Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот greenpeak » 20 май 2015 11:23

Баждеков: "за „сините" фенове ще има 12 800 билета за финала, като в тази цифра влизат и пропуските за ложите. Стадионът в Бургас е малко над 16 000. Всеки сам може да разсъждава върху цифрите и да си направи съответните изводи. Лично аз съм спокоен и доволен, защото съм направил всичко възможно максимално левскари да са на трибуните за финала."

http://www.blitz.bg/sport/article/275588

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 20 май 2015 11:43

Сериозен интерес към финала. На „Тича“ вече изкупуват билетите (снимки)

http://petel.bg/Seriozen-interes-kam-fi ... i-__112865

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 май 2015 13:08

Нямам представа откъде се изсмукват новините за билети и продажби при нашите противници!Утре ще има заседание на Профи Лигата!Там ще се решават въпросите,около организацията на мача!Думи,казани от Т.Великов,който ще бъде на тази среща!За съжаление е факт,че билетите за Левски ще са повече!Кой го е измислил да е така,не знам!Продажбите,днес на ТИЧА вървяха с доста здрави темпове!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 май 2015 19:32

Отново виждаме типичните ЧЕНГЕСАРСКИ номера! Нагласят си всичко милиционерите, стадиона, местата, феновете. Истината е, че Господ всичко вижда. Нека КРАДАТ безоглено места, нека...нека да са дори 17 999 ДОНОСНИКА и 1 МОРЯК!!! ОНЕ ВИЖДА ВСИЧКО, и мрази ченгесарските номера. Какво ви пука, че щели да бъдат 12 800? Хахахаха, посгответе фотоапаратите, СЕФТЕ ЩЕ ВИДИТЕ 13 000 ОТРЕПКИ ДА МЪЛЧАТ КАТО ПОПИКАНИ СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ СИГНАЛ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

holden1913
Контакти:

Мнениеот holden1913 » 20 май 2015 22:12

Изкупете бързо билетите, за да ви отпуснат още. Предполагам, че за подобен мач от Варна ще се вдигнат поне 5000 души. Пожелавам ви успех! Въпреки полемиките за най-стар клуб в България, Черно море винаги ми е бил симпатичен. Дано не е предрешен финала, защото ми се гледа здрав сблъсък и Морето с купата. А за мача в петък по-добре не се напъвайте, за да не се сърдите ако някой изгори за финала! :)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 май 2015 22:21

holden1913 написа:Изкупете бързо билетите, за да ви отпуснат още. Предполагам, че за подобен мач от Варна ще се вдигнат поне 5000 души. Пожелавам ви успех! Въпреки полемиките за най-стар клуб в България, Черно море винаги ми е бил симпатичен. Дано не е предрешен финала, защото ми се гледа здрав сблъсък и Морето с купата. А за мача в петък по-добре не се напъвайте, за да не се сърдите ако някой изгори за финала! :)

Благодарим за пожеланията!Съвпадение е,че и на нас ни се гледа здрав сблъсък и МОРЕТО с Купата!А в петък,няма да се напъваме,със сигурност!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 май 2015 00:39

Продават билети за финала за Купата и в събота на “Тича”!
posted 2015/05/20 / No Comments
Крайният срок за закупуването им във Варна е 27 май (сряда)

Поради огромният интерес към финалния мач за футболната “Купа България” между “Черно море” и “Левски” (30 май от 20 ч. на стадион “Лазур” в Бургас) шефовете на “Тича” решиха билети да се продават и в събота от 10 до 16 ч. в канцелариите на стадиона.
От клуба уточняват, че последният срок за закупуване на пропуските във Варна е сряда (27 май) в 17 ч. След това билети ще има, но само на касите на бургаския стадион “Лазур”.
Припомняме, че още утре на среща с Професионалната футболна лига от ПФК “Черно море” ще вземат и втора партида от 2000 билета, където ще има места на официалната трибуна (по 30 лв.) и в ложите на стадион “Лазур” – по 50 лв. Иначе цената на останалите билети е 12 лв.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 21 май 2015 17:26

Днес по обяд и аз си взех билет.Имаше опашка, а от хората пред мен, всеки купуваше по 4-5 билета.От пуснатите бройки вчера бяха останали 20-на места и чакаха следобяд останалите 2000 билета.Имаше даже предварителни заявки, за бройки от новата партида, затова не чакайте последния момент.Повечето хора ще ходят събота да купуват и очаквам опашки тогава.Лошото е че допълнителни билети за нас няма да има заради вечно толерираните и прогнозирам, че ще има моряци които ще пропуснат финала.Добро впечатление ми направиха днес в канцеларията, като раздаваха календари специално за финала на всеки фен.Малък жест, но поне е нещо. САМО ТИЧА
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 май 2015 19:42

И втората партида билети за Купата вече е на “Тича”
http://chernomorepfc.bg

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 май 2015 20:07

////"Ръководството на Левски ще получи допълнителни билети за финала с Черно море, които могат да се продават от утре, съобщиха за Гонг запознати от организаторите. На практика билетите ще бъдат разпределени по следния начин. 12 000 билета за Левски и 3 000 за Черно море.
„Сините“ ще получат билети за още четири блока. Един от тях ще е в Сектор А на стадион „Лазур“. Там ще бъдат вип гостите от столицата, както и семейства и близки на футболистите. Левски получава още три блока в секторите В и Г на стадиона в Бургас. Полицията е отказала да отвори трибуната за правостоящи, която се намира зад една от двете врати. Причината е съображения за сигурност, макар че там няма да бъде настанена агитката на Левски, която ще заеме централния сектор В.""///
П.С. Явно ПФЛ прави този Финал заради "Левски" :!: За феновете на Подуене централните сектори и за всички желаещи билети, а за феновете на Моряците ограничение до 3000 фена и в кьошето зад вратата.

Върни се в “Черно море”