А на хората от "отбора на народа", дето с кеф злословят ще кажа следното (написах го и под статията в Гонг):
Някои или са много млади или се правят на ударени. През времето на комунизма, отбор който да не е бил комунистически или да го наречем държавен, просто няма. Това, че Левски е създаден преди 1944 г. абсолютно нищо не значи. След идването на БКП на власт Левски остава просто едно име и в него е влагано не по-малко..........а и не се изчерпвайте само с ФК Левски, а с целия спортен клуб. Милиони са наливани. Също така, да хванете да видите колко титли средно е имал Левски преди 1944 г. и колко след това. Преди това са взимали титла средно веднъж на 6.5-7 г. (броя на шампионатите делиш на броя на титлите), а при лошите комунисти средно на 3 г. Нещо да кажете! Също така, Левски винаги е бил втория в първенството с два пъти по-малко титли от Славия, поради което не е бил водача и видите ли създадения ЦСКА го е изместил от лидерството. А и като се каже отбора на народа и отбора на властта........все едно Левски тогава не е издържан от държавата и все едно феновете му са работници, пък тези на ЦСКА банкери и полицаи

Нали едни и същи хора като положение са били фенове и на двата отбора.
По темата пък мисля, че е по-добре да се почне на чисто, а не тази агония да продължава години и титла след титла да се харизва ей така, щото обстоятелствата те притискат.
А иначе футбола в БГ се съсипва леко полеко. От как стана това с платените канали, вече футбол не гледам, спадна сериозно и интересът ми към националния отбор. С времето все повече ще са така като мен. Платен канал + слаб футбол+липса в А група на водещ отбор с милион фенове............нищо добро не чака бг футбола. Не става дума, дали ЦСКА има основание да изпадне, а факта, че това няма да доведе до нищо позитивно. Радостта на сините ще е кратка-няма да има вече дербита и нагласата преди тях, няма да има вече хъс за победи както е било, много неща ще се променят и то не за добро на футбола като цяло.