с базите на ЦСКА ще бъде решен", значи проблем има.

Проблемът е в министъра, който трябваше първо да се запознае със закона за младежта и спорта, преди да дава обещания, но това е болест на всеки новоназначен министър-първо приказва, а след това чете.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”