Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?
Д.Тасев ще се извини на Домусчиев само ако не е оли 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
btv помогна много за имиджа на Лудогорец в тези 4 години. К.Д. следва да е безкрайно благодарен на медията.
Така или иначе те не защитиха своя репортер по подобаващ начин.
И нещо много важно-това не беше само словесен дуел. Имаше побутване и дърпане. Освен това младежа (Тасев) беше втрещен от ставащото (ако сте забелязали). Даже кимаше с глава и беше безмълвен
А пропо защо не виждаме реакции на одобрение и благодарност към м******а затова, че трябва да върне 3 бона при положение, че бил вкарал 1 млрд. лева в хазната? А св*****а Л.П. и тя наредена на кьор софрата в Разград
ме е от родните величия. Никой не реагира на това 
И нещо много важно-това не беше само словесен дуел. Имаше побутване и дърпане. Освен това младежа (Тасев) беше втрещен от ставащото (ако сте забелязали). Даже кимаше с глава и беше безмълвен
А пропо защо не виждаме реакции на одобрение и благодарност към м******а затова, че трябва да върне 3 бона при положение, че бил вкарал 1 млрд. лева в хазната? А св*****а Л.П. и тя наредена на кьор софрата в Разград

1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
BEROE_StZ написа:btv помогна много за имиджа на Лудогорец в тези 4 години. К.Д. следва да е безкрайно благодарен на медията.
А пропо защо не виждаме реакции на одобрение и благодарност към м******а затова, че трябва да върне 3 бона при положение, че бил вкарал 1 млрд. лева в хазната? А св*****а Л.П. и тя наредена на кьор софрата в Разград![]()
![]()
И аз мисля, че БТВ се покриха и не защитиха достатъчно категорично репортера си. Дори не го бяха изпратили на срещата с Домусчиев, за да не дразнят излишно Боса от Разград. Щом БТВ ги е страх, какво остава за другите медии, при които хептен няма пари и зависят пряко от такива като Кирчо.
Момчето ще поумнее и скоро ще си даде сметка, че в тази държава-клоака не си струва да става мишена за 2 лева.
Последна промяна от Жълто-черен Пловдив на 19 май 2015 23:30, променено общо 1 път.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Жълто-черен Пловдив написа:BEROE_StZ написа:btv помогна много за имиджа на Лудогорец в тези 4 години. К.Д. следва да е безкрайно благодарен на медията.
А пропо защо не виждаме реакции на одобрение и благодарност към м******а затова, че трябва да върне 3 бона при положение, че бил вкарал 1 млрд. лева в хазната? А св*****а Л.П. и тя наредена на кьор софрата в Разград![]()
![]()
И аз мисля, че БТВ се покриха и не защитиха достатъчно категорично репортера си. Дори не го бяха изпратили на срещата с Домусчиев, за да не дразнят излишно Боса от Разград. Щом БТВ ги е страх, какво остава за другите медии, при които хептен няма пари и зависят пряко от такива като Кирчо.
Момчето ще поумнее и скоро ще си даде сметка, че в тази държава-клоака не си струва да става мишена за 2 лева.
Феновете на Лудогорец наистина са мирни и добри хора, познавам ги и двамата! 

Върни се в “Футбол - България”