Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви пред Нова телевизия, че не очаква да обере негативите от проблемите на "армейците" с лиценза. Той очаква "положително развитие" на темата, след обжалването, което ЦСКА готви.
"Има седемдневен срок за обжалване, ще обжалваме, ще има Апелативна комисия, на която ще дадем необходимите документи," коментира Тодоров.
Тодоров призна, че основният проблем е свързан със задълженията към НАП. "Всичко си зависи от собствениците, ако се плати, ще бъде преодолян този проблем. Ако не..."
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Има седемдневен срок за обжалване
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Фалит няма да има
Както и няма да има и участие в ЛЕ
Важното е финансовата стабилност за момента и базите,всичко друго е на заден план-титли,участия,селекции...Очаквам после,лека полека,нещата да си дойдат на мястото 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Фалит няма да има
Както и няма да има и участие в ЛЕ
Важното е финансовата стабилност за момента и базите,всичко друго е на заден план-титли,участия,селекции...Очаквам после,лека полека,нещата да си дойдат на мястото 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- dreben23
- Контакти:
В Смолян няма само помаци, набийте си го в кухите празни глави, деца! Те са се изнесли по чужбина, ще ги найдете. А тия дето идват на джамия са от Пловдив, София и цяла България, само не и от Смолян, ако искате да ловим бас.
Аз лично не познавам един човек или приятел да ходи на джамията в петък, дори от ахрените, моля да ме извинят за квалификацията, но така им викаме. Поинтересувайте се по-подробно и ще ви светне като видите и регистрациите на колите в петък пред дажмията откъде са.
Или в София нямате джамии ли?
Говорите си все клишета за комунизми, за помаци, за резаци, а дори не си проверявате информацията от някой сигурен източник.
Надявам се не всички тук разполагат само с първа сигнална система, иначе ето ви я и една от причините защо любимият ни клуб е на това дередже.
Нужни са втора и трета. Може би и управниците ни са само с първа де да ги знам.
Дано да се оправят нещата, но сега повече от всичко трябва да сме задружни и да им покажем, че сме по-силни и по-обединени от всякога, когато ни карат да ни боли! Нас ще ни боли известно време, а тях цял живот!
Те не могат да си дадат сметка изобщо, че А група ще се разпадне ако ни няма, защото няма ЦСКА, няма Диема Спорт, няма български футбол!
Просто и ясно, затова ще срещаме и умиление от страна на противници отвреме навреме, оти не могат без нас да дишат бре! 
Говорите си все клишета за комунизми, за помаци, за резаци, а дори не си проверявате информацията от някой сигурен източник.
Надявам се не всички тук разполагат само с първа сигнална система, иначе ето ви я и една от причините защо любимият ни клуб е на това дередже.
Дано да се оправят нещата, но сега повече от всичко трябва да сме задружни и да им покажем, че сме по-силни и по-обединени от всякога, когато ни карат да ни боли! Нас ще ни боли известно време, а тях цял живот!
Те не могат да си дадат сметка изобщо, че А група ще се разпадне ако ни няма, защото няма ЦСКА, няма Диема Спорт, няма български футбол!
Последна промяна от dreben23 на 20 май 2015 21:10, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Red joker написа:Фалит няма да имаКакто и няма да има и участие в ЛЕ
И как точно се постига финансова стабилност без участие в УЕФА? От там идват поне 300-400 000 евра, само при преодоляване на един кръг. Да не говорим че е и възможност да се трансферира футболист или двама, а от на милко и морко плана разбрахме, че основно перо били трансферите. Сигурно Долапчиев ще е следващия ни голям трансфер... Тия идиоти доброволно се отказаха от участие в евротурнирите, само не разбрах защо...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
dreben23 написа:В Смолян няма само помаци, набийте си го в кухите празни глави, деца! Те са се изнесли по чужбина, ще ги найдете. А тия дето идват на джамия са от Пловдив, София и цяла България, само не и от Смолян, ако искате да ловим бас.Аз лично не познавам един човек или приятел да ходи на джамията в петък, дори от ахрените, моля да ме извинят за квалификацията, но така им викаме. Поинтересувайте се по-подробно и ще ви светне като видите и регистрациите на колите в петък пред дажмията откъде са.
![]()
![]()
Или в София нямате джамии ли?
![]()
Надявам се не всички тук разполагат само с първа сигнална система, иначе ето ви я и една от причините защо любимият ни клуб е на това дередже.Нужни са втора и трета. може би и управниците ни са само с първа де да ги знам.
Човек, който се казва Юлиян Седефов Инджов, според теб какъв е? Имам много българи, приятели от Смолян и не мисля че там живеят само помаци, напротив...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
redman написа:Red joker написа:Фалит няма да имаКакто и няма да има и участие в ЛЕ
И как точно се постига финансова стабилност без участие в УЕФА? От там идват поне 300-400 000 евра, само при преодоляване на един кръг. Да не говорим че е и възможност да се трансферира футболист или двама, а от на милко и морко плана разбрахме, че основно перо били трансферите. Сигурно Долапчиев ще е следващия ни голям трансфер... Тия идиоти доброволно се отказаха от участие в евротурнирите, само не разбрах защо...
И как доброволно се отказаха? На 30 март вашият любим вожд и учител проф. Томов каза "Осигурихме лиценза!" и обеща до края на следващия ден всичко, каквото трябва да е платено. Ако на 31 март в 24:00 не са били оправени отношенията с НАП, никой нищо повече не може да направи. Как точно "тия идиоти" доброволно са се отказали, при условие, че придобиха клуба след това?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Утре съм на Армията следобед и ще видим какво ще случва! 
Помаците( ахряне) са пичове. Яко поркат, яко бачкат, жулят сланина и пражоли за мезе и не им пука особено от повелите на Мохамеда. За ходене на джамия никак не са петимни, предпочитат да си сберат сеното, дръвца или каквато и да е работа да отметнат, вместо да слушат мюезина и да тропат глава в черджето.
Наскоро някакъв ходжа по селата им забранил да си правят събора( бил на вакъфска ливада), щото било пиене и едене и согрешавали против Мохамед. Набиха ходжата и си направиха събора. Толкоз!
Наскоро някакъв ходжа по селата им забранил да си правят събора( бил на вакъфска ливада), щото било пиене и едене и согрешавали против Мохамед. Набиха ходжата и си направиха събора. Толкоз!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Teo написа:Утре съм на Армията следобед и ще видим какво ще случва!
Сам ли?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!