Мнениеот redman » 21 май 2015 20:53
След това предаване на Гонг ми стана ясно защо не взехме лиценз. Този е абсолютен тъпанар. Изказът му е на уличен търговец. Явно е тотално неподготвен за работата, която е избран да свърши. Не разбирам защо го пращат да се излага по медиите. Реплика от сорта - имаш 5 лв, харчиш 5 лв е достойна за ЕТ. Чудно как стотици отбори харчат по коренно различен начин. Той и другите идиоти около него тотално не разбират смисъла на инвестирането. Не е страшно, ако имаш 5 лв, но ти трябват 10 лв, но имаш план как да направиш 15 лв, да вземеш 5 лв на заем с 5% лихва. Със сигурност накрая пак ще си на печалба. За последователите на Милко и Морко ще го обясня и по-разбираемо. Когато Домуса взе Разград, отбора едва ли е имал и 10 000 лв оборотни, както и активи за повече 5 000 лв. Парите, които той наля първата година са около 400 000 лв. Пари, които клуба няма, но с ясен план как за 3 години да направи 15 000 000 лв, Домуса ги инвестира. Виждаме че всъщност за същия период, той направи много повече пари, но както и да е. Сега, аз ако съм Домуса или негов слуга/журналист/трол, какво бих искал моите конкуренти да правят? Опция 1 - ако имат 5лв да харчат 5 лв или Опция 2 - ако имат 5 лв, но имат идея как да инвестират 500 000 лв, но да направят 2 000 000 лв за две години? Верния отговор е Опция 1 - Левски и ЦСКА най-добре да са в мимикрията и да харчат колкото имат. С това ниско ниво на БГ футбол и правилен мениджмънт, и двата клуба биха могли да са редовен участник в Лига УЕФА, където вече се правят големи за нашите стандарти пари. Обаче това означава до 2-3 години и двата гранда да си стъпят на краката и да поискат титлата отново. Ето това Домуса и всеки нормален президент на друг отбор няма как да поиска. И глупостите как искали конкурентно първенство, са пълни глупости. Тези фенове на ЦСКА, които си мислят че Домуса иска да останем в А група са изключително наивни. Та той от ШЛ или УЕФА годишно прави минимум 10 000 000 лв, а от тв права прави към 4-5 000 000 лв, е кое е по-изгодно - Лудогорец безпроблемен шампион всяка година и в УЕФА или ШЛ, или ЦСКА в А група, за да държи зрителски интерес???
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...