trokadero_ написа:И двата отбора ще играят в А група 100 %
Ако нещо се обърка? Пак ли ще сменяш отбора и регистрацията

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
trokadero_ написа:И двата отбора ще играят в А група 100 %
Avanti_Ragazzi написа:Blue1914 написа:Аз мисля, че червените петолъчки ще бъдат последните, които ще минат метър по този начин.Ще се вдигне много шум, след което ще се вземат мерки да не се допуска повече този "прецедент", който всъщност си е страшно масова практика.
Ние, които също сме се запътили към това положение до година-две, да му мислим...
В това което казваш има логика. Но и тук идва филма, че феновете на другите отбори ще скочат ужасно много за тази далавера. И тогава рано или късно и на друг ще му се наложи да прибягне до тази далавера, как синьото БеФеСе и НАП ще имат дупе да откажат тогава? Нали ще стане война направо, след като е допуснато един път, значи отново ще трябва да се допусне?
GOLEADOR написа:Долно уйно написа:Срока е една седмица и говорим единствено за лиценз за България.
Това е ясно.Срока е малък,но не е проблем тези пари да се съберат.Една част от заем,друга от собствениците и останалата част от нас.Всичко зависи от собствениците и техните планове за бъдещето на клуба!
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Долно уйно написа:Срока е една седмица и говорим единствено за лиценз за България.
Това е ясно.Срока е малък,но не е проблем тези пари да се съберат.Една част от заем,друга от собствениците и останалата част от нас.Всичко зависи от собствениците и техните планове за бъдещето на клуба!
На оня сладур, Вучков ли беше, платихте ли му, защото и тази сума ще ви "тежи" за лиценза?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Странджата написа:Какво значи да ви спасят - готови ли сте да започнете новия сезон с бюджета на Хасково, с 15 точки минус и със задължения, които само след една година пак ще ви доведат до същата ситуация. Спасението от рода на Лупи не е спасение, колкото до спасение от боклуците - сега само можете да мечтаете за тях, след като ги изгонихте с тенекии на опашките ...
GOLEADOR написа:Не съм сигурен в това което пишеш,но даже и да е вярно,този 1 милион може да го съберем и ние феновете.Отделно Манджуков има пари и кредитен рейтинг и този милион не е проблем да бъде платен.Въпроса е дали боклуците искат да ни фалират или спасят.
Tommi написа:Ситуацията при вас е много сложна. Не го казвам, за да се заяждам, но фалитът изглежда неизбежен. Или в най-добрия случай ще продължите да съществувате, но ще тънете в посредственост. Животът ви като публично дружество е обречен на провал и положението няма да се промени кой знае колко.
Tommi написа:Изобщо не съм загрижен за ЦСКА. Краят на вашия отбор е неизбежен. Дали сега, зимата, другото лято, другата зима... няма значение. И ако трябва да съм честен изобщо няма да съжалявам.В момента съм загрижен за вас, като гледам как ви правят на маймуни и използват последната ви останала искрица надежда.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта