Гигов: Аз и без футбол мога

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Гигов: Аз и без футбол мога

Мнениеот bobo_13 » 21 май 2015 10:57

Alex написа:
bobo_13 написа:То затова говорите отдавна, ама имате ли алтернатива? Реално има ли кой да вади по 3-4 млн на сезон?

Те и събратята ви от Пловдив и те така викаха, ама след Коко всичко е надолу, надолу.

Кво надолу бе бате?!?!?! Преди бяха посмешище, сега са си нормален отбор с нормални проблеми и ако фалират, тяхна си работа...

Ако за теб под "нормален" отбор разбираш футболистите за 10 месеца да вземат 3 заплати, и да ги спрягат за черно тото....постоянно дори и във втората 6-ца.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 21 май 2015 11:02

Почна се пак с тая "А"окръжна група.Който я толкова иска да стане от Академик или Септември.Аз съм от Локо сф и мястото на отбора е там където е в момента и ще остане там всичко друго са глупости.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 21 май 2015 11:09

loko29 написа:Почна се пак с тая "А"окръжна група.Който я толкова иска да стане от Академик или Септември.Аз съм от Локо сф и мястото на отбора е там където е в момента и ще остане там всичко друго са глупости.

Значи ако Локомотив не е в А група ти няма да си от този отбор.
И един въпрос, но искам да ми отговориш честно. Харесва ли ти в какво се е превърнал клубът?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 май 2015 11:15

И за какво мъчеше отбора до сега ? Мърша .

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 21 май 2015 11:21

А кой клуб е изряден?"Непраните"пари свършиха.Вече никой не иска да дава така.Така е в цялата държава.А колкото до мене -Аз съм локомотивец от както се помня и такъв ще си остана винаги.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 май 2015 11:46

Гигов, както ти можеш без футбол, така аз /и много като мен/ ще мога да се зарадвам, че тип като теб няма да цапа футбола ни повече ! :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 май 2015 11:58

lifes написа:Гигов трябва да бъде изпратен като Лупи през 2008, и да забрави за Локомотив веднъж за винаги.

Те точно такова отърваване не им трябва,като на червените от Лупи. ;) Щото оня се връща точно като Феникс,само да надуши някой лев за крадене.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 май 2015 11:59

Просто чудо!
Този е в изпълкома на БФС и после се чудим защо сме на такова положение. Оставям настрана как така всичко
зависело от мача с/у ЦСКА за това дали ще има лиценз за ЛЕ или не, ако е така значи същото важи и за ЦСКА.
От това което казва Гигов обаче оставям с впчеатление че него го интересува класирането за ЛЕ, само се чудя дали
не мисли да прави тото мачове в турнира или наистина го интересува спортната част и да изкара приходи от УЕФА.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 21 май 2015 12:12

Тоя ви се изплю в лицето, бе, майна. За него вие, феновете на Локо Сф, сте абсолютно никои.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 21 май 2015 12:32

Това ,което разбирам аз от това интервю е ,че ако паднем от ЦСКА няма да имаме лиценз,дори и за А гр. :(

Върни се в “Локо София”