Brabam написа:Обаче упорито отказвате да дадете отговор на един много прост въпрос "Къде е купата от 2004 г."
Какво да отговарят, като всеки знае, че купата им е в Кюстендил, в хола на Емо Наков, който си изстудява шампанското в нея

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Brabam написа:Обаче упорито отказвате да дадете отговор на един много прост въпрос "Къде е купата от 2004 г."
Vura написа:Не разбирам защо правите всеки ден нови теми за нас? Само Лудогорец ви е в устата на всички. Всички се прекланяте пред зеленото чудовище.
Vura написа:Не е далече и времето, когато ще ги направим 10 поредни.![]()
sin4ec написа:Vura написа:Не е далече и времето, когато ще ги направим 10 поредни.![]()
Не е далече времето, когато ще се върнете на мястото си между Б и В група...
Ники.Габрово написа:Жълто-черен Пловдив написа:Възможно е половин България да подкрепя Лудогорец, но след 40-50 години, когато имат поне 20 шампионски титли и 3-4 полуфинала на ШЛ![]()
Много рано започнахте с грандоманията. Спрете се, че ставате смешни! Казвам ви го съвсем добронамерено, уважавам успехите ви, и въпреки разочарованието си, бих ви подкрепял мисловно, ако играете в ШЛ, но спрете с нелепите напъни да се изкарате голям отбор.
Традицията е натрупване, не става от днес за утре. Да, възможно е правнукът на Кирил Домусчиев да каже, прадядо ми направи най-обичания български отбор, ама изчакайте поне този момент.![]()
От фенове , чийто отбор е отпаднал от отбор от " Б " групата на Австрия акъл не искаме !
razgneven написа:Аз не мога да ви разбера феновете на другите отбори как може да коментирате по този начин при положение, че имаме нагледен пример какво се случва когато благодетелят спре парите (бил той титан, батков, томов, коко, жоро илиев и тн и тн вкл. и домусчиев). Ами естествено ясно е - спре ли домусчиев парите спира и лудогорец и се връща където ще бъде всеки един от отборите в а група без пари - б-в групите или несъществуващ! Същото ще се случи и с почти всеки европейски футболен отбор от почти всяка страна! Няма отбор който да може да има претенции и да не разчита на парите на собственика си, а фенове да издържат отбор и той да е прокопсал - посочете ми понеже аз не знам. Е .. и какво - киро като спрял парите щели сме пак да изпаднем - да това е така, ама до тогава е възможно да се случат още доста неща (и хубави и лоши) и да се постигнат нови неща, а през това време винаги ще има хора, които да лаят отстрани и да предричат съвсем близкия край на проекта - е така го предричат всяка година през последните 4 и вероятно един ден ще се окажат прави и ще се тупат в гърдите че са позналиа до тогава ние ще си гледаме отбора с кеф пък ако и ни зарадват с още някоя и друга титла или хубава игра в евротурнири - още по добре. били сме на мачове и в Б и във В група - няма проблем пак да ходим там.
fire написа:razgneven написа:Аз не мога да ви разбера феновете на другите отбори как може да коментирате по този начин при положение, че имаме нагледен пример какво се случва когато благодетелят спре парите (бил той титан, батков, томов, коко, жоро илиев и тн и тн вкл. и домусчиев). Ами естествено ясно е - спре ли домусчиев парите спира и лудогорец и се връща където ще бъде всеки един от отборите в а група без пари - б-в групите или несъществуващ! Същото ще се случи и с почти всеки европейски футболен отбор от почти всяка страна! Няма отбор който да може да има претенции и да не разчита на парите на собственика си, а фенове да издържат отбор и той да е прокопсал - посочете ми понеже аз не знам. Е .. и какво - киро като спрял парите щели сме пак да изпаднем - да това е така, ама до тогава е възможно да се случат още доста неща (и хубави и лоши) и да се постигнат нови неща, а през това време винаги ще има хора, които да лаят отстрани и да предричат съвсем близкия край на проекта - е така го предричат всяка година през последните 4 и вероятно един ден ще се окажат прави и ще се тупат в гърдите че са позналиа до тогава ние ще си гледаме отбора с кеф пък ако и ни зарадват с още някоя и друга титла или хубава игра в евротурнири - още по добре. били сме на мачове и в Б и във В група - няма проблем пак да ходим там.
Това е единствената и реална действителност! ФактВсичко друго е плод на жалките "мозъци" на шепа жълти, форумни тролове
![]()
И понеже и тази тема се превърна в жълТурска, комунална яма по адрес на на гигантския им комплекс наречен ,Локомотив Пловдив ще отговоря на на "жизнено важния" за сганта въпрос, "Къде е купата": Шампионската титла на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ от 2004-та година може да не е на Лаута, може да е в нечий офис или където и да е! Това обаче е една тенекия и нищо друго! Най-важната част от тази от тази титла е в ИСТОРИЯТА и тя ЗАВИНАГИ ще остане там! Тази ШАМПИОНСКА ТИТЛА е и ще остане ЗАВИНАГИ в сърцата и спомените на всеки пловдивчанин, който я видя и преживя на 8-ми и 15-ти май 2004-та година, като и на официалното и отпразнуване пред-над 50 000 души на централния площад на Пловдив
Тази титла я видяха и много от вас жълтури ..........
![]()
Там е нашата купа!
Та в този контекст аз да ви питам: Къде ви е стадиона? Къде ви е паметника на патрона? Къде ви е най-скъпото четвърто място в историята на футбола ни? Какво постигнахте при слугата на ДПС Цветан Василев, който е обирджия номер едно за всички времена в историята ни? Къде е националната купа, за която играхте финал в Бургас и запалихте стадиона им и даже бяхте си направили фланелки, все едно сте я спечелили и даже си носехте шампанскоЕТО, ТОВА Е КУПАТА, КОЯТО Я НЯМА И НЯМА ДА Я НИМА НИКЪДЕ! Нито във витрината ви, нито в спомените ви, нито в историята !
Хайде "утре" отворете тема за "Берое" например и в нея пак питайте : "Къде е купата на Локо Пловдив"Как да отрече човек, че от вас жълтури по-жалки същества НЯМА
![]()
Жълто-черен Пловдив написа:Vura написа:Не разбирам защо правите всеки ден нови теми за нас? Само Лудогорец ви е в устата на всички. Всички се прекланяте пред зеленото чудовище.
Не, пич, не съм искал да се заяждам, но бях провокиран от поредния пиарски "бисер" на тема как мало и голямо по села и паланки вика за Лудогорец.
По принцип е възможно това да стане, ако Киро е несменяем начело поне 20 години и бизнесът му върви. Досега в Бг такъв случай няма! А комунизмът и ръководната роля на Партията отдавна свършиха.
А що се отнася от кой сме били отстранени: аз ви пожелавам да имате една петдесета от феновете на Ботев Пд, когато започнете да падате от втородивизионни австрийски отбори. С купи и титли е лесно. Айде, след това да ви видим колко сте.
fire написа:razgneven написа:Аз не мога да ви разбера феновете на другите отбори как може да коментирате по този начин при положение, че имаме нагледен пример какво се случва когато благодетелят спре парите (бил той титан, батков, томов, коко, жоро илиев и тн и тн вкл. и домусчиев). Ами естествено ясно е - спре ли домусчиев парите спира и лудогорец и се връща където ще бъде всеки един от отборите в а група без пари - б-в групите или несъществуващ! Същото ще се случи и с почти всеки европейски футболен отбор от почти всяка страна! Няма отбор който да може да има претенции и да не разчита на парите на собственика си, а фенове да издържат отбор и той да е прокопсал - посочете ми понеже аз не знам. Е .. и какво - киро като спрял парите щели сме пак да изпаднем - да това е така, ама до тогава е възможно да се случат още доста неща (и хубави и лоши) и да се постигнат нови неща, а през това време винаги ще има хора, които да лаят отстрани и да предричат съвсем близкия край на проекта - е така го предричат всяка година през последните 4 и вероятно един ден ще се окажат прави и ще се тупат в гърдите че са позналиа до тогава ние ще си гледаме отбора с кеф пък ако и ни зарадват с още някоя и друга титла или хубава игра в евротурнири - още по добре. били сме на мачове и в Б и във В група - няма проблем пак да ходим там.
Това е единствената и реална действителност! ФактВсичко друго е плод на жалките "мозъци" на шепа жълти, форумни тролове
![]()
И понеже и тази тема се превърна в жълТурска, комунална яма по адрес на на гигантския им комплекс наречен ,Локомотив Пловдив ще отговоря на на "жизнено важния" за сганта въпрос, "Къде е купата": Шампионската титла на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ от 2004-та година може да не е на Лаута, може да е в нечий офис или където и да е! Това обаче е една тенекия и нищо друго! Най-важната част от тази от тази титла е в ИСТОРИЯТА и тя ЗАВИНАГИ ще остане там! Тази ШАМПИОНСКА ТИТЛА е и ще остане ЗАВИНАГИ в сърцата и спомените на всеки пловдивчанин, който я видя и преживя на 8-ми и 15-ти май 2004-та година, като и на официалното и отпразнуване пред-над 50 000 души на централния площад на Пловдив Тази титла я видяха и много от вас жълтури ..........
Там е нашата купа!
Та в този контекст аз да ви питам: Къде ви е стадиона? Къде ви е паметника на патрона? Къде ви е най-скъпото четвърто място в историята на футбола ни? Какво постигнахте при слугата на ДПС Цветан Василев, който е обирджия номер едно за всички времена в историята ни? Къде е националната купа, за която играхте финал в Бургас и запалихте стадиона им и даже бяхте си направили фланелки, все едно сте я спечелили и даже си носехте шампанскоЕТО, ТОВА Е КУПАТА, КОЯТО Я НЯМА И НЯМА ДА Я НИМА НИКЪДЕ! Нито във витрината ви, нито в спомените ви, нито в историята !
Хайде "утре" отворете тема за "Берое" например и в нея пак питайте : "Къде е купата на Локо Пловдив" Как да отрече човек, че от вас жълтури по-жалки същества НЯМА
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта