Аз не мога да ви разбера феновете на другите отбори как може да коментирате по този начин при положение, че имаме нагледен пример какво се случва когато благодетелят спре парите (бил той титан, батков, томов, коко, жоро илиев и тн и тн вкл. и домусчиев). Ами естествено ясно е - спре ли домусчиев парите спира и лудогорец и се връща където ще бъде всеки един от отборите в а група без пари - б-в групите или несъществуващ! Същото ще се случи и с почти всеки европейски футболен отбор от почти всяка страна! Няма отбор който да може да има претенции и да не разчита на парите на собственика си, а фенове да издържат отбор и той да е прокопсал - посочете ми понеже аз не знам. Е .. и какво - киро като спрял парите щели сме пак да изпаднем - да това е така, ама до тогава е възможно да се случат още доста неща (и хубави и лоши) и да се постигнат нови неща, а през това време винаги ще има хора, които да лаят отстрани и да предричат съвсем близкия край на проекта - е така го предричат всяка година през последните 4 и вероятно един ден ще се окажат прави и ще се тупат в гърдите че са познали

а до тогава ние ще си гледаме отбора с кеф пък ако и ни зарадват с още някоя и друга титла или хубава игра в евротурнири - още по добре. били сме на мачове и в Б и във В група - няма проблем пак да ходим там.