ЦСКА - лятна селекция 2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Der Führer
- Контакти:
Re: ЦСКА - лятна селекция 2015
Пичове , без да се заяждам нито с автора на темата , нито с феновее на ЦСКА ... но към този момент , темата е най-малкото ненавременна . Нито старите , нито сегашнита шефове на отбора ви говорят за това , но на ЦСКА е наложено наказание "забрана за картотекиране на нови играчи за 2 трансферни прозореца" . Наказанието е от миналото лято по делото за Нилсон И Тенгариня . Тогава ЦСКА отложи влизането му в сила , като го обжалва . На 13-и този месец беше изслушването . Досредата на юни трябва да излезе и решението . Почти няма вероятност наказанието да отпадне . Което означва , че ако то остане в сила , ЦСКА ще трябва да разчита за следващия сезон само на играчите които са в момента в отбора ( или някъде под наем ) и на играчи от школата на клуба . Наказанието се отнася , както за закупени играчи , така и за свободни агенти .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Уви, този трансферен прозорец няма да можете да си позволите дори изгонените от Лудогорец, както се случваше обикновено!
Моята услужлива логика твърди, че тазгодишната ви селекция ще е с футболисти от разпадащи се аматьорски клубове на югозападна България!
......... Но не забравяйте че и те са хора и имат някакви финансови и материални потребности и вероятно достойнство, така че ще бъде много трудно!
Моята услужлива логика твърди, че тазгодишната ви селекция ще е с футболисти от разпадащи се аматьорски клубове на югозападна България!
......... Но не забравяйте че и те са хора и имат някакви финансови и материални потребности и вероятно достойнство, така че ще бъде много трудно!
Не е така, каквито и наказания да получи евентуално клуба, трансфери със свободни играчи няма проблем да извършва по всяко време. Но не това най-важното в момента.
-
Alexandrov93
- Контакти:
Pragmatichen написа:Основните неща, от които се нуждаят Бг клубовете в момента са:
Левски - нов собственик, оправяне на стадиона(че станаха за смях с този сектор вече), свежи пари от спонсори и стриктна финансова дисциплина, треньор и играчи си имат.
ЦСКА - нов собственик, свежи пари(независимо как и откъде), треньор си имат, но играчи - не, нужни са им поне 8-9 нови попълнения, за да имат роля в първенството.
Литекс- оправяне на стадиона(наложително е нова тревна настилка), нов треньор, играчи си имат, пари също си имат, но с Балъков - толкова.
Локомотив Сф - оправяне на стадиона(по всички точки), няколко нови играчи, желателно нов собственик(Гигов не е човека, съжалявам), възможни са промени и в треньорския щаб.
Ботев Пд - относно стадиона, там всичко е ясно, казано е достатъчно, нови играчи са им нужни поне на 3-4 позиции(вероятно от школата на отбора), задължително свежи инвеститиции, Петър Пенчев се справя добре за момента и много спешна нужда имат от нов вратар, този, който пазеше с ЦСКА не става и за В група.
Славия - дано стадионът им се построи по-скоро, защото настоящият не приляга на клуб със 102 годишна традиция от столицата, знам, че Венци няма да се махне, но когато и да се махне, ще е добър момент за "белите", нужни са им няколко нови играчи, нов треньорски щаб и е желателно да не продават никого, защото за момента Славия е добре комплектован отбор за Бг стандарти, нужно е само малко да се подсили.
Лудогорец - стадионът им е ясна тема, пари и инвеститори не са им нужни - имат си, задължително им е нужен нов и кадърен треньор, Дерменджиев не става категорично, няколко нови играчи също ще освежат отбора, ще вдигнат конкуренцията между играчите и е добре да се продадат тези, които все още държат някаква цена, за да не стане като с Безяк.
Берое - пари си имат, стадион - също, нужно им е или да успокоят малко Хубчев, или просто да сложат нов и по-компетентен човек на поста му, с играчите особен проблем нямат, но е добре да не продават от настоящите, защото ще обезкървят отбора си за новата кампания.
Черно Море - там са нужни толкова нови неща, че дори да спечелят купата на Бг, и стадиона, и играчите, и треньора, всичко е за основен ремонт, задължително трябва да запазят Себастиян Ернандес, това момче "чува" играта и пипа добре топката и е жалко, че Лудогорец не го задържаха.
Другите отбори няма да ги коментирам, за да не става твърде дълъг поста ми.
Късмет на всички Бг отбори в ЕКТ желая това лято!
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА, по-голяма простотия не съм чел !!!! Значи Берое имат играчи, Славия имат играчи, А ЧЕРНО МОРЕ НЯМАТ ИГРАЧИ ? Берое ги бихме 4-0, срещу Славия имаме 4 победи и 1 равен (в мач, в който не играхме за нищо в първенството), но те ИМАТ ИГРАЧИ, а ние не??? Хайде моля те, скрий се. Разбирам те, нямаш какво да правиш, но такива тъпизми да пишеш не е хубаво.
-
гражданин от село
Мандарина и Мистър Тъч кой ги доведе,че вече не си спомням? 
- Pragmatichen
Alexandrov93 написа:Pragmatichen написа:Основните неща, от които се нуждаят Бг клубовете в момента са:
Левски - нов собственик, оправяне на стадиона(че станаха за смях с този сектор вече), свежи пари от спонсори и стриктна финансова дисциплина, треньор и играчи си имат.
ЦСКА - нов собственик, свежи пари(независимо как и откъде), треньор си имат, но играчи - не, нужни са им поне 8-9 нови попълнения, за да имат роля в първенството.
Литекс- оправяне на стадиона(наложително е нова тревна настилка), нов треньор, играчи си имат, пари също си имат, но с Балъков - толкова.
Локомотив Сф - оправяне на стадиона(по всички точки), няколко нови играчи, желателно нов собственик(Гигов не е човека, съжалявам), възможни са промени и в треньорския щаб.
Ботев Пд - относно стадиона, там всичко е ясно, казано е достатъчно, нови играчи са им нужни поне на 3-4 позиции(вероятно от школата на отбора), задължително свежи инвеститиции, Петър Пенчев се справя добре за момента и много спешна нужда имат от нов вратар, този, който пазеше с ЦСКА не става и за В група.
Славия - дано стадионът им се построи по-скоро, защото настоящият не приляга на клуб със 102 годишна традиция от столицата, знам, че Венци няма да се махне, но когато и да се махне, ще е добър момент за "белите", нужни са им няколко нови играчи, нов треньорски щаб и е желателно да не продават никого, защото за момента Славия е добре комплектован отбор за Бг стандарти, нужно е само малко да се подсили.
Лудогорец - стадионът им е ясна тема, пари и инвеститори не са им нужни - имат си, задължително им е нужен нов и кадърен треньор, Дерменджиев не става категорично, няколко нови играчи също ще освежат отбора, ще вдигнат конкуренцията между играчите и е добре да се продадат тези, които все още държат някаква цена, за да не стане като с Безяк.
Берое - пари си имат, стадион - също, нужно им е или да успокоят малко Хубчев, или просто да сложат нов и по-компетентен човек на поста му, с играчите особен проблем нямат, но е добре да не продават от настоящите, защото ще обезкървят отбора си за новата кампания.
Черно Море - там са нужни толкова нови неща, че дори да спечелят купата на Бг, и стадиона, и играчите, и треньора, всичко е за основен ремонт, задължително трябва да запазят Себастиян Ернандес, това момче "чува" играта и пипа добре топката и е жалко, че Лудогорец не го задържаха.
Другите отбори няма да ги коментирам, за да не става твърде дълъг поста ми.
Късмет на всички Бг отбори в ЕКТ желая това лято!
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА, по-голяма простотия не съм чел !!!! Значи Берое имат играчи, Славия имат играчи, А ЧЕРНО МОРЕ НЯМАТ ИГРАЧИ ? Берое ги бихме 4-0, срещу Славия имаме 4 победи и 1 равен (в мач, в който не играхме за нищо в първенството), но те ИМАТ ИГРАЧИ, а ние не??? Хайде моля те, скрий се. Разбирам те, нямаш какво да правиш, но такива тъпизми да пишеш не е хубаво.
Ти наистина ли смяташ Черно Море за сериозен професионален футболен клуб с подходящ стадион, състав и при това са отбор от Варна(500 хил град), а не от Исперих или Търговище?
Човек, ако стадион Тича, ръгбистите ви , наречени футболисти и простият човек, наречен ваш треньор, ги наричаш ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ, ПРИ ТОВА ДОБЪР, значи нищо не разбираш от футбол!
А по отношение на това, че сте големи фенове, ще ви видим на финала, че Левскарите ще дойдат от 440 км и ще ви отвеят с публика, а при вас е на един х*й място от Варна и ако отидете повече от 2-3000 човека, аз лично ще те черпя едно голямо.
Така, че моля те, ако сте толкова силни, нямаше да сте 8- ми от 12 отбора...а щяхте да сте поне в първата 6-ца.
Коментираш Берое, може и да сте ги били с 4:0, ама в момента те са втори, а вие къде сте? Славия може и да сте ги били, ама Славия бие 2 пъти поред Левски на Стойчо Стоев, а същия този Левски ви вкара в два мача общо 7 гола и ви биха преди 10 дни насред Варна. Най- вероятно ще ви бият и за купата. Хубаво е да подкрепяш Черно Море, но гледай малко реалностите, а те са, че като започнем от стадиона ви(най-грозният стадион в Бг, заедно с този на Локо Сф), та стигнем до треньора ви и едно 80% от играчите, сте си типичен средняшки отбор за стандартите на Бг, нищо повече.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Има 2 компонента напускащи и нови.
Според мен напускащи като минимум:
Дивиш, Уваренко, Супусепа, Причиненко, Оршулич, Кукоч, Сънди, Бръкляча, Т.Силва, Л.Соарес, Маркиньос, Ж.Фелипе, Йоахим, Николич.
Ако може да останат от чужденците: Маркович, Милисавлевич, Бергонси. Ако остане и един от Николич и Йоахим също няма да е лошо но
говорим най-вече за заплата.
От сегашния отбор като махнем изброените от мен остават:
Вратари: Господинов, Харуби .
Задължително тук трябва нов поне един защо и 2-та са много млади и неопитни. Хубаво щеше да е
да бяхме разчитали на Ст. Колев като вратар през последните 2 години вместо да даваме големи заплати на чужденци които не съм убеден че свършиха много работа с изкл. на М'Боли другите вратари минали през ЦСКА не са по-добри от Колев но той вече се отказа така че трябва друг.
Оптимален вариант Стаховяк ама заплатата му няма да ни е по силите.
Защитници:
Тунчев,В.Илиев,В.Василев, Ап.Попов, Крачунов.
Всичките централни плюс Апостол и Венци които се изявяват бекове. Апостол ми се ще да не играе повече за ЦСКА ама ако няма друг вариант
да остава. В.Илиев не е ясно какво му е положението. В.Василев може да се засили към чужбина знам ли го.
Опциите тук са чужденци свободни агенти и някои нашенци например:
Пл. Николов но не е ясно каква заплата взима в Ботев и каква би искал от ЦСКА, Р.Колев му загубих спатиите, Венков- супер вариант
но не знам до кога му е договора и дали в Ч.Море не му дават повече пари от колкото ЦСКА може да си позволи. Г.Пашов от Монтана
ако е свободен агент също може да се мисли. Р.Димитров дето Левски го изгониха може да се окаже новия Бандаловски
.
Фераресо от Славия но Венци Стефанов няма навика да изпуска играчи освен ако самия той не желае. Супер лимитиран футболист
като Трифонов.
Халфове:
Галчев, Маркович, Милисавлевич, Бергонси,Витанов.
Тука е най-трудно защото трябват доста нови, ако остане и Маркиньос макар че не ми се иска много но все пак го има като вариант.
Перфектен ватриант Иршак ама много нереален. Може да се мисли за връщане като пожарен вариант на Дюлгеров.
Обаче офанзивни халфове и крила трудна работа. Почти задължителен Романов от Локо Сф. май става свободен агент но пък и там ще
има конкуренция а и той може да се пусне в чужбина. Слависта Фонсека но и за него важи условието В.Стефанов.
Нападатели: И.Стоянов от старите, дали да се борим да го вкарваме във форма или свърши неговатаа не знам.
Делев не ми се ще да се връща но при тази немотия е опция, друг просто не се сещам или пък освен М.Камбуров да направи най-накрая
един сезон и за ЦСКА на минимална заплата
. Нусмир Фаич от Мура дето ни отстрани на Армията да го чекнем до къде е
беше в Марибор но са го изгонили(тоя бил в Динамо Минск с договор до 31.12.2016 т.е. никви шансове).
Тези момчета от Б група не ги знам не съм ги гледал може и да са добри но мисля че Г.Долапчиев не става за нападател на ЦСКА.
Нещата не изглеждат никак добре.
Според мен напускащи като минимум:
Дивиш, Уваренко, Супусепа, Причиненко, Оршулич, Кукоч, Сънди, Бръкляча, Т.Силва, Л.Соарес, Маркиньос, Ж.Фелипе, Йоахим, Николич.
Ако може да останат от чужденците: Маркович, Милисавлевич, Бергонси. Ако остане и един от Николич и Йоахим също няма да е лошо но
говорим най-вече за заплата.
От сегашния отбор като махнем изброените от мен остават:
Вратари: Господинов, Харуби .
Задължително тук трябва нов поне един защо и 2-та са много млади и неопитни. Хубаво щеше да е
да бяхме разчитали на Ст. Колев като вратар през последните 2 години вместо да даваме големи заплати на чужденци които не съм убеден че свършиха много работа с изкл. на М'Боли другите вратари минали през ЦСКА не са по-добри от Колев но той вече се отказа така че трябва друг.
Оптимален вариант Стаховяк ама заплатата му няма да ни е по силите.
Защитници:
Тунчев,В.Илиев,В.Василев, Ап.Попов, Крачунов.
Всичките централни плюс Апостол и Венци които се изявяват бекове. Апостол ми се ще да не играе повече за ЦСКА ама ако няма друг вариант
да остава. В.Илиев не е ясно какво му е положението. В.Василев може да се засили към чужбина знам ли го.
Опциите тук са чужденци свободни агенти и някои нашенци например:
Пл. Николов но не е ясно каква заплата взима в Ботев и каква би искал от ЦСКА, Р.Колев му загубих спатиите, Венков- супер вариант
но не знам до кога му е договора и дали в Ч.Море не му дават повече пари от колкото ЦСКА може да си позволи. Г.Пашов от Монтана
ако е свободен агент също може да се мисли. Р.Димитров дето Левски го изгониха може да се окаже новия Бандаловски
Фераресо от Славия но Венци Стефанов няма навика да изпуска играчи освен ако самия той не желае. Супер лимитиран футболист
като Трифонов.
Халфове:
Галчев, Маркович, Милисавлевич, Бергонси,Витанов.
Тука е най-трудно защото трябват доста нови, ако остане и Маркиньос макар че не ми се иска много но все пак го има като вариант.
Перфектен ватриант Иршак ама много нереален. Може да се мисли за връщане като пожарен вариант на Дюлгеров.
Обаче офанзивни халфове и крила трудна работа. Почти задължителен Романов от Локо Сф. май става свободен агент но пък и там ще
има конкуренция а и той може да се пусне в чужбина. Слависта Фонсека но и за него важи условието В.Стефанов.
Нападатели: И.Стоянов от старите, дали да се борим да го вкарваме във форма или свърши неговатаа не знам.
Делев не ми се ще да се връща но при тази немотия е опция, друг просто не се сещам или пък освен М.Камбуров да направи най-накрая
един сезон и за ЦСКА на минимална заплата
беше в Марибор но са го изгонили(тоя бил в Динамо Минск с договор до 31.12.2016 т.е. никви шансове).
Тези момчета от Б група не ги знам не съм ги гледал може и да са добри но мисля че Г.Долапчиев не става за нападател на ЦСКА.
Нещата не изглеждат никак добре.
От тия защитници дето си изредил трябва да остане Венци и може би Тунчев с много компромиси. Другите да ходят където искат.
30-31 годишния Галчев също не му е мястото в ЦСКА според мен. Това се отнася и за Иван Стоянов.
30-31 годишния Галчев също не му е мястото в ЦСКА според мен. Това се отнася и за Иван Стоянов.
- Der Führer
- Контакти:
ceBep написа:Не е така, каквито и наказания да получи евентуално клуба, трансфери със свободни играчи няма проблем да извършва по всяко време. Но не това най-важното в момента.
Приятелю- евентуалната санкция е "забрана за картотекиране на НОВИ играчи" . И важи за всички отбори в клуба ( представителен , дублиращ и юношески формации ). Няма значение дали са свободни агенти , закупени или привлечени под наем . Така че , ако бях на мястото на шефовете , много бих се замислил преди да започна да освобождавам от наличните играчи .
Последна промяна от Der Führer на 20 май 2015 14:43, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Der Führer написа:ceBep написа:Не е така, каквито и наказания да получи евентуално клуба, трансфери със свободни играчи няма проблем да извършва по всяко време. Но не това най-важното в момента.
Приятелю- евентуалната санкция е "забрана за картотекиране на НОВИ играчи" . И важи за всички отбори в клуба ( представителен , дублиращ и юношески формации ). Няма значение дали са свободни агенти , закупени или привлечени под наем . Така , че ако бях на мястото на шефовете , много бих се замислил преди да започна да освобождавам от наличните играчи .
Прав си само че едно обжалване веднага ти дава срок на влизане на наказанието за следващия трансферен прозорец.
Също така ако си подписал договори с играчи преди датата на обявяването на наказанието мисля че няма проблем за тях
защото излиза че трябва да има плащаш заплата а пък някой с по-късна дата ти е наложил че не можеш да ги ползваш.